|
Bildirim
|
Kim diyor onu? Bence bal gibi getiriyor.
|
yıl 2019 deyip bu yüzyıl yada geçen yüzyılda yazılanları küçümsüyor.
1400 sene önceki bir kitap ile tüm dünya görüşünü belirlemeye çalışııyor. Müslümanların neden dünyanın en geri ülkeleri olduğu bu sebebledir. Adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. |
Evet yıl 2019 un farkındayız.
Türleri kökeni Bu gün tüm dünya ünilerinin en fazla öykünen kitabıdır. Türlerin kökeni 1. Sıradadır. Mao dan 60 sene geçmiş hala klavuzdur. Slavoj Zizek 1949 slovenyada doğmuş.Yıl 2019 hala yaşayan klavuzdur. Bu kitapları hepsi bir bütündür. Slavoj Zizek diğer eserlerine değinmedim bile.Sana çok ağır gelir. Kırılgan Temas, 2002 İdeolojinin Yüce Nesnesi, 2002 Yamuk Bakmak, 2004 Ahir Zamanlarda Yaşarken, 2011 Komünizm Fikri, 2012 Komünizm: Yeni Bir Başlangıç, 2015 Kendini Tutamayan Boşluk, 2019 Senin 1400 sene önce yazılmış kılavuz kitabla tüm dünyayı idare etmeye çalışıyorsun. İnsanları 1400 sene önce kılavuzuna göre şeriata uydurmaya çalışıyorsunuz. Dediğin gibi yıl 2019. Hadi bir yaylan. |
Kardeş özür dilerim sen troll degilmissin. Senin seviye bayağı düşükmüş. Ben troll zannetmiştim. Bu hakaret degil lütfen yanlış anlama.
Sen bigbang falan boşver bunları. Kafanı yorma böyle şeylerle. Yağmur nasıl yağar, depremler nasıl olur, gökkuşağı neden çıkar, rüzgar nedir, Dünya yuvarlaksa altındakiler neden düşmüyor. Sen bunları önce araştır. Kafanda iyicene otursun bunlar. Ondan sonra gel, söz seninle her şeyi tartisirim. |
Hala cevap veremedi diyor ya. Yav anlamıyorsun ki. Biz de insanız. Anlat anlat anlamıyorsun, yeter artık be deyip cevap vermeyince, kendi kendine gabariyon. Vay be cevap veremediler diyon. 😂😂😂😂
Daha şunu anlamadın bak. Klavye akıllı tasarımdır. Evren akıllı tasarım değil. Klavyeyi evrene benzetmek bu nedenle hatadır. |
Bu adam kesinlikle beyni yıkanmış ve takıntılı.
Tüm müslümanlar gibi.Yapılacak bir şey yok. Geri kalmış ülkenin geri kalmış çocuğu. |
Ya arkadaş ayrım yapamıyorsun, iki cümleyi anlamıyorsun daha. İlk önce doğru okuyup anlamayı öğren. Tanrı varsa doğa yasalarını yaratabilir bunda bir sorun görmüyorum diyorum sana. Fakat ateist isek Tanrıyı araya sokamayız belli zorunlu yasaların olması gerek. Natüralizm bunu söylüyor zaten. Daha yazmıyorum sana git okuyup öğren.
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F54F98451 -- 25 Nisan 2019; 0:12:59 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F54F98451 -- 25 Nisan 2019; 0:27:47 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F54F98451 -- 25 Nisan 2019; 0:29:1 > |