Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.407
Cevap
62
Favori
236.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kit kat sürümünden sonra şarj edilme süresinde yavaşlama farkettiniz mi sanki bana yavaş sarj ediyor gibi geldi.
  • mrttgl M kullanıcısına yanıt
    sysncservice bildiğim kadarı ile oyun falan oynadığınızda google+ ile bağlantı kurunca uyun skorlarınızı vs. getirmek için sync olup çıkıyor.

2. mevzu doğruymuş lakin şöyle bir durum var. ben onu yazdığımda google play bir evvelki sürümdü, adı öyleydi, yeni sürümde böyle değişmiş :) düzeltiyim mesajı.
  • devilucifer85 kullanıcısına yanıt
    Görüntülü görüşme gelmesi olasılığı var ise belki o yüzden default 3g de bırakıyor olabilir.
  • seferihsn kullanıcısına yanıt
    Bu dediğini 10 küsür uygulama ile denedim, bir problem çıkmadı, tıklar tıklamaz geliyor tümünü kapat seçeneği. Ayarlar / Uygulamalardan launcher'ın ön belleğini bir temizle istersen. Güncellenirken falan şişmiş olabilir.
  • onur.mertt2 kullanıcısına yanıt
    Bir tane rom bulduydum ben, gereksiz şeylerden arınmış falandı. 4.3 romuydu. Denemedim ama ne olur ne olmaz diye. Denk gelirsem veririm.
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz kardeşim, 3. mesajda (YAZILIM DESTEK) de vermiştik, olsun, burda da bulunsun.
  • 501 olan 1gb/8b versiyon. Düşük versiyon yani kısaca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 16 Ekim 2014; 9:45:11 >
  • Müzik dinleyeceğim zaman ara sıra Google'ın ses ile ilgili konuşma yazılımı çıkıyor. Kendi kendine açılıp kapanıyor. Şimdi konuşun diyor. Bu esnada müzik çalıyor ama ses sanki kareoke modunda gibi. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Sorun rastgele zamanlarda olmakta. Sabahleyin sorunsuz müzik dinlediğimde akşamları ya da ertesi sabah olabilmekte aynı oturumda.

Örneğin önceki akşam sorunsuz müzik dinledim. Telefonu hiç kapatmadım. Bu akşam dinlerken gene oldu. Kapatıp açınca düzeldi. (Yeniden başlatınca düzelmiyor.)

Aldığımdan beri böyle. Firmware ve Android sürümü farketmiyor. Müzik dinlediğim uygulama da fark etmiyor. Audiowizard'ın açık olup olmaması da fark etmiyor.

Benzer bir sorun yaşayan var mı? Acaba müzik dinlerken kimi zaman yanlış bişeylere mi dokunuyorum. Bir şey bu yazılımı tetikliyor olmalı. Hataya denk gelme oranım %30 - 50 arasında.

• Arkadaslar suan du battery saver dolphin titanium falan girince telefon kendini yeniden baslatiyor. Super suya girdim greenify izin verme kapali gördüm. Bu uygulamalari cikardim greenify den hala ayni.girince yenidem basliyor tel ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woeyy W kullanıcısına yanıt
    Sorunu tam olarak anlayamadım hocam, bu uygulamalardan herhangi birini çalıştırdığınızda reset mi atıyor. ?
  • Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt
    Konuşma zımbırtısı dediğiniz sesle arama olayımı, yoksa başka bişeymi. Eğer cihaz rootlu ise google metin kouşma motorunu dondurup deneyebilirsiniz. Sorun sesle aramadaysa, yine google aramayı dondurup deneyebilirsiniz. Zaten sesle aram ülkemizde çalışmıyor. Bir sürü trick atmak gerekiyor cihaza.

En son apple dediğimde little dick bulmuştu :)

Eğer rootlu değilse, dil ve girişte google sesi pasif yapıp deneyin.

Cihazın home tuşuna basılı tutarsanız sesle arama moduna geçer cihaz.
  • Ben clash of clans oynuyorum. Google Play Servislerini dediğiniz gibi ayarlarsam senkronize sıkıntısı yaşar mıyım ?
  • misyonix kullanıcısına yanıt
    Hocam Z4 rootlamak kolay değil, ben yinede yazayım size ama mesuliyet kabul etmem onuda tüm arkadaşların huzurunda belirtiyim.

Uygulamayı çekin, cihaza atın ve kurun, çalıştırmayın.!!!
    http://d-h.st/Pcf

Cihazın wifisini kapatın ve ayarlardan ağı unut seçeneği ile şifreyi unutturun.

Cihazın arka kapağını açın ve sim kartı çıkarın.

kurduğunuz app yi çalıştırın ve root tuşuna basın.

bekleyin bekleyin, live demo durduruldu mesajı alan kadar bekleyin. En üstteki statusbar olmadan ekran boş kalacak. Kısaca boş ekran.

pili sökün ve takın

android logosu gelip tekrar restart atacak cihaz ve asus logolu olarak geri açılacak.

Bu kadar. Yanlız dikkat edin Z4 herhalde operatör anlaşmalı aldığınız bir cihaz. Tüm garantiyi uçurursunuz bilginize. Operatör cihazları daha hassas oluyor garanti konusunda.

• Yaşamazsınız.
  • dün gece sistem uygulamalarından bişiyler silerken galeriye müzik uygulamasına falan giremedğimi fark ettim 4.3 donwgrade etmek zorunda kaldım bu sabah :D ota gelen güncellemeleri yükleyip sil baştan başlayacaz :D
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    Bu uygulama google play hizmetleri guncellenmeden çalışmaz diyor :/

Bende de tıklar tıklamaz geliyo ama program küçülürken tümünü temizle yokmuş gibi küçülüyo sonra bi anda yukarı geçiyor. O kadar da önemli değil zaten sağol yardım ettiğin için

Ekran görüntüsüyle yakaladım

• Çok hızlıymışın hocam :)
  • Güncelleyin hocam sizde :) Bunun bizim söylediklerimiz ile bir alakası yok ki. Önce GPH yi güncelleyin, sonra eğer root'lu ise cihazınız ilk sayfadaki 4. mesajda verilen servisleri durdurun GPH içinden. Sonra oyununuza girin.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.