Şimdi Ara

Atanır mıyım? Önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kpss puanim 91 sıralamam 2508 hukuk 1.sınıf öğrencisiyim atanma olasılığım nedir ? (Meslek lisesi mezunu değilim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• Ne çok hukukçu var
    Ösym geçmiş senelerdeki kılavuzunda hemşire,sağlık memuru,teknisyen vb yani meslek lisesi bölümleri var daha çok.Normal liseden olanlara şoför,zabıta,hizmetli bölümleri kalıyor.Benim ehliyetim yok.Zabıta da olmak istemem alan baya daralıyor kendimce.Kadroyu da az açarlarsa girmek daha da zor.
    Puan 95
    Hukuk 2.sınıf.

• Bende hukuk 1.sınıf İstanbul puan 96 .Bekliyeceğiz bakalım.

• bi zahmet atanın be kardeşim hukuk okuyup bu sınavdan 90 almak çok zor olsa gerek..
  • Benim için 91 almak zor olmadı ama atanmak nasıl olur bilemeyeceğim bilen biri yokmu nedir nasıl olur atanır miyiz 2014te hizmetli 85 ile bile atanmış bu sene 91 e atanamazsin diyenler var nedir durum varmı açıklayacak

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilen varsa bizi aydınlatabilirmi?

• hukukbaz74 H kullanıcısına yanıt
    Senin kesin dostum o kadarda değil yani :)

96 almışsın atanamama olasılığın yok ankara falan gibi şehirlere atanmasamda olur diyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy40

96 almışsın atanamama olasılığın yok ankara falan gibi şehirlere atanmasamda olur diyorsan

İstanbul'da olursa olur olmadı da sıkıntı değil ya öncelik bölümümü bitirmek tabiki.

hukuk okurken memurluk yapabilecek misin acaba
  • 7Lord kullanıcısına yanıt
    Niye yapamayalim ki zaten devam zorunluluğu yok şahsen kendi okulumda memur olup hukuk okuyan 20 kişiye yakin kisi var

• 7Lord kullanıcısına yanıt
    Güzel soru lakin yorucu olmayacak bir iş ile eş güdümlü ilerleteceğimi düşünüyorum.

• İuhf 2. sınıf 95 puan. Atanacağıma dair gram umudum yok. 97 altına çok zor iner bence, bi ihtimal 96yı görür.

• egzisyantalist E kullanıcısına yanıt
    Abi niye bu kadar umutsuzsunuz ya hxhxhh direk olmazsa gardiyanlık var mubasirlik var benim cevremde 77 80 le falan gardiyan olan bir suri adam vsr

• quote:

Orijinalden alıntı: BadBoy40

Abi niye bu kadar umutsuzsunuz ya hxhxhh direk olmazsa gardiyanlık var mubasirlik var benim cevremde 77 80 le falan gardiyan olan bir suri adam vsr

haklısın
  • Aslında çok kolay.Hukuk kazanma kapasitesine sahip biri için.Zaten eşit ağırlıkçınoldukları için coğrafya ve tarih konusunda da bilgileri var baya.
    Ben sayısalcıyım 57 genel yetenek yaptım ama genel kültür den 34 yapınca 87 aldım.
    Herhangi bir eşit ağırlıkçının kolayca yapabileceği soruları boş bıraktım.

• benimde kpss ve tercihler hakkında en ufak bilgim yok. Zevk için girmiştim. Anadolu teknik lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum(dal web programcılığı) 76 küsür puan almışım. Bir yere yerleşme gibi bir planım yok ama nerelere gidebilirim? Tercih yapsam ne olur?

Ayrıca branş sıralamasına nereden bakılıyor?

edit: Yanlış konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 23 Aralık 2016; 12:28:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.