Şimdi Ara

ASUS X61 X61SL240DV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
28.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cihaz beizde yani electro worldde 1639 tl
    üstelik bonus ve hsbc ye peşin fıyatına 5 taksit
    buda linki tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmustafa06 -- 13 Haziran 2009; 23:05:10 >
  • Pes 2009 kurdum siyah ekran çıkıyor altta yıldızlar yanıp sönüyor öyle kalıyor sizce neden açılmıyor yardım lütfen
  • Arkadaşlar 10 mayıs da gold bilgisayardan aldım bu cihazı,gerçek den güzel bir makinaya benziyor (benziyor ) diyorum bugün ikinci kez servise kargoya verdim . ilk aldıgım günden,sürekli donuyor,kilitleniyor.
    servis 10 gün sonra ram lerini degiştirdik diye yolladı, açtım kapadım 1-2 defa. Aynı arıza halen devam ediyor, dün geldi bugün kargoya tekrar verdim.çalışırsa inşallah ,güzel bir makina kullanıp test edecegim.
  • arkadaşlar bende bugün asus'un bu modellerini bir çok yerde gördüm ,fiyatları sizin dediğiniz gibi değil tabi antalya'da istanbul gibi çok seçenek yok,bugün nerdeyse bu modelin 14 '' ekran olan -asus f81se240dv- modelini teknosada 1772 liraya alıyodum.burdaki fiyatları görünce pahalıymış iyi ki almamışım.
    ben bugün satıcılara sürekli asusun 1 gb ekran kartlı modeli var mı diye sordum,ama satıcılar ya bilgisiz ya da elindeki malı satmaya çalışıyo,1gb ekran kartlı asus da yok dediler.ama eXtasy81 adlı kullanıcı şu modeli önermiş--N50VN-240DV ---demekki 1gb ekran kartlı modeli var:)bu modelde de hoparlörde cızırtı var denmiş çok büyük sorun mu yoksa yazılımla o cızırtı düzelir mi hp'lerde olduğu gibi.bir de bu modelin fiyatı nedir arkadaşlar?

ve size en son şunu sormak istiyorum hp'mi asus 'mu? Hp 'nin dv6-1144 modelini ,asus'un bu modellerine karşı kıyaslarmısınız?acil karar vermem gerekiyo artık kafam çok karıştı.teşekkürler...

• Ah arkadaşlar 2 ay önce şu aklım olsaydı Asusun yanından geçmezdim Türkeyi servisinin saygısız ve "asarım, keserim, git nerde ararsan ara hakkını" gibi konuşmaları için.
    Asusun benim için hala yeri ayrı ama TR servisi yüzünden yemin ettim almamaya
    NOT: Bunlar bireysel görüşlerimdir. Kimse alınmasın.

Ben sana HP diyorum 1144 guzelhttp://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1867&u=Hp%20Pavilion%20DV6-1144ET.
    Eğer 500 GB istersenhttp://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=1901&u=HP%20Pavilion%20DV6-1115

• tripolis,yapma arkadaşım ya,benim içinde bu tür şeyler çok önemli.bende 3 sene önce casper aldım,tabi ki çok büyük hata yapmışım 1800 liraya almıştım .ve özellikleri bilirsiniz casper'ların diğer notebooklara göre çok üstdüzeydi.dedim ki;içinde ki parçalar bi toshiba'yla bi sony'le bi hp'le vs. aynı,diye düşündüm .ama bana bu 3 sene ne kadarda hatalı düüşündüğümü gösterdi.bence marka kalitesi çok önemli birşey.adamlar tamam pahalı satıyı bi toshiba'yı ya da sony'i ama sonuna kadar hakediyo bence verdiğin parayı.

şimdi yeni bir notebook almak üzereyim toshiba,asus ya da hp düşünüyorum.galiba içlerinde fiyat performans olarak en iyi seçim hp 1144 veya 1115 gibi gözüküyo.büyük ihtimalle bu modellerden birini seçicem.ama aklım asus'da şu anda,asus hakkında ki araştırmalarıma göre seçim yapıcam.

bi konuda şunu okudum asus'un f serilerinde chipset inteli kullanmıyomuş.peki x serisi de aynı chipseti mi kullanıyo?

bu durumdan dolayı bi nebze asus'un bu modeli hakkında soru işaretleri oldu kafamda.size konuyla ilgili yazıyı aşağıda sunuyorum.teşekkürler.

alıntı:(rangem)isimli kullanıcıdan);

''Bir arkadasin da dedigi gibi F81 serisi intel degil de sis671dx chipset kullaniyor. Bunun da intel PM45 chipsetine gore 2 dezavantaji var:

1- Tek kanal bellek destekliyor. (intel cift kanal destekliyor)
    2- En fazla DDR2-667MHz hzininda calistirabiliyor. (intel DDR2-800Mhz calistiriyor)

Isteyen olursa SIS'in urun sayfasina bakip SIS671DX chipsetinin detaylarini ogrenebilir.

