Şimdi Ara

ASUS X550JX-XX171D hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün ASUS X550JX-XX171D laptop aldım 4gb ram olanından 8gb ramde taktırdım. Freedos olduğundan evde kendim win7 ultimate kurdum.
    Bilgisayar açılıyor fakat ne ethernet kablosunu okuyor nede usb driverlarını yükleyemiyorum. Yardımcı olma imkanınızz varmı? Acaba bilgisayar win7 destekli değilmi?
    İyi forumlar..

Edit: Bugün bilgisayara w8 kurdum driverlarını yükledim fakat bu seferde 15-20 dakikada bir mavi ekran hatası alıyorum..

ASUS X550JX-XX171D hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666kiki -- 15 Şubat 2016; 0:33:36 >

• 666kiki 6 kullanıcısına yanıt
    hocam içinden çıkan bir dvd var. ordan birazını yükle düzeliyor. ben usb ler çalışmayınca deli olmuştum. bende 1 hafta oldu alalı. win 7 ultimet kurulu. açılışı çok yavaş. sizdede mi öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X556uj modellerinde sadece win10 uyumlu oldugu yazılmış sizin bilgisayarda bu sekilde olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: akdeniz024

X556uj modellerinde sadece win10 uyumlu oldugu yazılmış sizin bilgisayarda bu sekilde olabilir
    Bence en temizi uefi windows 8.1 ve ya 10 kur. Hazır yeni almışın. Hayırlı olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdeniz024

X556uj modellerinde sadece win10 uyumlu oldugu yazılmış sizin bilgisayarda bu sekilde olabilir

Hocam yok ordan yüklediğm driverların hepsi 8.1 driverları olmuyor şuan 8.1 yüklüyorum deneyeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

Bence en temizi uefi windows 8.1 ve ya 10 kur. Hazır yeni almışın. Hayırlı olsun bu arada.

W8.1 Ve w10 diye duydum bende deneyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

Bi arkadaşta aynısını söyledi deneyeyim bakalım. Teşekkürler dostum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GL62 6QD-079XTR Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun sorunun çözülmüştür zaten

• Windows 7 ultimet 1.30 dakikada aciliyor normalmi. Yoksa bir problem mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: hidalgo_55

Windows 7 ultimet 1.30 dakikada aciliyor normalmi. Yoksa bir problem mi var

Bios ayarlarını değiştirdinmi ? Bende n550jk var aynı sayılır bak biosa gir fast boot var onu aç 10 saniye sürmeden açılır

• quote:

dostum bugün w8 yükledim pcye herşey iyi hoş fakat. Bu seferde 15-20 dakikada bir mavi ekran hatası alıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666kiki

quote:

dostum bugün w8 yükledim pcye herşey iyi hoş fakat. Bu seferde 15-20 dakikada bir mavi ekran hatası alıyorum...

Alıntıları Göster
    Format atmalısınız ama Lisanslı win8 kurmalısınız yoksa değişik sorunlarla karşılaşırsınız.

Yok ben lisans istemem derseniz win7 kuracaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Format atmalısınız ama Lisanslı win8 kurmalısınız yoksa değişik sorunlarla karşılaşırsınız.

Bu seferde win7 nin driverlarını bulamıyorum nasıl olucak
  • quote:

quote:

https://www.asus.com/support

Yukarıda ki siteden modelini yazıp araştıracak vede indireceksin.
  • quote:

quote:

quote:

https://www.asus.com/support

Yukarıda ki siteden modelini yazıp araştıracak vede indireceksin.

tamam biliyorumda burda sadece 8.1 ve w10 driverları var

• LeqeWp kullanıcısına yanıt
    tamam kardeşim bir deneyeyim akşam.
  • 666kiki 6 kullanıcısına yanıt
    kardeş ben win 7 kurdum. o dvd de olan dosyalardan software içine girince sürücüler çıkıyor. dosyalara girdiğinde dosya adlarında geçerli olduğu işletim sistemi yazıyor. bir kısmında win 7 var. uygun olanları kurunca usb falan geliyor. sadece wifi ve ekran kartı kalmıştı bende.
  • quote:

kardeş ben win 7 kurdum. o dvd de olan dosyalardan software içine girince sürücüler çıkıyor. dosyalara girdiğinde dosya adlarında geçerli olduğu işletim sistemi yazıyor. bir kısmında win 7 var. uygun olanları kurunca usb falan geliyor. sadece wifi ve ekran kartı kalmıştı bende.

Win7 kuracak arkadaslar uefi destekli win7 kurun drevirlerinide drevir pack
    programini indirin yaklasik boyutu 11 gb
    deomantolsla acin otomatik kuruyor usb
    ekran karti hepsini kuruyor eksik driver
    kalmiyor ilgilenenlerin bilgisine

• quote:

Orijinalden alıntı: jaws01

quote:

Win7 kuracak arkadaslar uefi destekli win7 kurun drevirlerinide drevir pack
    programini indirin yaklasik boyutu 11 gb
    deomantolsla acin otomatik kuruyor usb
    ekran karti hepsini kuruyor eksik driver
    kalmiyor ilgilenenlerin bilgisine

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Asus'un yeni modelleri yalnızca Windows 8.1 ve 10 destekli driver sunuyor. Bunun dışındaki sistemlerde çok fazla hata var. X550JX-XX106T kullanıyorum. Windows 10 var asus sitesinden indirdiğim driverlar bile windows güncellemesi ile aldıklarından eski. Yani en iyisi windows güncellemesi ile yüklemesi. Çok daha stabil oluyor.

• quote:

Daha fazla sinir stres yapmamak için yarın bilgisayarı vericem burda abi bilgisayarcıya uefi 8.1 kurdurucam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.