Şimdi Ara

ASUS X61 X61SL240DV (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
28.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende de var x61sl modeli.ben windows 7(64 bit) yükledim vistadan daha hızlı çalıştığı gözle görülüyor.
  • pembeleşme ve titreme sorunuyla ben de gönderdim cihazı.
    destek@asus.com.tr adresine mail de attım.
    orijinal kutusunun içine fatura fotokopisi ve sorunu anlatan bir yazı da ekledim.
    bakalım 1 aya mı gelecek 2 aya mı emin değilim.

telefonlara asla cevap vermediklerini de belli etmek isterim.
  • buda, mailine cevap geldi mi ?
  • @michael j fox
    hayır mail e cevap vermedi. ben bodrumda ikamet ettiğim için gerçekten akıbetini bilemiyorum cihazın.
    asus teknik servisine elden makine teslim edecek bir arkadaş var ise rica etsem hayrına gittiğinde benim makineyi de bir sorabilir mi acaba ?

of bu arada makine gelsin windows 7 kurucam, acayip canım çekiyor bu aralar.
  • arkadaşlar 8 ekim günü gönderdiğim laptop'um az önce geldi.
    sorunu halletmişler, bilmemne kabloları değişmiş. umarım bir daha sorun çıkartmaz.

windows açılış kullanıcım'da şifre vardı onu kırıp windows a erişmişler. bir bluetooth cihaz baglayıp (muhtemelen cep tel.) veri transferi yapmışlar ama dosyalarım oldugu gibi duruyordu (en azından görebildiklerim)
    sizlere tavsiyemdir göndermeden önce web browserdeki cookieleri, hatırlanan şifreler msn şifreleri mail hesaplarınızı düzenleyin öyle gönderin.

"teşekkürler asus" demeyi de ihtmal etmeyelim : )
  • dostom aynı makineyi bende aldım. yaklaşık bir ay oldu. makina harika tüm oyunları oynuyor. hızı inanılmaz. en sevdiğim yanı ekranın HD kalitesinde olması. ayrıca ücretsiz windows 7 yüklemesi verdiler. o da geldimi bu makina tutulmaz.

windows puanları wistada

işlemci 5,4
    bellek 4,6
    grafik 5,9
    oyun grafık 5,4
    sabıt disk 5,8

İşlemci
    Intel® Core™2 Duo P8700 2.53 GHz, 3 MB L2 önbellek, 1066 MHz
    Sistem Belleği
    4 GB DDR2 800 MHz Bellek
    Ekran Kartı
    1 GB nVidia GeForce GT 220M Harici
    Ses Kartı
    Windows Sound System ile Uyumlu
    Ağ Kartı
    10/100/1000 Gigabit Ethernet
    Sabit Disk Kapasitesi
    500 GB (5 400 rpm S-ATA)
    Disket Sürücü
    Disket Sürücü Yok
    Optik Sürücü
    8xSuper Multi-Dual
    Batarya
    Lithium - Ion - 6 Hücreli
    Klavye
    Numerik Türkçe Q
    Ekran
    16 Color Shine (1366x768)
    İşletim Sistemi
    Microsoft® Windows Vista® Home Premium
    Geliştirilmiş Portlar
    1 x HDMI, 4 x USB
    Kablosuz Haberleşme
    Wireless 802.11a/b/g/n, Bluetooth
    Aksesuarları
    Taşıma Çantası + Optik Mouse
    Kamera
    Evet/Var
    Açıklama
    24 Ay Garanti

• ben bu bilgisayardan satıyorum arkadaşlar ilgilenen olursa 1300 lira sıfır gibi garanti fatura kutu çanta ve mause eksiksiz ilgilenen msj atsın
  • ben yaklaşık 8 ay önce bu modeli aldım ve bu süre boyunca kullanıyorum.Fakat tam bir hayal kırıklığı yaşadığımı söleyebilirim çünkü kullanmaya başladıktan 6 ay sonra adaptöründe sorun cıktı ve servise yollamak zorunda kaldım.asus un türkiye servisinin kötü olduğunu duymuştum ama bu kadarını beklemiyordum dersem sanırım yalan olmaz öncelik hiç bir şekilde bilgilendirme yapılmıyor sadece ürünün elleinde olduğunu ve henüz gönderilmediğini sölüyorlar,ben tam 1 ay beklemek zorunda kaldım ve geriye geldiğinde adaptörünün değiştirilmiş olduğunu gördüm tam bitti derken suanda da cd okuyucı sorunuyla karşılaştım yerleştirdiğim cd yada dvd leri cd okuyucum görmüyor çıkan sesten cd yi okumaya calıştığını anlıyorum fakat hiç bir şekilde cd görmüyor.bu konuda yardım edebilecekler birileri varsa cok sevinirim.

