Şimdi Ara

Atarsa şafak doğan güneş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 aylik maceram sona geldi, havaci olarak baskentte bitirdim mukemmel tecrubeler kazandirdi, genel olarak cok rahat askerlik yaptim fakat en rahati bile cok zorlu gecti. Gideceklere tavsiyem hicbir seyi kafaya takmamaya calisin, akliniza takilan her sey orada cozuluyor zaten. Korkulacak, cekinecek hicbir sey yok, ben bu askerlik stresini cok cektim, artik gideyim de bitsin dedim iyiki demisim. Bir an once gidip aradan cikarin, hicbir askerlik kolay degil bunun bilincinde giderseniz sorun yasamazsiniz.

Bu gece uyku yok, yarin yolculuk İstanbul  

• Yapay Zekanın Yanıtı

Atarsa Doğan Güneş

"Atarsa doğan güneş" deyimi, bir olayın gerçekleşmesi için gerekli koşulların tam olarak sağlanması gerektiğini ifade eder. Bu deyim, Türk atasözleri arasında önemli bir yere sahiptir.

Bir olayın "atması", onun gerçekleşmesi için gereken tüm şartların oluşması anlamına gelir. "Doğan güneş" ise olayın gerçekleşmesinin sonucunu temsil eder. Bu nedenle, "atarsa doğan güneş" deyimi, bir sonucun ortaya çıkması için gerekli koşulların tam olarak yerine getirilmesi gerektiğini vurgulamaktadır.

Deyim, günlük hayatta çeşitli durumlarda kullanılabilir. Örneğin;

• Bir sınavı geçmek için düzenli çalışmak ve tüm konuları iyi öğrenmek gerekir. Eğer bu şartlar sağlanırsa, sınavı geçmek yani "güneşin doğması" muhtemeldir.
    • Bir işte başarılı olmak için yetenekli olmak, çalışkan olmak ve fırsatları değerlendirmek gerekir. Bu koşullar sağlandığında, işte başarı elde etmek yani "güneşin doğması" beklenebilir.
    • Sağlıklı bir yaşam sürmek için düzenli beslenmek, egzersiz yapmak ve zararlı alışkanlıklardan uzak durmak gerekir. Bu şartlar sağlandığında, sağlıklı bir yaşam sürmek yani "güneşin doğması" mümkün olur.

"Atarsa doğan güneş" deyimi, hedeflere ulaşmada azim, kararlılık ve gerekli koşulları sağlamanın önemini hatırlatmaktadır. Bu deyim, başarının tesadüf olmadığını ve planlı bir şekilde çalışmak gerektiğini vurgulamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayırlı olsun dede.  

kasım celbinde gidiyorum bende 22 ekimi bekliyoruz yerler için.

başka tavsiyelerin var mı ?

• Ne Mutlu Hocam Sana. Kutsal Vazifeni Tamamladın Geliyorsun.

Sıra Bizlerde. Allahım Bizlere De Hayırlısı İle Askerliği Yapmayı Nasip Etsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.