Şimdi Ara

Asus x550vc ilk izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
26.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihazı 1 ay önce internetten aldım tasarım harikası bi cihaz ısınmayı engellemek için icecool özelliği mevcut ısınma yok denecek kadar az cihazı tv'ye bağlayıp 6 saat pes 14 oynadım banamısın demedi ısınma cok az oldu ekran kartına gelicek olursak 64 bit oldugunu bile bile aldım ve hiçte 64 bit gibi değil çok performanslı görüntü kalitesi çok iyi touchpad çok hassas bu iyimi kötümü çözemedim:) bataryası 4 hücreli olmasına ragmen 3-4 saat gidiyor çıkarmak için ekranı baya bi kapamanacak kadar eğmek gereki küçük bi bataryası var şarj aleti ipad şarjının tasarımıyla aynı onun iki katı büyüklüğünde ve çok hafif...
    cihaz çok ince ve zarif olmakla birlikte dış kapak tasarımı süper numlock mevcut 3.adet usb var(biri 3.0) sonicmaster özelliğiyle mükemmel güçlü ve net bi ses kalitesi var yanlış duymuyorsam ses klavyeden geliyor :) alacak arkadaşlar çekinmeden alabilirler çok hoş bir cihaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzzetç -- 15 Ekim 2013; 4:27:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Bugün ben de aldım bakalım. Bir aksilik olmazsa pazartesi elimde olacak. Yoksa bayramdan sonra.

Ben proteus, autocad, photoshop, gibi programları kullanmak için aldım.

Hayırlı olsun dostum. Ayın 13'ünde ben de aldım. Performans olarak şu ana kadar memnunum. Masaüstü kullanıyordum, üniversite için aldım ben de. Autocad, SolidWorks, Catia tarzı CAD programlarını kullanma amaçlı aldım.

Bu arada makine eline geçtiyse mesaj at, birkaç şey dikkatimi çekti de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 16 Ekim 2013; 22:47:54 >
  • Kelâg kullanıcısına yanıt
    Sağ ol dostum. Senin de hayırlı olsun.

Diziler dışında bir ortak noktamız daha oldu.

Herkes ekran kartının performansına hayran kalıyor ben de o yüzden tercih ettim.

Cumartesi %90 elime geçecek dostum. Geldiğinde PM atarım.
  • quote:

Sağ ol dostum. Senin de hayırlı olsun.

Diziler dışında bir ortak noktamız daha oldu.

Herkes ekran kartının performansına hayran kalıyor ben de o yüzden tercih ettim.

Cumartesi %90 elime geçecek dostum. Geldiğinde PM atarım.

Gt720M iyi ya, yeterli bizim için.

x550cc modeli var bir tane, i7 işlemcili, fiyatı da bir 30-40 lira fazlaydı bizimkinden. Performans olarak bizim i5 3230m'e daha fazla not vermişler her yerde. . O i7 modelinin de güç tüketimi falan daha az ama. Olsun.

• Kelâg kullanıcısına yanıt
    Onu da görmüştüm dostum. Ama Core i7-3537U işlemci var diye hiç bakmadım ona.

Bir kaç sene idare etsin de yeter.
  • quote:

Onu da görmüştüm dostum. Ama Core i7-3537U işlemci var diye hiç bakmadım ona.

Bir kaç sene idare etsin de yeter.

Gider gider, en az 2, zorlarsan 3, paramız yoksa 4 sene gider.
  • Sonunda elimde.
  • Oyun performansini olcen yok mu arkadaslar mesela lol de en ufak bi sikinti cikarirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolonur kullanıcısına yanıt
    Basit oyundur çıkmaz ağır oyunlarda düşük orta ayarlarda oynarsınız budediğinizde sorun olmaz
  • Eyv hocam siparis etcem ins @Cengaver53

