Şimdi Ara

ASUS X550VX DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (rtwlane.sys) Mavi Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir de hikayemi paylaşmak istiyorum. Monster marka bir laptop aldım masaüstü bilgisayar topalayacak zamanım yok, ayrıca çok bütçem de yok. Klasik oyunları oynayıp dizi film izleyen biriyim. Çok şatafatlı bir şeye gerek duymadım hiç, ben de aldım Monster'i. 4 gün içinde 10 defa farklı sebeplerden mavi ekran aldım ben de iade ettim. Birkaç ay sonra bu bilgisayarı aldım.
    ASUS X550VX CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB HDD-GTX950M 4GB-15.6"W10 NOTEBOOK
    Hep bahtsız biri olduğumu düşünmüşümdür zaten. Bu bilgisayar bugün geldi elime, hani işte Google Chrome'dur falan filan onları indirdim, güncel olmayan birkaç şey vardı her şeyi güncelledim. Sonra LoL yüklemek istedim, ilk yüklemeye çalıştım Visual C++ 2015 Redistributable (x86) adlı zorunlu gereksinim doğru yüklenemedi tarzı bir hata aldım. Çözümünü araştırdım benden birkaç şey yapıp CMD'den smd /scannow yapmamı istedi. Ben beklerken işte birkaç video izliyordum, %80 civarında ben bu DRIVER_IRQL_LESS_OR_EQUAL hatasını aldım, yıkıldım. Bilgisayardan da çok çakmam, ne yapmam gerek bilmiyorum. Ama 1 saatlik bilgisayarın da problemini çözmek istemiyorum. Sizce bir kerelik bir şeyden kaynaklı mıdır yoksa bilgisayar sorunlu mudur? Lütfen yardım edin yoksa iade edip bu sevdadan vazgeçmeyi planlıyorum. Cehaletime verin lütfen, şunu yap bunu yap derken internetten araştırılıp nasıl yapılacağını bulabileceğim şeyler söyleyin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim :'(

Farklı bir siteden de okuduğuma göre sürekli güncelleme yapmak da bu soruna yol açabilirmiş. Tekrar yapar mı sizce yoksa geri yükleyeyim mi?

ayrıca minidump klasörüm buradahttps://yadi.sk/d/3FyMZTRkwgQAt yardımcı olursanız çok mutlu olurum ve sıkıntı edicem bi durum var mı her şeyi anlatın lütfen teşekkürler.

• Bu durumda driveri silip tekrar yüklemeniz gerekiyor ki sorun yazılım kaynaklı mı donanım kaynaklı mı ortaya çıksın.Ancak ben bu işlemden önce format atmanızı tavsiye ederim.Bazen uninstaller program kullansanız bile tekrar hata almanıza sebep olacak bazı dosyalar veya kayıt defteri girdileri kalabiliyor.
    Format atıp driverleri doğru bir şekilde kurduktan sonra yine hata alırsanız vakit kaybetmeden iade edin cihazı.
    Monster ile bende sorun yaşadım ve mavi ekran hatası aldım touchpad kaynaklı.Onun haricinde bir sorun yaşamadım firmanın ilgi ve sorunlar karşısındaki alakasından memnunum açıkcası.Bir muhattap bulabilmek hoşuma gidiyor.Mavi ekran hatası da bios update yapmamla çözüldü.
    Ancak bu tür hatalar her markada olabiliyormuş onu anladım.Geçenlerde bir arkadaş MSI bilgisayarında da sorun yaşadığını yazmıştı.Ki gamebooklarda en sorunsuz olarak bildiğim firmadır kendisi.
    Neyse lafı fazla uzatmayalım.Eğer kolayca iade edebilirim diyorsanız şimdiden bile iade edebilirsiniz.Başka bir bilgisayar alırsınız içime sinmiyor böylesi derseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Benim bir başka sitede de okuduğuma göre ilk öce şu minidump klasoründeki dosya ile de sorunun nerede olduğunu bulabiliyormuşuz eğer anlayan birisi varsa koyduğum en sondaki linkten bakabilir mi ? Çünkü ard arda aldığın iki elektronik eşyada da sorun çıkması güvenimi kırdı daha internetten sipariş vermeyi düşünmüyorum ama gidip ordan alsam ne fayda aynı olay olabilir. Şunu da belirtiyim ki sürekli yeni çıkan güncellemeleri yapmak çok iyi birşey değilmiş bazen iyi olsa da bundan dolayı da kaynaklanmış olabilir ama benim bunu anlamam imkansız mı yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.