Şimdi Ara

Atatürk Hakkında Bilinmeyen 2 Kehanet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atatürk hakkında bilinmeyen 2 kehanet adlı bir video hazırladım youtube kanalımda arkadaşlar. Bu işe yeni girdim ve gerçekten özverili bir şekilde çalışarak elimden geldiğince bu alanda gelişmeye çalışacağım. Ek iş olarak yapmayı planlıyorum elbetteki bu işi ve 2.videomu yükledim. Hem destek olmak adına videoyu beğendiyseniz beğenip abone olursanız sevinirim. Ayrıca nacizane fikir önerilerinizi ve videom hakkında ciddi olarak görüşlerinizi bekliyorum.
    Aşağıda verdiğim youtube Linkinden videoyu izleyebilirsiniz..
    https://www.youtube.com/watch?v=c_HCJjTefxQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrProfX -- 3 Mayıs 2017; 9:17:27 >

• Kanalın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hurafelerinize Gazi Paşayı alet etmeyin

madem bilinmeyen sen nerden biliyorsun ?
    kaynak diye müzik sayfası koymuşsun
    bedevinin fal baktığı nerde görülmüş duyulmuş

yalan dolan
  • Analın

• Dislike ini verdim

• Sizin yapacağınız yorumlardanda bu beklenir. Altı , üstü insan gibi bi değerlendirme istedik ulan.
  • MrProfX kullanıcısına yanıt
    Uza
  • Eskiden buralar böyle değildi. Eywallah yerine göre trollenir gülünür eğlenilir. Burda kim ne zaman bi kanal açtım beyler bi yardımcı olun yada video yükledim nasıl olmuş diye fikrinizi sorunca;
    Kanalın
    Hayırsız
    Olsun
    yazmayı marifet zanneden insanlarla dolmuş burası. İnsanlara yol göstermeyi , yardımcı olmayı , fikir paylaşmayı unutmuşsunuz. Biliyorum yine bu yazdığıma biri çıkıp saçma sapan bir cevap verecek ve kendince beni bozduğunu yada beni aşağıladığını vs. zannedicek. Ama ben sadece birkez daha bu kişi için biraz üzülecek, birazda güleceğim :). Yani diyeceğim o ki arkadaşlar burası bir forum ve forumu 2000'li nesiller ele geçirmeden önce burası bir yardımlaşma platformuydu. Biliyorum o insan evlatları hala buradalar , ama aktifler ama değiller orasını bilmiyorum. Belkide onlarda benim gibi uzak kalmak istemişlerdir forum inci sözlüğe dönüşmeye başladıktan sonra. Belkide yönetici arkadaşların artık bu duruma bir el atması ve forumun dayanışma , fikir paylaşma ve yardımlaşma yeri olduğunu bazılarına hatırlatması gerekiyordur. Neyse ne , iyi forumlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrProfX -- 20 Mayıs 2017; 1:42:27 >

• MrProfX kullanıcısına yanıt
    sen kalkta ben yatam ataam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.