(Ben olsam intel chipsetli alirdim..) ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytkn -- 22 Haziran 2009; 11:42:49 >

• bugün elektro world dan aldım laptopu.
    kredi kartına tek çekim 1730 tl dediler. mecbur bankadan para çekip 1640 tl keş paraya aldım.
    exa kredi kartı yada keş para 1650 tl ye veriyor.
  • Bikaç aydır bu cihazı kullanıyorum, özellikle kendi evim dışında.

Cihazın sesi sonuna kadar açsanız bile cızırtı olmuyo fakat ses ve bas seviyesi düşük. Bu kanıya daha önce Toshiba harman/kardon kullanan biri olarak vardım tabi o hoparlörlerin bass ı ve sesi güzeldi tabii nitekin 100 üzerinden 60+ ya vurunca sesi başlardı cızırdamalar, aleti titretmeler filan fişmik. Sonuç .. aynı .. ses kalitesi ve seviyesi yeterli görülebilir.

Yanlız benim cihazımda bi wireless sorunu var sanırım modemim alt katta, cihaz üst katta. Daha önce Toshiba notebook um en az 4/5 en fazla 5/5 çekerdi. Bu alet genelde 2/5 arada da 3/5 çekiyo ve internet performansını çok etkiliyo. Böyle bi sorun acaba hepsinde mi var yoksa sorun bende mi, kullanan arkadaşlar bi yardımcı olabilirse sevinirim.

Teşekkürler
  • ben de şu iki model arasında kaldım.
    performans için değil ama hesaplı olduğu için alıcam.
    asus X61SL-200DV
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=38237
    samsung R522-XS03TR
    http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=39069
    ikisi de 1180 tl
    hangisini almalıyım.
    2. soru olarak asus ses açma kısma için ikili tuş kombinasyonu mu gerekiyor yoksa tek tuş mu.

• ekran kartı hariç aynı ekran kartında 1.5kat daha iyi asus.kesinlikle asus derim hem ayı fiyat hem daha iyi hemde asus kalitesi ha bide asusun artısı hdmı var heralde.
    ses açma tuşuda çift tuş olması lazım fn f12 herlade
  • rc ne ? bilgilendiriseniz çok sevinirim?
    quote:

Orjinalden alıntı: wosswoss

saol dostum..banada durmadan mail atıyolar hatta bugün 1 ağustosta beta süresi doluyo rcye geçmediysen geç diyolar ki biz çoktan geçtik..hatta rcye hoşgeldin die mail bile atmışlardı neyse..bimekste 1800e satıyolar bu ürünü pahalımı yaw..windows 7 ile uçuyodur herhalde makina..hp gibi ısınmıyordur umarım..fan sesi nasıl
  • pili çıkarınca dengede duramaz sanki. ayağın altında mı pil
  • dvd sürücü sarsıntılı çalışıyor ama aşırı denebilir
    değiştirebilir miyim malı alalı 5 gün olmuş
  • bende bu ürünü almayı düşünenlerdenim. bir arkadaş chipseti ile ilgili bir şey söylemiş. chipset intel mi?
  • az önce 10 günlük bi beklemden sonra aldım şimdi şarjda 1 saate dolar herlade yorumları yazarım.chipset herlade inteldi onuda yazrım
  • bende sipariş ettim. inş. yarın elimde olur. 1662 TL' ye 12 taksitli olarak aldım. birde 70-80 tl değerinde notebook soğutucu hediye..
    Fiyat bana makul geldi sizce nasıl? bawer sen kaça aldın?
  • ben ürün değişiminden aldım bu 2.sene sonunda 3 laptobum.fiyatı normal şuan piyasada 3gb olanı 1610ytl ile 2080 arasında.4gb olanada 100 milyon daha koyb işte.seninkinin ramı 3 mü 4 mü.4 se süper almışşın.hediye olarak verdikleri soğtucuyu kullanmıcaksın keşke başka bişey alsaydın.çünkü çoğu asusta olduğu gibi bu asusta ısınmıyo(şu anda adanadan yazıyorum:))almak isteyen arkadaşlara olursa detaylı bi inceleme yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen.(WFI).dary -- 17 Temmuz 2009; 14:36:58 >
  • benimkinin rami 3 gb ve chipsetide sis670dx-968 imiş. bilgisyar elime ulaştı. ilk izlenimlerim güzel. ama vista çok kasıyor bilgisayarı.
  • windows 7 ye mi geçsem diye düşünüyorum. bu bilgisayarla windows7 ye geçen var mı? driverlarda falan sorun oluyor mu?
  • ekranın alt orta kısımlarında epeyce ısınma oluyor. bu normal bir durummudur.(menteşelerle lcd ekran arasındaki siyah kısımın ortası) birde işlemci ısısına nerden bakabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.