|
Bildirim
Asus hiç bir zaman o kadar iyi bir marka olamadı. Özellikle Türkiye de abartılmış bir balondan başka bir şey değildir. |
Yine sorun, ve yine Asus |
Yine sorun, ve yine Asus |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Asus hiç bir zaman o kadar iyi bir marka olamadı. Özellikle Türkiye de abartılmış bir balondan başka bir şey değildir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üstütne TR servis kalitesi de rezil |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Servis konusuna katılıyorum. Klavye gönderdim garantiye, normal çalışıyor deyip geri postaladılar. Amd platformda anakart almıştım, özellikle ram konusundaki kararsız çalışmasından ötürü başka marka ile değiştirmek zorunda kaldım. WiFi kart almıştım gerekli hızda çalışmadı. Kısacası kaliteli diye bilinen ve ülkemizde rakiplerine göre daha pahalı fiyatlandırma yapan firmadan ben hep zarar ettim. Bir markayı ya da insanı kötülemeyi sevmem ama başarısız olanı da dile getirmek gerekli. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 6 Mayıs 2023; 20:23:48 > |
|
Bildiğim kadarıyla ASRock Akortek (Teknobiyotik'te) |
Asrock Fatal1ty X79 Champion ve Asrock x570 Taichi kullanıyorum. Şuana kadar bir sıkıntı çıkmadı ve kendi sınıfında rakipsizler, fiyatına göre. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunesahmet -- 7 Mayıs 2023; 05:24:06 > |
Asus yine şaşırtmıyor amd kanadında |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |