Şimdi Ara

ASUS X61 X61SL240DV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
28.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese iyi forumlar ben yeni üyeyim...

öncelikle siz tcrübeli insanlara bir takım sorum olucak. 1500 tl şeklinde max bir bütçem var ve sizin yorumlarınızdan "laptop oyun için değildir" gibi bir sonuç çıkardım ama ginede laaptop alacağım :D

3 seçenek bana cazip geliyor bunu sizlere sunmak isterim

1-http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=38237
    2-http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=37358
    3-http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=106244&psn=2

bursada oturuyorum ve internet sipariş olayına sıcak bakmıyorum yni böyle mağazalara giderek alacağım..
    ve en düşük ayarlarda bile olsa gta 4 oynamak istiyorum :D acaba teknolojiden çok şeymi istiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim..

(mesajda bir hata yaptıysam özür daha ilk bu :D )

• Bu pc Bursa Electoworld'de 1399 tl şuanda stok adedi 150 adetmiş... Fazla notebook bilgim yok bugün biraz araştırma yaptım bu da fiyat ve özellik olarak gözüme battı. Fiyat uygun ve hemen al dermisiniz? Yorumların tamamını okudum ve herkez memnun sanırım. Bir de şu ürünlere baktım bugün.

TOSHIBA SATELLITE L500-13T NOTEBOOK - Intel Core 2 Duo T6500 - 2,10 GHz, 2 MB L2 800 MHZ FSB - 4gb ram 15,6" ekran Toshiba TruBrite HD TFT - 1340 TL (teknosa)

TOSHIBA SATELLITE A350-22Z NOTEBOOK - Intel Core 2 Duo P8700 - 2 53 GHz, 3 MB L2 1066 Mhz FSB- 4 GB ram 16" ekran TruBrite HD WXGA TFT - 1810 TL (teknosa)

Pc genel kullanım için olucak, internete girilcek, oyun oynanmıcak counter oynanabilir sadece. Benim için önemli olan ses ve görüntü kalitesi ve webcam... Asus'un ekranı parlak değil mi?

Bir de chip seti sis demişsiniz.. İyidir değil mi alışmışız hep intel ati duymaya? sitelerde Mobile Intel® GM45 Express Chipset +ICH9M yazıyor.

Ekran kartı harici diyor bir sitede dahili sanıyordum hangisi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdrb -- 6 Ağustos 2009; 3:18:16 >

• bir arkadaş şöyle bir alıntı yapmış buna ne diyosunuz?

"alıntı:(rangem)isimli kullanıcıdan);

''Bir arkadasin da dedigi gibi F81 serisi intel degil de sis671dx chipset kullaniyor. Bunun da intel PM45 chipsetine gore 2 dezavantaji var:

1- Tek kanal bellek destekliyor. (intel cift kanal destekliyor)
    2- En fazla DDR2-667MHz hzininda calistirabiliyor. (intel DDR2-800Mhz calistiriyor)

Isteyen olursa SIS'in urun sayfasina bakip SIS671DX chipsetinin detaylarini ogrenebilir.

(Ben olsam intel chipsetli alirdim..) ''
  • express gateile nete girebilen oldumu.ben bitürlü beceremedim.girdiyseniz nasıl?????
  • bawer merhaba bu konuhakkındaki paylastıkların icin çok tesekkurler... zaten sizarkadasların duyarlılıgı sayesinde uye oldumve bu laptopu almayakararverdim ama aklıma takılan ve yardımınızı rica edecegim bi durum var.. ben insaat bolumu ogrencisiyim autocad ve 3ds max kullanmak icn alıyorum alıyorum ancak oyun da oynayabiliyim istiyorum.. çok sey mi istiyorum nedir.. bu laptop ihtiyaclarıma cevap verir mi. birde 3g icin uyumlu mu acaba ?? cevaplarınız icin tesekkurler
  • @dragutte: bahsettiğiniz uygulamalar için doğru seçim olur. 3g derken ?
    @bawer_0138: bilgisayarla birlikte default olarak ayrılan recovery partition unu silmeme rağmen express gate hala çalışlıyor ve wifi den internete girip skype görüşmesi yapabildiğim gibi web sitelerini de çok rahat ziyaret edebiliyorum.

ya arkadaşlar o değil de benim cihaz ın monitörünü web cam in olduğu taraftan açıp kapatınca ekranda bir pembeleşme oluyor. görüntü titriyor fln. yaklaşık 1 aydır bu sıkıntım var. üşediğim için bir türlü asus u arayıp durumdan haberdar edemedim. bugun arasam mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anchar

ASUS X61 X61SL240DV

ASUS X61 X61SL240DV

ilk resimde dvd okuyucusunun sağında boşluk, açılma, yamukluk gibi bir şey mi var yoksa bana mı öyle geliyor?

ayrıca ikinci resimde de sol tarafta bir yamukluk var mı?

