Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.407
Cevap
62
Favori
236.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Usta benden size tavsiye. Uygulamaları silmenize hiç gerek yok. Cihazın depolama alanı yeterince büyük, zaten hafıza kartınıda kullanabiliyoruz uygulamalar için, sadece dondurun yeterli. Silmeye ne gerek, toplasan 500mb bile tutmaz sildikleriniz.

Alın bitane class10 hafıza kartı bakın keyfinize. Benim cihaz hafızasında 10.5 gb boş alan var, hiç bir şeyde silmedim. Sadece dondurdum. Uygulamalardan hızlı çalışmasını istediklerimi cihaz hafızasına ki bunlar 6-7 tanedir, diğerlerini de oyunlar dahil hafıza kartına kurdum. 16gb C10 LEXAR kullanıyorum. A101 den C10 Toshiba almıştım, Lexar ın yanında C4 gibi kaldı :) Biraz fazla verin iyi bir C10 alın rahat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Konuşma zımbırtısı dediğiniz sesle arama olayımı, yoksa başka bişeymi. Eğer cihaz rootlu ise google metin kouşma motorunu dondurup deneyebilirsiniz. Sorun sesle aramadaysa, yine google aramayı dondurup deneyebilirsiniz. Zaten sesle aram ülkemizde çalışmıyor. Bir sürü trick atmak gerekiyor cihaza.

En son apple dediğimde little dick bulmuştu :)

Eğer rootlu değilse, dil ve girişte google sesi pasif yapıp deneyin.

Cihazın home tuşuna basılı tutarsanız sesle arama moduna geçer cihaz.

Tam olarak ben de bilmiyorum. Tek bildiğim hiç kullanmadığım ve kullanmayacağım birşey olduğu :(

Dikkatimi çeken genellikle geceleri ışıklar kapalı yatakta müzik dinlerken başıma geliyor. Tuş ışıkları olmadığından home tuşuna fazla basıyor da olabilirim. Bir daha olduğunda ekran görüntüsü alayım.

Rootsuz kullanıyorum. Dil ve Girişte dediğiniz ayar pasif durumda. Telefonu ilk aldığımda yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 16 Ekim 2014; 15:04:20 >

• Viper ses geliştirmesini uyguladım. Hoparlör sesini nasıl arttırabiliriz ? Çok düşük seviyede şuanda :)
  • Viper ayarlarından speaker için olanı seçecek ve ayarlarınız yapacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Viper ayarlarından speaker için olanı seçecek ve ayarlarınız yapacaksınız.

Daha fazla ses vermesini sağlayamaz mıyız ? Oradaki herseyi denedim :) Bu arada yardımcı olan emek veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • En altta maxoutput gibi bişey vardı, cihaz uzakta bakamıyorum. Onu 2db yükseltebilirsiniz.
  • selamlar muhteremler...telefonun müzik oynatıcısından viper a bakayım deneyeyim dedim, viper ekranı açılır açılmaz şu uyarı geliyor; nedir, ne yapmalıdır?
     ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskinavşar -- 16 Ekim 2014; 16:33:47 >
  • keskinavşar K kullanıcısına yanıt
    İlk sayfa, ikinci post, anlatım adım adım yazıyor.
  •  ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL

Zf5 ile çekildi, PS ile makyajlandı :)

Pinleyin...
    http://www.pinterest.com/pin/317292736221402672/
  • Cihazy burdaki talimatlar do?rultusunda root ettim ancak en sonunda herhangi bir yazy çykmady. 4.3'lü iken de rootlu ve SuperSu yüklüydü zaten. Titanium Backup ile gereksiz uygulamalary dondurdum. Herhalde cihaz root olmu?tur dimi?
  • Titanium çalışıyorsa rootludur.
  • Ön kamerada pembeleşme sorununu benden başka yaşayan var mı acaba ?
    Sorunun donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlayamadım açıksası suratlar pancar gibi gözüküyor ?
  • Arkadaşlar mesaj engellemeyle ilgili bir soru vardı bende de aynı sorun oldu Hızlıal akıllısms(YKB) pizza pizza gibi reklam mesajları engellenen klasörüne düşüyordu. Çözüm engellenen numaralar kısmındaki tüm numaraların engellerini kaldırdım şuan liste boş ve ykb mesajlarım gelen kutusuna düşmeye başladı. Yaşamadıysanız bile bir numara engellediğinizde yaşayacağınız bir hata kolay gelsin
  • mehce kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettik.
  • apollo606 A kullanıcısına yanıt
    Bazı cihazlarda çok bazı cihazlarda daha az mevcut pembelik. Nedendir bilmiyorum ama iyi kötü var yani. Bendekindeki çok az mesela nerdeyse belli bile değil, ama arkadaştaki aynen dediğiniz gibi.

Selfi falan çekerken yüz güzelleştirmeyi açın, o zaman farkedilmiyor.
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    Asus desteğe mail attım sorundan bahsedip bakalım cevap olarak ne dicekler bide dikkat ettiğim kadarıyla başka kamera uygulamalarında bu pembelik kendi kamerasına göre biraz daha azalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehce

Arkadaşlar mesaj engellemeyle ilgili bir soru vardı bende de aynı sorun oldu Hızlıal akıllısms(YKB) pizza pizza gibi reklam mesajları engellenen klasörüne düşüyordu. Çözüm engellenen numaralar kısmındaki tüm numaraların engellerini kaldırdım şuan liste boş ve ykb mesajlarım gelen kutusuna düşmeye başladı. Yaşamadıysanız bile bir numara engellediğinizde yaşayacağınız bir hata kolay gelsin

Teşekkür ederim arkadaşım beni büyük bir dertten kurtardın .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Teşekkür ettim üstad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: mehce

Arkadaşlar mesaj engellemeyle ilgili bir soru vardı bende de aynı sorun oldu Hızlıal akıllısms(YKB) pizza pizza gibi reklam mesajları engellenen klasörüne düşüyordu. Çözüm engellenen numaralar kısmındaki tüm numaraların engellerini kaldırdım şuan liste boş ve ykb mesajlarım gelen kutusuna düşmeye başladı. Yaşamadıysanız bile bir numara engellediğinizde yaşayacağınız bir hata kolay gelsin

Teşekkür ederim arkadaşım beni büyük bir dertten kurtardın .

Rica ederim

Hocam bu uygulamalardan herhangi birine girdiğimde telefon kendini yeniden başlatıyor. Kendı tarayıcısından yazıyorum bunu. Super su girip bakmıştım o ara greenify erişimi X olmuştu. Du battery Saver Dolphin Titanium bunlara girdiğimde telefon yeniden başlıyordu. Grenify e giriyordu ama o ara. Şimdi düzeldi ama bu yeniden başlama muhabbeti arada geliyor başıma hep bu şekilde değil birden kendi kendine başlatıp sonra bir 15-20 saniye sonra tekrar yeniden başlattığı da oluyordu bu durumlarda ne yapacağımı bilemiyorum. Anlamadığınız bir yer olursa sorarsınız tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.