Şimdi Ara

ASUS X515JA TOUCHPAD SÜRÜCÜSÜNÜ BULAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS X515JA TOUCHPAD SÜRÜCÜSÜNÜ BULAMIYORUM

Ben driver kendi kuran takıntılı biriyim. Bu laptopun touchpad driver'ını bulan benden iyi dua alır.

• Merhaba,

Modelden ziyade Donanim kimliği / Hardware ID paylaşırsan daha iyi olur diye düşünüyorum. Aygıt yöneticisinden paylaşabilirsin. Veya

Windows + R yap, cmd yaz, açılan siyah pencerede aşağıdakini çalıştır. Bu komuttan sonra panoya bilgiler kopyalanmış olacak, foruma cevap kısmına yapıştır.

Kod

Yığını:
    wmic path Win32_PnPEntity where "Caption like '%Touch%'" | clip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 25 Ağustos 2022; 3:40:57 >
  • Pointing Device

https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/nb/Image/Driver/PointingDevice/23881/PrecisionTouchPad_DCH_ASUS_Z_V11.0.0.38_23881.exe

• dostlarım sitedeki driverların hepsini kurdum hala çalışmıyor. mouse ile kullanıyorum. normalde touchpad kullanmam ama niye bozuk dursunki oda çalışssın. windows update yapsam bulurda kendim kurmak istiyorum. update sevmiyorum. cevaplarınızı hala bekliyorum.

• www.vatanbilgisayar.com
    Asus X515JA Core İ3 1005G1 1.2GHZ-4GB RAM-256GB SSD-15.6"-INT-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Asus X515JA Core İ3 1005G1 1.2GHZ-4GB RAM-256GB SSD-15.6"-INT-W10 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-x515ja-core-i3-1005g1-1-2ghz-4gb-ram-256gb-ssd-15-6-int-w10-130730.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: os1994

dostlarım sitedeki driverların hepsini kurdum hala çalışmıyor. mouse ile kullanıyorum. normalde touchpad kullanmam ama niye bozuk dursunki oda çalışssın. windows update yapsam bulurda kendim kurmak istiyorum. update sevmiyorum. cevaplarınızı hala bekliyorum.

Fn + F6 ile touchpad'in açık kapalı olduğuna emin oldun mu?

Ayrıca donanım kimliğini halen paylaşmamışsın. Sadece laptop modeliyle bu şekilde yardımcı olmakta güçlük çekiyoruz.

• driver bulundu konu kilit. I2C olan setup kurulunca touchpad çalıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.