• bu makinayı bende kullanıyorum ama sanki ilk açılmada yavaş kalıyor gibi geliyor bana ısınma problemlemi ile iligili sorun yaşamadım. oyun oynadım hafif takılmalar olabiliyor antivirüs açıkken kapatınca daha etkili çalısıor. vista yerine xp yükledim ama xp de adaptör takılı değilken yavaş çalısıyordu. servise götürdüm visatayı geri yükleyip herhangi bir hata yok dediler. sanırım xp yüklemede sorun yaşadım. 16" ekran güzel gerçekten.
  • ben express gatede internete bi türlü giremedim .bu arada windows çöktü hiçbi şekilde format atılmıyo açılış ekranında takılıp kalıyo.bnüyük ihtimal yine donanımsal bi sorun var.daha alalı 1 ay olmadı tekrar 45 gün bekleteceklerse yazık bu servise.asustan çok memnun olsamda sıırf servis yüzünden süre dolunca paramı alır başka bi markaya yönelirim .rezalet bi servis var hiç bi şekilde ulaşamıyorsun.vatandaki adamın dedği ilginçti dedim ben asus servisine ulaşamıyorum (daha öncede acer laptobumu yoollamıştım servise takip nosu verdiler hergün arayıp hiç beklemden laptobun durumu öğreniyodum) böyle bişi yok mu diye adam bana ne dese beğenirsin asus servisine ulaşamzsın biz bile zor ulaşıyoryz............tüm bilgiler gitti onamı yanayım daha yedeklemeiştim,işlerim aksadı onamı yanayım...............
  • ulquiorra1 ;yamuk değil tasarım öyle
    m.kocaman ;biraz yavaş çünkü chipset sis vew 667 destekliyo ondan dolayı.vistadada fişi çekince yavaşlıyo ona özel ayar çekecen denetim masasından
  • beyler bişey soracağım.. oyun perfonmasında t6600 ile p8700 arasında çok fark varmı acaba.fark yok denecek kadarsa ona göre düşünüp alacağım
  • arada galiba 400 lira gibi bi fark var bu farka değmez çok oynamaz performans hepsi intelin satış politikası eski seriyi süsleyip bi kaç yenilikle sanki olağanüstü bişey çıkartmış gibi 3 katı fiyatla piyasaya sürerler.
  • Ben XP yükledim ama pil ile çalışırken kasıyor. Ne yapmak lazım XP de bulamadım bir türlü. YARDIM...[sm=s20.gif]
  • Arkadaşlar,

XP yüklü Asus X61S PİL ile çalışırken sistemin kasma problemini çözdüm.

Sorun "ATI Radeon Grafics Catalyst Control Center" ayarlarında.

"ATI Radeon Grafics Catalyst Control Center" Grafik Ayarlarındaki "Power Play" bölümünde

1. Ya etkinleştirmeyi kaldırın.
    2. Ya da "Pil" sekmesindeki "Pil Ömrünü En Üst Düzeye Getir" seçeneğini "Performansı En Üst Düzeye Getir" şeklinde değiştireceksiniz.

ASUS X61 X61SL240DV

Büyük Resim için tıkla

ASUS X61 X61SL240DV

• merhaba... ben asus X61 sl 240 modelini alıcam bir sorun yaşayan varmı?? daha önce asus f3 serisinden bir laptop kullandım ve kasa çatladı,servise ulaşmak bile zor oluyor. şimdide asus alırken acaba aynı sorunları yaşarmıyım diye korkuyorum.. kullanan arkadaşlar memnunlar mı bu modelden. herhangi bir sorun yaşadılar mı??
  • Selam herkeze. 4 aydır kullanıyorum laptopu bu ekran titremesi dışında herşeyi güzel. birkaç arkadaşın makinelerle karşılaştırdım hatta. cihazın ekran görüntüsü hepsinden iyi, cd yazmada problem yaşamıyorum, bir sürü film seyrettim en ufak tekleme problem yok. 3d max yükledim performansı gayet iyi. External monitor bağladım 1600 1200 çözünürlüğü destekliyor. Bazı hp laptoplar ext monitorlerde laptop monitorun max çozunurluğu üzerine çıkamıyorlardı. Ama Vista berbat bir işletim sistemiymiş. döner dönmez w7 kuracam.

