Arkadaşlar birçok sitede araştırdım ve yine forum donanımhaber .com da da gördüğüm gibi birçok kişi aynı sebepten dolayı şikayetçi olmuş, gordugum konuya yorum yazmak istemedim cunku ben sadece kılıt ekranınından şıakyetcı degılım bıkaç sorunum daha var o yuzden yenı konu açma gereği duydum. zenfone 6 yı alalı tam 1 ay oldu, herşeyi cok guzel mukemmel. ama bikaç problemi var malesef . mesela hava çok sogukken video çekemıyor. video donuk donuk cıkıyor. kayıt yerı hafıza kartı veya telefon bellgı olarak değiştirmek hiçbir işe yaramıyor. aynı olayı getırıyorum telefonu evde cekım yapıyorum veya guneşli havada süper 1080 Hd Full çekıyor. diğer konu ise bildiğinmiz gibi herkeste görülen kilit ekranı sapıtma mevzusu. buna hiçbir çare bulamadım. farklı ekran kılıt programları kurdum store dan olmadı. clean masterın kendı screeen locukun denedım olmadı. yanı olmuyor hiçbir türlü. 4.4 ten 4.3 e çekın dıyorlar ama yapılışı çok karmaşık bozarım dıye ellemedım bir diğer mevzu ise en alttakı geri tuşunda ışık bulunmaması. hava krarnlıkken telefonu kullanmak çok zor oluyor gerçekten. Beni dinlediğiniz için teşekkürler. Eğer ekran kilidi muhabbetine çözüm bulacak varsa yorum yazsın lutfen. . zenfone 6 almak isteyip bu konuyu gorenler telefondan soğumasın. belki sadece bendekı boyledır. bu sorunların dışında telefon cok guzel. buyuklugu olsun işlemci gucu olsun ıyı yanı.