Şimdi Ara

Asus x550vc ilk izlenimlerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
26.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda arkadaşla konuşmuşsunuz ama bence 1 TB'lık modelle alakası yok. 750 GB olanlarda da vardır. Ama sen yine de sor diğer kullanıcılara.
  • yaklaşık 20 gündür kullanıyorum
    oyun performansında hiç bir sorun yaşamadım
    ısınma problemi kesinlikle yok
    ses mükemmel
    alacak olanlara kesinlikle öneririm hiçbir çekinceniz olmasın
  • wireless için hangi driver'ı kullanıyorsunuz?

Atheros AR9485WB-EG kullanıyorum. 1 haftadır evimdeki kablosuz modemi bulmuyor.
    Komşunun modemine bağlanıyorum. Asus'un sitesine baktım.Başka driver kurmayı düşünüyorum
    sizde de var mı böyle bir problem?
  • arkadaşlar bende asus n53sn i7 2.0 6gb ram 2 ekran karti gt550m modeli vardı 3. seneye girdi garantisi falan bittigi için sattım bu bilgisayarı alsam yeterli gelirmi acil cevap bekliyorum
  • Asus X550 VC İ5 yeni aldım bende :)) yanına da samsung evo 250 gb SSD ...montajı kendim yapmaya calisacagım...fakat aklıma takılan bir sey var arkadaslar.laptopun hdd sini dvd rom yerine bir kızak alarak sanırım takmam gerekiyor.ekonomik,ve sağlam bir kızağı nereden alabilirim? İkincisi (dvd rom yuvasına oturan hdd i,bu kızak vasıtası ile dvd yuvasına oturtduktan sonra),boşa çıkan dvd içinde mi bir kızak vs almalıyım? ne yapmam gerekli daha önce montaj yapan var mı acaba?
    tesekkurler şimdiden....
  • Kendi adıma fan sesi anlamında hiç rahatsızlık yaşamıyorum..Bunda orjinal hdd yi çıkarıp Samsung evo ssd takmamın etkisi var mıdır bilemiyorum.Ama bu şekilde fan sesi anlamında rahatsiz edici bir durum yaşamıyorum kendi adıma...kullandıgım toshibaya göre..
    HDD sesi anlamında henüz kızak alıp ikisini birden takmadıgım için şimdilik birsey diyemeyecegim,takınca ona da yazarım..
    kolay gelsin..
  • Hocam ne kadara almıştın ? Bilirsin 1 buçuk ay önce falan bim e gelmişti aynından. Özelliklerinde biraz farklılık var tabii.. 6gb ram, 2gb nvidia 720m paylaşımsız ekran kartı, 500gb harddisk, i5 2.6ghz işlemci tb ile 3.2ye kadar. 1495e almıştım ayrıca win8 kuruluydu.. X550VC modeli olarak geçiyor..

+ özelden birkaç sorum olacaktı ilk laptop deneyimim oluyor da
  • Arkadaşlar merhaba 3 gün önce aldım laptop' u yalnız bir problemim var. Bilgisayarı başlatıyorum tamamen açıldıktan yaklaşık 30 saniye sonra touchpad çalışmıyor acaba bir ayarımı var yoksa problemmi bu başına gelen veya yardımcı olabilecek olan var mıdır?
  • Touchpad driver kaldırıp tekrar kurun sorun kalkar. Ekran için splided driver kaldırın ve farkı gorun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu aralar dolar arttığı için sanırım fiyatlar uçtu doğru mudur? ALım için ne zamanı beklemek lazım 20 ocak'a kadar laptopı almam gerekiyor. En iyi zaman aralığı nedir sizce? şu aralar yılbaşı inidirimleri olasa da kararsızım?
  • Bende buradan aldım dostum,üstelik güzel zamanda almısım..worldcard ın her 25 tl ye bir araba cekilişi vardı.Oradan cekiliş hakkı kazanmak için 1380 gibi bir fiyata tek çekim Kredi kartımla aldım...47-48 civarıda sanırım tam emin değilim cekiliş hakkım olmuş oldu...Firma güvenilir gibi geldi,netten bol bol olumlu yorum okuyup pcdepo.com da kararkıldım...şimdilik pişman değilim,umarım da olmam :) yalnız hediye diye gönderdikleri laptop cantasını hiçgöndermeseler daha iyi,inanılmaz kalitesiz...dostlar alısverişte görsün,"biz gonderdik" tarzı birsey :)) eski toshibamın çantasıyla kullanıyorum...
    baska bir firmadan 256 samsung evo aldım,kendim taktım...ssd üzerine kurdum win7 yi...memnunum..daha yüklenmeye baslamadım ama şu an için maşşallahı var...
    sormak istediklerin olursa cevaplarım dostum...
    iyi günler
    @aliugurtoran
  • :smeago: kullanıcısına yanıt
    Ben bir sıkıntı yaşamıyorum hocam,gayet memnunum çekim gücü ve hızdan...sanırım aynı atheros a sahibiz ikimizde...