quote:

Orijinalden alıntı: buda_
    ya arkadaşlar o değil de benim cihaz ın monitörünü web cam in olduğu taraftan açıp kapatınca ekranda bir pembeleşme oluyor. görüntü titriyor fln. yaklaşık 1 aydır bu sıkıntım var. üşediğim için bir türlü asus u arayıp durumdan haberdar edemedim. bugun arasam mı acaba ?

Pembeleşme titreme olayı benim makinede de satın aldıktan iki ay sonra başladı. yavaş yavaş ilerledi ve şimdi açıkken titrememesi için monitoru belli bir konumda tutmam gerekiyor :(
    Anladığım kadarı ile panelin arkasında menteşelerin üstünde bir bağlantı yeri temassızlık yapıyor... buda_ da aynı dertten muzdarip olabilir. istanbula döner dönmez yolum teknik servis.

buda_ insallah senin pembeleşme düzelmiştir. Servise verdiysen sonucu merak ettim...

• quote:

Orijinalden alıntı: uzakta

Merhaba arkadaslar,

Tavsiye basliginda da bu konuda yardim istedim ama henuz yanit alamadim.

Asus'un " ASUS F50SV240DV P8600 4GB 320GB VHP " modelini almayi dusunuyorum ama nedense hicbir yerde urunle ilgili yorumlara rastlayamadim.
    Kullanan var mi varsa sorun yasiyor mu? Yorumlarsa cok sevinirim acil siparis vermeyi dusunuyorum.
    Fiyatta 1.600 TL ( 10 taksit )

alma sakın alma ekran hatalı genelde sureklı renk dalgalanması oluor cizgi halinde gecıor enine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anchar

Selam herkeze. 4 aydır kullanıyorum laptopu bu ekran titremesi dışında herşeyi güzel. birkaç arkadaşın makinelerle karşılaştırdım hatta. cihazın ekran görüntüsü hepsinden iyi, cd yazmada problem yaşamıyorum, bir sürü film seyrettim en ufak tekleme problem yok. 3d max yükledim performansı gayet iyi. External monitor bağladım 1600 1200 çözünürlüğü destekliyor. Bazı hp laptoplar ext monitorlerde laptop monitorun max çozunurluğu üzerine çıkamıyorlardı. Ama Vista berbat bir işletim sistemiymiş. döner dönmez w7 kuracam.

quote:

Orijinalden alıntı: buda_

Pembeleşme titreme olayı benim makinede de satın aldıktan iki ay sonra başladı. yavaş yavaş ilerledi ve şimdi açıkken titrememesi için monitoru belli bir konumda tutmam gerekiyor :(
    Anladığım kadarı ile panelin arkasında menteşelerin üstünde bir bağlantı yeri temassızlık yapıyor... buda_ da aynı dertten muzdarip olabilir. istanbula döner dönmez yolum teknik servis.

buda_ insallah senin pembeleşme düzelmiştir. Servise verdiysen sonucu merak ettim...

BU SORUN BENDE DE VAR YA COK SINIR ETTİ OKADAR PARA SAYDIK OLAYA BAK HERKESİN AYNI..NAAPTINIZ ARKADASLAR BİLGİLENDİRİSENİZ SEVİNİRİM BENDE SERVİSE YOLLAMAYI DUSUNUORM..

• ekranda pembelesme olayı var bende de hatta dalglanmalar oluo ekranı oynatnca duzelıo sora yıne cıkıo F50 kullanyrm bu harıc super makıne..
  • aynı sorun bende de var x61sl240dv benim ki.
    servise yollattım, servistekilerin canı yapmak istemedi heralde bişey bulamadık diye geri yolladılar ben de teslim aldığımda sorun yok gibiydi eve geldim tekrar başladı.
    en kısa zamanda tekrar veriyorum tamire masaüstüne de not yazacağım iyice görsünler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.