Bildirim
Ateizm mantıklı ise.. (10. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
-
-
-
-
2 rekat namaz
bir camide namaz kılınıyormuş.camiye eli bışaklı bir adam girmiş ve :
-İçinizde kim müslüman demiş
hiç kimseden çıt çıkmamış.Daha sonra yaşlı bir adam
-Ben demiş
adama yaşlı adamı alıp dışarı çıkartmış ve amca bu kurbanları kesermisin demiş
adam tamam demiş
Yaşlı adam bir hayli kurban kesmiş daha ben yoruldum başka birisi kessin demiş
Adam elindeki kanlı bıçakla camiye tekrar girmiş ve aynı soruyu sormuş
içinizde kim müslüman diye
herkes imama bakmış
imam :
2 Rekat namaz kıldık diye müslüman mı oldunuz -
Yine mi bu ya? Haftalık ateizme karşı konu açıyor aktroll.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teistler neden getiremiyor?
Tanrı yarattı mantıklı değil. -
Mantikli hicbir cevap yoktur, hepside kuram ve Teoriden ibaretir.
interstaller'daki karadelik günümüzde cekilen karadelige benzedigi söylenmekdedir. Fakat öyle degildir. -
10 kilo demir aldım. Doğal süreçle altın olacak bekliyorum.
Bir klavye akıllı tasarım oluyorda evrenin içindeki akılla donatılmış bir insan nasıl akılsız tasarım olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ateist ya da Müslümanım demiyorum fakat Müslümansanız ya da ateistseniz ve Evrim tartışıyorsanız şöyle bir gerçek var: Evrim olayı bizim kavrayabileceğimiz kısa zamanda gerçekleşmedi arkadaşlar. 5.000.000.000 yıl gibi bir sürede gerçekleşti. “10kg demir aldım, doğal süreçlerle altın olmasını bekliyorum” cümlesi komedidir mesela. 5 milyar yıl sonra o demirin ne olacağını bilemeyiz. Altında olabilir, canlı organizmada olabilir.
5 milyar yıldan bahsediyoruz. Bakın 5 milyar.
kendi adıma dinden kopuşumun ilk evresinde ateist oldum. fakat sonradan deizm'e yöneldim. ateizm çok boş. -
Eğer gezegenini bir yıldız yutar ve o yutan yıldız füzyona uğrayıp parçaları koparsa belki eskiden demirin parçası olan bir takım atomlar yeni arkadaşlarıyla birlikte yarının altınları haline gelebilirlerquote:
Orijinalden alıntı: forvet09
10 kilo demir aldım. Doğal süreçle altın olacak bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 27 Nisan 2019; 23:12:28 > -
Kurduğun cümlenin "2 avuç toprak aldım, bunun insan olmasını bekliyorum" ya da "biz maymundan geldiysek, şimdiki maymunlar neden insan olmuyor?" cümleleriyle mantıken hiçbir farkı yoktur. Evrim senin düşündüğün gibi işlemiyor. Bunu deist biri olarak söylüyorum bu arada.quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
10 kilo demir aldım. Doğal süreçle altın olacak bekliyorum. -
İşte evrim de sana bunu açıklıyor zaten. Milyar yıllık kainatın oluşundan tut, milyonlarca yıllık canlılığın evrimleşmesine.. Evrim diyor ki, insanoğlu da sürekli bu fizyoloji de değildi, hatta hiçbir canlı şuan bildiğimiz fizyolojide değildi.quote:
Orijinalden alıntı: paylaşımcı
Bir klavye akıllı tasarım oluyorda evrenin içindeki akılla donatılmış bir insan nasıl akılsız tasarım olur
Oyun oynamaya sevenlere evrim konusunda az buçuk fikir sahibi olmaları için "Spore" isimli oyunu tavsiye ederim. Legal/illegal her yerde bulabilirsiniz. Eski bir oyundur ama hala oynanabilir. İlk oynadığınızda saatlerinizi harcayabileceğiniz bir oyundur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 28 Nisan 2019; 0:20:19 > -
Nasıl olacağına karar veriyorsanız bu sizin uydurmaniz olur.quote:
Orijinalden alıntı: John Sheppard
Kurduğun cümlenin "2 avuç toprak aldım, bunun insan olmasını bekliyorum" ya da "biz maymundan geldiysek, şimdiki maymunlar neden insan olmuyor?" cümleleriyle mantıken hiçbir farkı yoktur. Evrim senin düşündüğün gibi işlemiyor. Bunu deist biri olarak söylüyorum bu arada.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X