Şimdi Ara

Asus Zenfone 4 Max 799 tl HB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
2.105
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus Zenfone 4 Max ZC554KL 32 GB (Asus Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asus-zenfone-4-max-zc554kl-32-gb-asus-turkiye-garantili-p-HBV0000097IFA

Bu fiyatlara önerilen redmi 7a ile karşılaştırıldığında redmi 7a nın üstün yönleri ekran kasa oranı (%74) olması , asus (%70) yeni nesil android sürümü kullanması ve yeni nesil cpu kullanması.
    Asusun üstün yönleri çift arka kamera,metal kasa,5000 bin batarya ve 3 gb ram olması ve son olarak kutusundan kulaklık çıkması.

• ben zenfonu 2015 senesinin sonunda aldım. asus o zaman yeni başlıyordu piyasaya, f/p harika falan diyorlardı. evet ilk başlar güzeldi de donanımsal ömrü kısa cihazlarının. sonrasında çok geliştirmiştir bilemem ama zen6 ya bir adet oto yazılım güncellemesi gelmedi. 4 olarak aldığımız telefonu 5 e elimizle güncelledik. benim için malının arkasında durmuyor, durmadı da. bi daha asusa bulaşmam açıkcası. malzeme kalitesi olarak diğer çinlilerden daha dandik bence. bütçeniz azsa güncelleme seviyorsanız xiaomiye, görüntü seviyorsanız huaweiye, yok başım ağrımasın en azından tıkır tıkır çalışsın diyorsanız samsunga yönelin. asus benim için pişmanlıktı, sizin içinde muhtemelen öyle olur.
  • Birkaç sene sonra nasıl olur acaba donma vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesapmakinesi01

Birkaç sene sonra nasıl olur acaba donma vs.
    Anne,baba telefonu tarzı kulanım da sıkıntı olacağını sanmıyorum ama normal kullanımda üzebilir.
  • hocam her yerde aynı fiyat

https://forum.donanimhaber.com/asus-zenfone-4-max-zc554kl-asus-x001d-ana-konu--130249831

adam ekim ayında da 800 lira olduğunu söylemiş. ayrıca telefonun donanımsal problemleri çıkıyor. ki ben de 3 sene zenfone6 kullandım tek tek gprs, sim yuvası ses ekran gidiyor zamanla. anne babaya alacaksanız samsungun ucuz modellerini öneririm en azından sıkıntısız kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AED07 -- 4 Kasım 2019; 19:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat + performans oranı gayet iyi

• fiyat performans olarak iyi fırsat valla.

• Kesinlikle asus önermem. Biraz daha koyup samsung. M20 alınabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AED07 kullanıcısına yanıt
    Peki Asus zenfone max pro nasıldır? Ben de onu düşünüyordum vazmıgeçeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wampire^^

Peki Asus zenfone max pro nasıldır? Ben de onu düşünüyordum vazmıgeçeyim
    1 senedir kullanıyorum şimdiye kadar en uzun kullandığım telefonum oldu.hiç bir takılmayla dahi karşılaşmadım 1 sene boyunca.pili efsanedir.

sadece üzerine bira döküldü birkaç gün sadece telefon kapalıyken sarj olabildi.birkaç gün sonra düzeldi
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    ben zenfonu 2015 senesinin sonunda aldım. asus o zaman yeni başlıyordu piyasaya, f/p harika falan diyorlardı. evet ilk başlar güzeldi de donanımsal ömrü kısa cihazlarının. sonrasında çok geliştirmiştir bilemem ama zen6 ya bir adet oto yazılım güncellemesi gelmedi. 4 olarak aldığımız telefonu 5 e elimizle güncelledik. benim için malının arkasında durmuyor, durmadı da. bi daha asusa bulaşmam açıkcası. malzeme kalitesi olarak diğer çinlilerden daha dandik bence. bütçeniz azsa güncelleme seviyorsanız xiaomiye, görüntü seviyorsanız huaweiye, yok başım ağrımasın en azından tıkır tıkır çalışsın diyorsanız samsunga yönelin. asus benim için pişmanlıktı, sizin içinde muhtemelen öyle olur.

• Bu fiyata alınabilir tam ederinde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 800 e ikinci elde temiz g5 bulunur alternatif olarak iki kati ozellikte

sifir olarak alincaksa mecbur kasasi yeni ici eskilere

• Ben 2015 aralıkta zenfone 2 laser aldım daha yeni değiştirdim telefonu. Android 5 ile geldi. 6 güncellemesi verdiler ama yapmamıştım. Batarya aldığım halde şarjı gitmedi ve can sıkıcı takılmalar vs oldu değiştirdim artık. Bence o telefonu neden alacaksınız o önemli. İki telefon da üstün performans vaat etmiyor. Amaçları şarjı uzun günlük işlemleri halledeyim yeter mantığında. Bence güncellik açısından 7a almak daha mantıklı. 2 gb ram günlük işlerde çok sıkıntı çıkarmaz

• world veya bonus puan kampanyası olsa anneme alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.