Şimdi Ara

Atatürk heykelini sökenlerden zafer pozu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rize'de Atatürk heykelini söken işçiler zafer pozu verdi. İşçilerin pozu sosyal medyada "İşte yeni atanız" notuyla paylaşıldı!

Rize Belediyesi tarafından 15 Temmuz darbe girişimi kapsamında yapılacak yenileme bahane gösterilerek Mustafa Kemal Atatürk’ün heykeli Rize’deki meydandan sökülerek valilik önündeki tören alanına taşındı.

Atatürk heykelinin yerinden sökülmesine kamuoyu büyük tepki gösterdi.

İŞÇİLER ZAFER POZU VERDİ

Heykeli söken işçilerin, heykeli sökerken çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı. CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan kendi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda bir işçinin heykel söküldükten sonra zafer pozu verdiği görülüyor. O pozlar sosya medyada "İşte yeni atanız" notuyla paylaşıldı.

http://odatv.com/ataturk-heykeli-yikanlardan-zafer-pozu-2612161200.html

--------------------------------------------------------------

sonra ilber ortaylı'nın da dediği gibi "anadolu eşrafının %80 ni rum dan gelmedir" söyleyince kızıyor bizim tatlı su Türkçüleri.

Hele ki doğu karadeniz pontus viyaleti idi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• provakator fetocular bu milledi bölemeyeceksinizz !!!!
  • tarihi gercekler bunlar.

oralar 600 yil omce pontus idi.
  • Hepsine sıra gelecek hepsine. Bu dünya Hitler'e ve Nazilerine bile yâr olmadı, bu çomarlara hiç olmaz. Rahatlarına fazla güvenmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Fullbuster

Hepsine sıra gelecek hepsine. Bu dünya Hitler'e ve Nazilerine bile yâr olmadı, bu çomarlara hiç olmaz. Rahatlarına fazla güvenmesinler.

genetik yatkinlik....

mesela kuzeyli yunanlar ile bizim kuzey karadenizliler (artvin haric) hepsi birbirine cok benzer. muzikleri, hikayeleri tipleri yasam sekilleri ...

genetik yatkinlik. onlar Turk yapan Ataturk`u sevmemelerinin sebebi bu ...

• Adamın teki saçma sapan bir fotoğraf paylaştı diye bütün karadenizlilere sallamayin

Edit; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YalağuzUşak -- 27 Aralık 2016; 1:19:30 >
  • Paylaşımın linkini alabilir miyiz?
  • Korkak comar dondurmus sanirsam hesabini.
  • Nankörlüğünde ötesinde Atatürk'ü sevmemek, ben Türküm diye gururlanırken o Türkiyeyi kuran adamdan nefret etmek. Ben kapı girişine astım Atatürk'ün resmini, her girişte o güzel yüzünü görüyorum, mutlu oluyorum hemde eve gelen Atatürk düşmanı misafirleri deşifre edip evden soğutuyorum ya da onlara bi Nutuk geçiyorum.

Haddinizi bileceksiniz, sabrediyoruz ama çıldırmasınıda biliriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Nankörlüğünde ötesinde Atatürk'ü sevmemek, ben Türküm diye gururlanırken o Türkiyeyi kuran adamdan nefret etmek. Ben kapı girişine astım Atatürk'ün resmini, her girişte o güzel yüzünü görüyorum, mutlu oluyorum hemde eve gelen Atatürk düşmanı misafirleri deşifre edip evden soğutuyorum ya da onlara bi Nutuk geçiyorum.

vay vay vay ... gorende heykele dokunan carpilir zannedecek ! pkk lilar Ataturk'un heykelini yakarken nerdeydiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

quote:

Nankörlüğünde ötesinde Atatürk'ü sevmemek, ben Türküm diye gururlanırken o Türkiyeyi kuran adamdan nefret etmek. Ben kapı girişine astım Atatürk'ün resmini, her girişte o güzel yüzünü görüyorum, mutlu oluyorum hemde eve gelen Atatürk düşmanı misafirleri deşifre edip evden soğutuyorum ya da onlara bi Nutuk geçiyorum.

vay vay vay ... gorende heykele dokunan carpilir zannedecek ! pkk lilar Ataturk'un heykelini yakarken nerdeydiniz ?

Pkklılar Türkiye'yi reddediyor Kürdistan istiyorlar. Türküm diye ortada dolaşıp Atatürk nefretiyle yaşayan nankörlerdir bize ters gelen.

Diğerini devlet halletsin diyeceğimde ilerletmekten başka bir şey yapmıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanın kanında olunca sorun nereli olduğunun çok önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

quote:

Vatandas gidip teroristleri oldururse devlete ne gerek var o zaman ? Orduyu, polisi lagvedelim o halde madem vatandas teroristlerle kendi savasacak ne gerek var devlete,askere,polise ?

• Pontustan baska ne beklersin?
  • Koyayım ha o kot kafaya... Hiç biri eceliyle ölmez inşallah. Pontuslu rumlar azıttı...
  • Rize halkının 3'te 2'sinin her gün ekmek yemesinin sebebi Atatürk'tür, nefes almalarını, babalarını tanımalarını saymıyorum bile.

Beyinsizler ordusu.
  • O yerde kuran kürek AAG.....
  • Zamanında bir arkadaş lazlar kürtlerin deniz görmüş hali deyince bayağı tepki almıştı ama anlaşılan o ki kürtlerden sonra ilk özerklik talebinde bulunacak olanlar lazlar olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alparslan UluTürk

Zamanında bir arkadaş lazlar kürtlerin deniz görmüş hali deyince bayağı tepki almıştı ama anlaşılan o ki kürtlerden sonra ilk özerklik talebinde bulunacak olanlar lazlar olacaktır.

lazlar Gurcu kokenlidir. Pontus ise Yunan .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.