• Arkadaşlar kuzenime aldık bu modelden ssd taktık hdd yerine buraya kadar sorun yok. Çıkan hdd yi aparatla dvd yerine takmak istiyoruz ama dvd yi nereden cıkartıcagımızı bulamadık açılan kapakta sadece hdd ve ram slotları var. Dvdyi tutan vida yerini bulamadık. Komple kasayı mı sökmemiz lazım yoksa biyerde gizli bi vidası var mı dvdnin ?
  • Blue_Mercan B kullanıcısına yanıt
    alt kapak komple sökülüyor sürücüyü tutan vida orada
  • Asus X Series X550VC-XO007D bu nasıldır arkadaşlar ? kullanan var mı ?
    Samsung 270E5V-X04TR Notebook sizce hangisini almalıyım ikisi arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak02 -- 23 Ekim 2013; 18:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bütün arka kapak mı sökülüyor ? Biz tum vidalarnı sıkarttık arka kapagın ama kapagı cıkartamadık nasıl cıkıcak bu kapak ? Ayrıca komple arka kapagı sokmek garanti dışı bırakır mı ? Sssd siz olmaz bu bilgisayar cunku i5ten de yavaş çalışır yoksa zaten u işlemci ssd olmalı ki bi işe yarasın bilgisayar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Mercan

quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Bütün arka kapak mı sökülüyor ? Biz tum vidalarnı sıkarttık arka kapagın ama kapagı cıkartamadık nasıl cıkıcak bu kapak ? Ayrıca komple arka kapagı sokmek garanti dışı bırakır mı ? Sssd siz olmaz bu bilgisayar cunku i5ten de yavaş çalışır yoksa zaten u işlemci ssd olmalı ki bi işe yarasın bilgisayar..

U işlemci değil.

• kasanın görüntüsü güzel. dün inceledim. ince ve zarif. ben şarjını merak ediyordum onu da buradan öğrendim, sağolun. herkese tavsiye. alanlara hayırlı olsun.
  • Arkadaşlar bende linkteki modeli almayı düşünüyorum. Pc'yi genelde solid, autocad, plc programları için kullanacağım sizce yeterli mi genelde olumlu yorumlar okudum. Ayrıca pcdepo güvenilir bir yer mi?

http://www.pcdepo.com/asus-x550vc-xo007d-notebook-urun10793.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliugurtoran

Arkadaşlar bende linkteki modeli almayı düşünüyorum. Pc'yi genelde solid, autocad, plc programları için kullanacağım sizce yeterli mi genelde olumlu yorumlar okudum. Ayrıca pcdepo güvenilir bir yer mi?

Aynı model bir üst özellikteki bilgisayarı kullanıyorum. Nazar değmesin sorun yok.. Çok rahat çalışılıyor yalnız baktığınız modelde işletim sistemi yok.

Ekran parlaklığını bozan; Asus Splendid driverini kurmayın. Kurulu olduğunda ekran çok mat duruyor ve çözünürlüğü bozuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Arkadaşlar bende linkteki modeli almayı düşünüyorum. Pc'yi genelde solid, autocad, plc programları için kullanacağım sizce yeterli mi genelde olumlu yorumlar okudum. Ayrıca pcdepo güvenilir bir yer mi?

Aynı model bir üst özellikteki bilgisayarı kullanıyorum. Nazar değmesin sorun yok.. Çok rahat çalışılıyor yalnız baktığınız modelde işletim sistemi yok.

Ekran parlaklığını bozan; Asus Splendid driverini kurmayın. Kurulu olduğunda ekran çok mat duruyor ve çözünürlüğü bozuyor..

yorumun için teşekürler dediğin programa dikkat ederim. Win7 yüklemek istiyorum şuan piyasadakilerde win8 kurulu o yüzden özellikle freedos seçtim zaten hayatımız korsan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

yorumun için teşekürler dediğin programa dikkat ederim. Win7 yüklemek istiyorum şuan piyasadakilerde win8 kurulu o yüzden özellikle freedos seçtim zaten hayatımız korsan

Vatan almış olduğum ürüne indirime girdi, isterseniz baka bilirsiniz. Aynı ürün başka yerde 1554 TL'di kalkmış sizin beğendiğinizi verdim.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550vc-xo016h-x550vc-notebook-core-i5-260ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68475

Sizin almak istediğiniz burda daha ucuz..

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-x550vc-xo007d--core-i5-3230m-4gb-500gb-2gb-vga-gt720m-156-free-dos.aspx

Pil durumuna gelirsek 4 hücreli ama bir çok program açıkken 3 saat gidiyor. Alacaksan şimdiden hayırlı olsun.. Şu linki incelemelisin..

http://forum.donanimhaber.com/m_82835273/f_//tm.htm#82835273

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.