Şimdi Ara

ASUS ZENFONE 5-6 LOLIPOP ROM/YAZILIM/DONANIM-ROOT-GELİŞTİRMELER (SES-PİL) GÜNCEL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.407
Cevap
62
Favori
236.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok teşekkürler, dediklerinizi icra edeyim, yazarım neticeyi..:)
  • waiting for device dedi kaldı tel kapandı galiba ellemek istemiyorum .d
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    hocam sağolun kapatıp açınca normal şekilde açıldı..şimdi sizin verdiğiniz 4.4.2 yi indirip güncellesem olur mu? USB DEBUG dediğimiz mesele bilgisayarın telefonu görmesi mi? eger öyleyse bilgisayar gördü..şu an ki güncelleme sürümü de 40.10
  • Ne yaptınızda waiting dedi hocam. Onu demesi için USB DEBUG kapalı olmalı. USB DEBUG kapalıysa hiç bişey yapmazsınız cihaza, AYARLAR / GELİŞTİRİCİ SEÇENKELERİ altından açıkacaksınız USB DEBUG'u.

Birde bu işleri yapamdan piliniz en az %50 olsun. Bitik pil ile bu işleri yapmayın.
  • keskinavşar K kullanıcısına yanıt
    Evet öyle yapın. Ayarlar/Geliştirici seçeneklerinden USB debug a bakın yinede. Olurda yanlış bişeyler yaparsanız sakın factory reset falan atmayın, kurtaramayız bidaha.

Zip i çekin, içinden bir zip daha çıkacak. Onu cihazın dahili hafızasına kopyalayın ve usb yi cihazdan çekin. Yukarı ünlem işareti gelecek. İlk mesajdan yardım alabilirsiniz. Anlatımı mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Ne yaptınızda waiting dedi hocam. Onu demesi için USB DEBUG kapalı olmalı. USB DEBUG kapalıysa hiç bişey yapmazsınız cihaza, AYARLAR / GELİŞTİRİCİ SEÇENKELERİ altından açıkacaksınız USB DEBUG'u.

Birde bu işleri yapamdan piliniz en az %50 olsun. Bitik pil ile bu işleri yapmayın.

hallettim hocam her şey için sağol
  • Sorn neymiş onu da yazında başka birine bir yardımı dokunabilir.
    İşiniz rast gitsin, sağolun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keskinavşar K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim sorun yoksa ne mutlu bize.
  • Klimacı arkadaş, bu yaptığın ayıp ama, bu forumda bizler varız, huzursuzluk yaratma konuda, canın sıkıldıysa konu dışı başlığa istediklerini yaz.

Admine bildirdim, mesajların silinecek. Rutbene göre davran, forumda kimse uygunsuz hareketler yapamaz. Dikkat edin lütfen.

teşekkürler kardeşim.. şimdi daha iyi anladım. Hatta disable etme ve dondurma işleminin bu farklarını aynı cevapladığın şekilde ilk sayfaya koysan çok daha güzel olur kanımca...
    1-2 sorum daha olacak.
    1.si.. Disable Servise programından Google Play hizmetleri servislerine girdiğimde SyncService seçili değildi.. bu şekilde mi olmalı?
    2.si .. aşağıda belirttiğin servislerden wearablecontentservice listede yoktu.. bu wearableControlService olmasın.

userpresenceservice, wearableservices,wearablecontentservice, dbcleanupservice, brokeredfitnessservice, activityrecognitionservices, fitnesssyncadpaterservices, collectsensorservices, wearablesyncservices, proxygtalkservice
  • zenfone 4 ü bir türlü rootlayamadım türkçe içerik var mı elinizde?
  • quote:

Sorn neymiş onu da yazında başka birine bir yardımı dokunabilir.

yazım haklısınız

usb hata ayıklama yaptıktan sonra telefonda bi mesaj gelio işte bu bilgisayara hep izin ver diye onu tıklayın yoksa açılıp kapanınca sürekli o yazı çıkar ve tekrar izin verene kadar işlem devam etmez
  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt
    Wi-fi kapalı iken wi-fi ayarına giriyorsun.

• Asus ZenFone FM Radyo (Asus ZenFone FM Radio)

ZenFone'u olupta radyo özelliğini kullanamayanlar buraya dikkat! Artık telefonunuzdan radyo dinleyebileceksiniz.

Asus'un sitesinden indirdiğim zip halindeki sistem güncellemesinin içerisine bakarken FMRadio.apk dosyasını gördüm ve hemen ZenFone sahibi bir arkadaşıma yüklettim. Şuan radyosunu çok sağlıklı (internetsiz) bir şekilde kullanabiliyor :D

Buyrun Linki:
    https://www.dropbox.com/s/ca13i5k2o7pj9b9/FMRadio.apk?dl=0
  • şu terelelli zavallısını banlayacaksanız banlayın artık bütün mesajları hakaret ve propaganda içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frostburn -- 15 Ekim 2014; 23:32:44 >
  • quote:

Radyoyu konuya ekliyim.

sıkıntı yok ekle millet kullansın japonca öğrenecem az kaldı rom ararken :D
  • bizim turkıyede sadece a500cg sürümü var yanılmıyosam. en son guncelleme var telefonumda. bugun cpu-z uygulamasını ıncelerken farkettım kernel surumunde a501cg yazıyordu. bu durum herhangı bı sıkıntı olustrmadıgı için önemsemıyorum. acaba bu 2 si arasında kı farklar nelerdir?
  • güncellede gözüme çarpan tek sorun herhangi bir program veya sayfa açıkken açık programları gördüğümüz düğmeye basınca tümünü temizle yokmuş gibi oluyo başta sonra düzeliyor hemen . launcher güncellemesiyle düzelir o da .
  • http://android.stackexchange.com/questions/28553/change-wcdma-to-gsm-automatically

Bizimki GSM PRL ye geçmiyor.

Bağlantıda sadece GSM secince 2g de kalıyorsunuz.
    GSM/WCDMA seçince, internet kapalı dahi olsa 3g şebekesi arıyor, çünkü predefined WCDMA.

İnternet kapalı iken sadece 2g çek ayarının düzeltilmesi lazım. Aksi takdirde telefon boştayken bile 3g çekmek için kendini zorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 16 Ekim 2014; 8:29:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.