Şimdi Ara

Asus x550vc ilk izlenimlerim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
26.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/icerik/448862/asus-laptoplarda-recovery-nasil-yapilir.htm

ve google ;)

@cherrylips
  • cherrylips kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar tam olarak açılsın. Sonra yeniden baslaytin.. Açılır acilmaz F9 basın sıfırlama ekrani gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcgserdarl402 T kullanıcısına yanıt
    Burda ki bilgi arkadasin işini görmez.. Windows 8 on yüklü bilgisayarlarda yeniden başlatmayinca bios bile acilmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 4 Ocak 2014; 8:56:37 >
  • gönderdiğim linkin soru cevap kısmında şöyle de bir şey yazmış arkadaslar,
    ,
    "Sevgili Ahmet malesef ki Windows 8 yüklü cihazlarda bu şekilde yapılmıyor.Onlar içinde yakın zamanda bir anlatım ayarlamaya çalışacağım.O zamana kadar ufak bir bilgi vereyim bu şekilde de yapabilirsin.
    1-Cihazında windows 8 açılıyor ise başlangıç ekranında kullanıcı adının olduğu bölüme sağ tıkla kullanıcı resmi değiştir de.Gelen ekranda Genel ayarlardan aşağı bölüme alarak Windows u sıfırla seçeneğinden adımları takip ederek recovery yapabilirsin.
    2-İlk açılışta 0(sıfır) a basarak giriş yapmayı dene eğer secure boot açıksa oradan da yapabilirsin.
    Siteyi takip etmeye devam et yakın zamanda 8 yüklü cihazlar için de anlatımlarımız olacak."

ben denemedim ama o da google da arastırırsa sanırım çözebilecek bilgiye ulaşır

@PcKolikq

• Ben linkte resimlere bakmıştı. Genel ayarlar bölümünden olur dediği doğru..

• arkadaşlar verdiğiniz linki okudum zaten daha öncede okumuştum dün biraz hırs yaparak sorunu çözdüm pc yi kapatırken shift e basarak kapatmam gerektiğini gördüm ve sorun çözüldü teşekkür ederim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: djcool

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet5888

aynı sorun bendede var arkadaşım sessiz ortamda kendini belli ediyor ama ben servise gondermedım 1 aylık bilgisayar ses rahatsız edici tabikide ama herangi bi donanımsal bi sıkıntısı yok benim tuş takımı pek hoşuma gitmede sankı yerinden fırlayacakmıs gibi :D tuşların altındakı tuşu tutan plastıkler gözüküyo asus x550vc xo007d 500 hdd modeli :D @_MenemenciogLu @

Ses böyle rahatsız edici ise bu modeli listemden çıkarıyorum. Benim isteğim sessiz bir ortamda internette dolaşırken hiç ses gelmemesi.

valla müzikle beraber iş yapınca ses falan duymuyorum aslında yeni alınan bir cihazda hdd den cızırtı sesi gelmesi normal değil cünkü sessiz calışan bir araçdır hdd ufak caplı bi cızırtı lakın ileride cıtırtılar coğalırsa veri kayıplarımız olabilir buda kötü bir son olması gerek tahminim hdd deki ses manyetik kafa okuyucu yada hdd deki bant sürtüyo olabilir :D ve son seri notebooklarda görülen bi durum gibi gözüküyo en güzeli görüp bakıp almak gibi :D

• arkadaşlar bilgisayarı 1 metre mesafeden fayansa düşürdüm şunu söylemeliyim ki berbat bi kasa kalitesi var :))
  • turbo boost için bir driver mı yüklemek gerekiyor? Bilgisayarım biraz yavaş gibi geliyor bana ve sanırım asus'un win7 driverlarının hepsini yüklemiştim. Hangi driverı yüklediniz siz turbo boost için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliugurtoran

turbo boost için bir driver mı yüklemek gerekiyor? Bilgisayarım biraz yavaş gibi geliyor bana ve sanırım asus'un win7 driverlarının hepsini yüklemiştim. Hangi driverı yüklediniz siz turbo boost için?

Windows 8 kuruyor ama 7 için intelin sitesinden indirip kurmak gerekiyor.
  • bu ürünün aynısının 4.nesil işlemcilisi gelmiş.
    hem de ekran kartı GT740

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550lb-xo114d-notebook-pmu312848

tabi dolardan dolayı fiyatlar 1700 tl civarına ulaşmış.
  • Touchpad de sorun var daha yeni fark ettim. Windows açıldığında ilk birkaç saniye çalışıyor ve bilgisayarı kapat dediğim an çalışıyor sadece. Diğer zamanlarda malesef çalışmıyor ne yapmam gerek? Bu sorunla daha önce karşılaşan arkadaş var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksir

bu ürünün aynısının 4.nesil işlemcilisi gelmiş.
    hem de ekran kartı GT740

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550lb-xo114d-notebook-pmu312848

tabi dolardan dolayı fiyatlar 1700 tl civarına ulaşmış.

bunda ultrabook işlemcisi var, aynısı değil...
  • arkadaşlar bende 1 hafta önce bu modeli aldım fakat alırken kutusunu ben açtım ama kutunun içinde laptop beyaz birşeye konmuştu ve kapağın içindede beyaz bir şey vardı ama ekranda jelatin yoktu sizinkidemi öyle bide bataryanın oturduğu yerde yuvarlak bi geçme yeri gibi bişey var ordada çok hafif çizik vardı sizce laptop daha önce kullanılmış olabilirmi yada nasıl anlarım lütfen yardımmmm...
  • harolit H kullanıcısına yanıt
    Çizik yoktu fakat,bende de ekranda jelatin olmadan beyaz köpük vardı kagit gibi a4 büyüklügünde,laptopta zarf gibi köpügün içindeydi...sanırım standart bu şekilde ;)
  • yboreli kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun dostum, ben de bir şey sorayım madem.
    Enter tuşu şu küçük düz olanlardan mı yoksa bildiğimiz, klavyelerdeki büyük enter tuşu gibi mi?
    Hatta klavyenin net göründüğü bir fotoğraf varsa paylaşabilir misin?
    Teşekkürler.
  • Merhabalar,

Asus laptop'ımda capslock ışığı bulunmuyor. Windows 8.1. Masaüstünde de bastığım zaman herhangi bir uyarı çıkmıyor. Sadece sesli uyarıyı açabiliyoruz sanırım bu da çok bir yarar sağlamadı. Küçük programlarla bunu sağlayabiliriz sanırım. Önerisi olan var mı şık kolay ve kullanışlı olan bir program arıyorum. Capslock'a bastığımda açık ya da kapalı olduğun göstersin.

Bilen eden var mıdır teşekkürler
  • isyanimvar kullanıcısına yanıt
    Windows 7 kullanırken çalışıyordu,Windows8.1 geçtikten sonra Touchpad çalışmaz oldu. Asus teknik servisle görüştüğümde driver çalışmları devam ediyor dediler, bekliyorum hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: seali20

Windows 7 kullanırken çalışıyordu,Windows8.1 geçtikten sonra Touchpad çalışmaz oldu. Asus teknik servisle görüştüğümde driver çalışmları devam ediyor dediler, bekliyorum hala

Hocam ben sonradan fark ettim fn+f9 dan iptal etmişim Galiba dalgınlıkla sesi kısacağım diye ona bastım. Şöyle inceleyince gözüme çarptı zaten. Sorun yokmus yani
  • isyanimvar kullanıcısına yanıt
    benim touchpad hala çalışmıyor, işletim sisteminiz nedir?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.