Şimdi Ara

ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alımlarına, TUF Gaming M3 Mouse Hediye!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Asus X570 serisi anakartlarda yeni mouse hediye kampanyası başlatmış. Aynı zamanda bazı X570 modellerinde geri ödeme kampanyasıda var. Bazı ürünlerde yorum yapıncada geri ödeme yapıyorlar. az daha zorlasalar bedavaya gelecek.

Geri ödeme kampanya sayfası:https://promotion.asus.com/tr/tr/gamingweek

Mouse bundle kampanya sayfası:https://www.asus.com/tr/events/infoM/x570-m3-bundle/

Kampanya 24 Ağustos 2020 - 30 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılan alımlarda geçerlidir.

Promosyon Ürünleri:
    PRIME X570-P
    PRIME X570-PRO
    PRO WS X570-ACE
    ROG CROSSHAIR VIII FORMULA
    ROG CROSSHAIR VIII HERO
    ROG CROSSHAIR VIII IMPACT
    ROG CROSSHAIR VIII HERO(WI-FI)
    ROG STRIX X570-E GAMING
    ROG STRIX X570-F GAMING
    ROG STRIX X570-I GAMING
    TUF GAMING X570-PLUS
    TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI)

Geri ödeme modeller ve miktarları

ROG CROSSHAIR VIII FORMULA TRY 380
    ROG CROSSHAIR VIII HERO (WI-FI) TRY 305
    ROG CROSSHAIR VIII HERO TRY 305
    ROG CROSSHAIR VIII IMPACT TRY 305
    ROG STRIX X570-E GAMING TRY 230
    ROG STRIX X570-F GAMING TRY 230
    ROG STRIX X570-I GAMING TRY 230
    TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) TRY 190
    TUF GAMING X570-PLUS TRY 190

• QP'nin sitesinde aşağıdaki banner var ama ne bilgi yok.

ASUS X570 Serisi Anakart Satın Alımlarına, TUF Gaming M3 Mouse Hediye!!!

Ekleme: Sordum QP'ye, mouse direkt anakartla birlikte geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgehankalkan -- 9 Eylül 2020; 10:40:0 >
  • X670 ne kadara geliyor
  • ASUS X570 anakart almayı planlıyordum. Bu kampanya çok iyi oldu
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    asus B550 anakartlara m3 gaming mouse veriyorlar..
  • Ust komsumuza sistem topluyorduk bu konuyu gordukten sonra anakarti x570 cevirdim hem cash back hem mouseda kaptik b450 parasina x570 aliyoruz 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya güzel, B550 seri anakartlarda da Tuf gaming M3 hediye veriliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende PRIME X570-P var. hiç öyle premium bir kart değil bilginize. Şimdiki aklım olsa B550 veya X570 MSI Tomahawk alırdım.
  • Ya ben bu promosyon olayını anlamıyorum. Zaten Tier A bir anakarta bir yığın para baymışız. 1-2 ay geçmiyor, şak diye bir kampanya çıkıyor, geri ödemesi ayrı mouse'u ayrı.

E ben ne enayilik yaptım daha önce ürününüzü alarak? Seri numarası falan bir şey üzerinden geriye dönük promosyon işletilse olmaz mı zaten ne kadar çok satılıyor ki bu segment nasıl suistimal edilsin.

Kendimi dümdüz keriz gibi hissediyorum ya. 305 TL geri ödeme ve gaming mouse alacakken öyle bakıyoruz mal mal.
  • İtiraz ettim valla support'tan, ROG Gladius II gitti üstüne bir de bu, resmen alay ediyorlar erken para kazandırdık diye.
  • Adamlar satışları azalmış diye kampanya yapıyorken eski müşteri ne hisseder diye düşünemez ki...!
  • Merhaba kampnaya için teşekkürler tam OEM sistem alacakken görmem iyi oldu planım da X570 alacaktım mouse hediyesi çok iyi düşünce umarım benim gibi yeni alacak kişiler görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Adamlar satışları azalmış diye kampanya yapıyorken eski müşteri ne hisseder diye düşünemez ki...!
    Satılan ürün 5 senelik çipsetli hazır sistemlerin otomatik anakartı değil ki, TR şartlarında 3000 TL'den başlayan ürünler. Bu anakart segmentinin alıcı oranı belliyken promosyonlarda geriye dönüklük gözetilmeli bence çünkü dümdüz enayi gibi hissettiriyorlar.
  • MOUSE GELEN OLDUMU BEN 16 EYLÜLDE BAŞVURMUŞTUM HALA GELMEDİ

• Geri ödeme için hangi siteden aldığımız önemli mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • X570 alımlarına Rog Gladius mouse verdiği dönem; 1000 liraya B450 almak yerine, 1400 lira verip X570-P alıp 400'e mouse'u satarım 1000 liraya gelmiş olur diye düşündüm.

Mouse geldi ama satılmadı hala dükkanda sürünüyor.

Sizin de böyle bir düşünceniz varsa tekrar düşünmenizi tavsiye ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yk2548

MOUSE GELEN OLDUMU BEN 16 EYLÜLDE BAŞVURMUŞTUM HALA GELMEDİ

Ben de 16'sında başvurdum hala Registered activity - Not deal with yet yazıyor. Geri para ödemesi vardı bir de. Onun için geçen gün onaylandığına dair mail geldi Asus'tan. Mouse'tan ses yok.

• Chaos123 kullanıcısına yanıt

Gelişmeler aynı şekilde bende de

• benim m3 mouse geldi geri ödemeden hala ses yok. geri ödeme alabilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yk2548

benim m3 mouse geldi geri ödemeden hala ses yok. geri ödeme alabilen var mı?

Benim mouse da geldi ama ben taşındığım için eski eve gitmiş. Sağolsun yerime taşınanlar da bana kargolayacaklar. İnşallah iadeler de çok uzamaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.