FAKAT ŞUNU SÖLEMELİYİM BİNBİR HEVESLE ALDIĞIM ASUS BENİ TAMBİR HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI HİÇ KİMSEYE TAVSİYE ETMİYORUM VE BUNDAN SONRADA HİÇ BİR ŞEKİLDE KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

• Ben de elektro worldden almıştım ekranda sorun olduğu için 2 kere üsküdardaki servise yolladılar ve uyduruktan driver güncelleyip verdiler ki en son driverlerı kurarım hep. halbuki sorun donanımsal. servisi gerçekten kötü.
  • ekim ayı içerisinde asus x61 sl makinemi servise verdim. ekrandaki titremeler ve kendiliğinden kapanıp beklemeye alma probleminden dolayı. sağosunlar servis 3 iş günü içinde teslim etti. ekrandaki titreme problemi halloldu. ama batarya değiştirmelerine rağmen kendiliğinden kapanma -beklemeye alma problemi aratarak devam etti. şimdi tekrardan gönderdim. bakalım ne diyecekler?
    benim gibi şarjdan çektiğinde kendiliğinden kapanma veya beklemeye alma problemi yaşayan var mı aranızda?
    benzer sorunla karşılaşıp çözenler paylaşırsa memnun olurum. Şikayetvar sitesinde birisi kronik bir problem olduğundan bahsetmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taganaga -- 2 Aralık 2010; 17:08:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taganaga

ekim ayı içerisinde asus x61 sl makinemi servise verdim. ekrandaki titremeler ve kendiliğinden kapanıp beklemeye alma probleminden dolayı. sağosunlar servis 3 iş günü içinde teslim etti. ekrandaki titreme problemi halloldu. ama batarya değiştirmelerine rağmen kendiliğinden kapanma -beklemeye alma problemi aratarak devam etti. şimdi tekrardan gönderdim. bakalım ne diyecekler?
    benim gibi şarjdan çektiğinde kendiliğinden kapanma veya beklemeye alma problemi yaşayan var mı aranızda?
    benzer sorunla karşılaşıp çözenler paylaşırsa memnun olurum. Şikayetvar sitesinde birisi kronik bir problem olduğundan bahsetmiş...

dizüstü bilgisayarım geldi bırakın problemin çözülmesini daha da artmış. servis fişinde genel bakımlar yapıldı işletim sistemi güncellendi falan yazılmış sonunda da test ok yazmış göndermişler. ama problem zerre kadar çözülmemiş. bilgisayar yine kapanıyor. dün 3. kez aynı problemle tekrar servise göndermek zorunda kaldım. 3. kez gönderilince değişim isteme hakkımın olduğunu biliyorum. benzer olaylar başına gelen var mı? bu problemin kronik bir problem olduğunu düşünmeye başladım ciddi ciddi..

• Ağır konuşacağım servis hakkında ama burdan olmaz. Nefret ettim asustan.
    Benim de ekranda pembeleşme ve kayma olduğunda servise yollamıştım aynı şekilde dediler servis fişinde "genel bakımlar yapıldı işletim sistemi güncellendi falan yazılmış sonunda da test ok". 2 kere aynı şeyle geçiştirip geri yolladılar laptopu 3. sünde değiştirme istedim lcd data kablosunu değiştirmişler sorun halloldu.
    Bu seferde pil ayvayı yedi, şarj olmuyor. %6 da kaldı elektrikten çekince kapanıyor alet. Şarj oluyor yazıyor ama hiç ilerleme yok bugün verdim servise bakalım ne sallayacaklar yine.

Bilmeyen varsa eğer kanun şu şekilde:
    Ürünü aldıktan itibaren 1 yıl içinde 3 kere aynı sorundan yada 4 kere farklı sorundan servise giderse değişim yapılır.
    Garanti süresi boyunca 5 kere aynı sorundan (bundan emin değilim yanlış hatırlıyor olabilirim) yada 6 kere farklı sorunlardan servise gelirse değiştirme talep edebiliyoruz.

Bunların hiç birini tutturamadım daha

• bilgisayarımdaki problem çözülmeyince servis değişim kararı verdi. asus servisine ilgisinden dolayı teşekkürler.beni çok fazla oyalamadılar.
  • SELAM ARKADAŞLAR BENDE "ASUS X61SL240DV" MODELİ VAR BU MAKİNADA 3 GB RAM TAKILI BEN BUNU 4 GB A YÜKSELTMEK İSTİYORUM ACABA BİR SIKINTI OLUR MU MAX KAÇ GB KALDIRIR BİLMİYORUM PC YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.