@:smeago:

yalnız benim derdimde bu win7 puanı...samsung evo 256 gb ssd taktım...win7 puanı sizce neden 1.0 gözükür??? fikri olan...?

https://store.donanimhaber.com/66/9a/29/669a2910a07e50dabab33ac4c43bea8f.png
     Asus x550vc ilk izlenimlerim

• tcgserdarl402 T kullanıcısına yanıt
    Bataryayı çıkartıp kullanınca elinize ne geçiyor anlamıyorum.. Asus fişe takıp bilgisayarı açınca şarjı doldurmuyor. Hadi doldursun, elektrik gidip geldiğinde bilgisayarın hali ne olacak dediğiniz yok. Bir bilgisayarın ömrü 3 yıl hadi taş çatlasın 4 yıl sorunsuz kullanırsın. Bataryanın ömrü ne kadar maksimum 2.5 - 3 yıl sen şimdi kullanmıyacaksın başka ne zaman kullanacaksın.. Kulaktan duyma bilgiler bataryasız kullanın vb şeyler var. Bir elektriksel sorun olduğunda bilgisayarın bozulur keşke batartayı taksaydım diye yakınmaya başlarsınız. Lion bataryarla istediğin gibi doldur boşalt sorun olmuyor. Son olarak şunu söyleyim bir ay attın bataryayı diğer odaya o şarj olmadığı için yine ölecek.

Benim sistemime zarar geleceğine bataryam yavaş yavaş ölsün daha iyi diye düşünüyorum sağlam batarya bozuk bilgisayar işimi görmez.. Soruna gelirsem tekrar derecelendir en düşük hangisi geliyor Windows deneyim dizininden bak. Büyük bir ihtimalle ekran kartı ile ilgili sorundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 29 Aralık 2013; 2:07:33 >

• merhaba,ssd taktım bende sizin gibi asusuma...fakat cıkan diski yine bir aparat ile takmak istiyorum..siz ne kullandınız?ne kadar nereden aldınız? cd rom u bir aparat ile harici gibi kullanabilecek miyiz? bilgi verebilir misiniz?
    şimdiden tesekkurler

@Blue_Mercan @Cengaver53
  • Tercih meselesi tabii :) Benim tercihimde bu yönde ,saygı duymak lazım;)
    @djcool
  • Kendim sorup cevaplamıs gibi oluyorum fakat oyle sayılmaz pek...pm den arkadasların yazdıgı gibi yapip, ASUS un web sayfasından splinded driver değil de, İntelin oldugu sanırım 128 mb lik sürücüyü kurduktan sonra ekranıma nur geldi efendim :p freedos x550 alan arkadaslar için bir bilgi..ekranınız mat ise,ilk sürücüleri kurduktan sonra,birde bu yapın..sonrasında windows puanlaması da 1.0 dan 4.8 e cıktı benim ,eh idare eder benim için...
    r

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcgserdarl402 -- 30 Aralık 2013; 12:43:03 >
  • aynı sorun bendede var arkadaşım sessiz ortamda kendini belli ediyor ama ben servise gondermedım 1 aylık bilgisayar ses rahatsız edici tabikide ama herangi bi donanımsal bi sıkıntısı yok benim tuş takımı pek hoşuma gitmede sankı yerinden fırlayacakmıs gibi :D tuşların altındakı tuşu tutan plastıkler gözüküyo asus x550vc xo007d 500 hdd modeli :D @_MenemenciogLu @
  • SSD taktığımdan mıdır bilemiyorum ama ,maşallah diyeyim bende ses mes yok şükür...sddtaktım direkt win7 kurdum...bazen makinanın çalıştıgını bile zor anlıyorum ekran kararınca... klavye konusunda tuşların eski toshiba ma göre daha dar olması dısında sıkıntı yok,alışmaya başladım bile....saygılar.... bu arada grupta halen hdd mi takmak ve dvd rom u harici kullanabilmek için bir aparat tavsiyesi gelmedi :(
  • alalı iki ayı geçti. Sesi sorun olarak değil nazar boncuğu olarak görüyorum artık.Pc gercekten stabil çalışıyor fakat 4 hücreli almayın diyenlere biraz hak verir oldum sarjı 2 saati geçmiyor sürekli kullanımda. yani ben isterim ki en azından bi filmi geçip şarjdayken doyasıya izleyebileyim fakat pc buna izin vermiyor.
  • bu laptontan bende aldım yaklaşık iki ay önce bir sorum olacak bilgisayar güncellemelerin yaptıktan sonra kasmaya başladı masaüstünde internette youtube dışı video izlerken hafif hafif kastığını hissediyorum recovery yapmak istiyorum fakat pc açılırken f9 a basmama ragmen sorun gider ekranı gelmiyor böyle sorun yaşayan oldumu ayrıca hdd den ses kulağımı dibine dayayınca aralıklı olarak çok az bi cırıltı geliyor o da nadiren. bu recovery nasıl açılıyor ya :D birisi cevaplarsa sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.