Şimdi Ara

Asus x550vc ilk izlenimlerim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
26.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    win-8 hocam
  • Arkadaşlar merhaba.
    iki aydır bu modeli takip ediyorum, izlediğim kadarıyla bir ses sorunu var hdd den
    çokmu rahatsız ediyor acaba ses
    bir öğrenci için alınacak laptop
    ben birde şu modeli baktım Toshibanın
    http://www.vatanbilgisayar.com/l50-notebook-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-156-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

yarın alınacak bir cevap yazarmısınız

ikisi arasında bir kıyaslama yapılması gerekirse hangisi
    yardımcı olurmusunmuz
    teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu52

Arkadaşlar merhaba.
    iki aydır bu modeli takip ediyorum, izlediğim kadarıyla bir ses sorunu var hdd den
    çokmu rahatsız ediyor acaba ses
    bir öğrenci için alınacak laptop
    ben birde şu modeli baktım Toshibanın
    http://www.vatanbilgisayar.com/l50-notebook-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-156-2gb-w8-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

yarın alınacak bir cevap yazarmısınız

ikisi arasında bir kıyaslama yapılması gerekirse hangisi
    yardımcı olurmusunmuz
    teşekkürler

Toshibanın teknik servisi illalah ettiriyor. Asus u tek geçiyorum özellik olarak zaten çok yakınlar birbirine

• cihazın ekranı matmı parlakmı acaba ( Asus X550VC XO007D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenler83 -- 31 Mart 2014; 21:36:24 >
  • Merhaba iyi günler ben 1 yıl oldu alalı notebooku yanlız 64 bit oldugu icin pek alamıyorum istediğim performansı pcden felan cok anlamam hdd yerine ssd felan takıyorsunuz bunlar ne oluyor takınca nasıl bi değişim olur notebooka bi anlatabilirmisiniz güzel bir performans almak istiyorum bide bu notebookun ekran kartı değişiyormu simdiden cevaplayanlara tesekürler :)
  • koxperboys00 K kullanıcısına yanıt
    Pcden performans alamamanız 64 bit olmasından değil.Sizde sıkıntı yapan donanımsal olarak hdd assu genelde ağır hddler takıyor maalesef bu konuda ssd işinizi çık rahatlatır.Hddnin 5 katı hızlarda çalışır.Tam performans için hddyi ssd yerine takmanız gerekir.Hddyle aynı anda kullanmak istiyorsanız hddyi cd sürücü yerine böyle bir aparat yardımıyla takıp dahili kullanabilirsinizhttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/notebook-dvd-yuvasina-takilan-sata-hdd-kutu-ssd-129415408?gclid=Cj0KEQiAuMOlBRDf6_izz93n-pEBEiQAsJCJWhyy12tkrpPc5S3v4tqIOgy2KMuMx-dLS5ISinO6EKwaAlXo8P8HAQ&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0
    DVD sürücüsünü kullanan biriyseniz hdd harici hdd kutularıyla harici olarak kullnırsınız.

• Dvd kullanan biri degilim ortalama bi ssd fiyati ne kadar ve vatanda felan varsa ordan alip takarlarmi yada takmasi kolaymi ve bide bi sorum daha olucak pcye takinca mikrofonum gayet guzel ses cikariyor yanliz tek jak girisi oldugu icin aparat aldim buda sesi kotulestiriyor bunun icin ne yapmam lazik mikrofondan sesin iyi gitmesi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yboreli kullanıcısına yanıt
    monitörün kaç hz verdiğini bilen varmı arkadaşlar ? 60 mı yoksa 75 hz de veriyormu bilmiyorum ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.