Şimdi Ara

Ateizm mantıklı ise.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Çok komik adamsın
  • importpccar kullanıcısına yanıt
    Bayat komi lafları. Masum çocuk ve kadınları havaya uçurarak mı yapıyorsun o dediğini. Sen bu ülke için değil o hastalıklı ideolojini herkese dikte etmek için silaha sarıldın. Kafa 80 lerde kalmış. Evrenin fotosunu öptürmüşlerdir sana o dönem Sizin sayenizde Abd destekli darbeler dönemini yaşadı bu halk. Abd emperyalizminin köpeği sizsiniz. Senin yoldaşlarına Suriyede destek atan Amerika daha ne anlatıyorsun Abd emperyalizmiymiş
  • importpccar kullanıcısına yanıt
    Oğlum sen nasıl bir şark kurnazısın lan. Ekran alıntısı yapmıştım zaten. Dur onu atayım.Ateizm mantıklı ise..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 29 Nisan 2019; 13:33:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Oğlum sen nasıl bir şark kurnazısın lan. Ekran alıntısı yapmıştım zaten. Dur onu atayım.
    Senin ne mal insan olduğun gıcık gıcık gülüşünden bellli.
    Sanırsın 3. Dünya savaşını kazanmış.

Sen gerçek bir turancı ve faşistsin kafa tascısın.
    Savaşı kazanacam umudu ile sürekli iktidar yalakalığı yaparsınız.
    MHPyi 80 lerdede ABD emperyalizmi kullandı.Bu günde kullanıyor.
    Milleti sömürtmekte aletsiniz.

80li yıllarda binlerce masum işçi köylüyü katlettiniz.
    Her türlü sendikal faaliyetin karşısında durdunuz.
    İşçiyi bu günkü 2050 TL açlık sınırının altında çalışmaya mahkum ettiniz.

Tüm bu oyunlar Türkiyeyi ucuz iş gücü olarak gören ABD tarafından tezgahlandı.

Bak kardeşim sizin turancı fikirleriniz Alman dazlaklar tarafından Kölnde hazırlandı.
    İspatıda

Aşağıdaki kitabın önsözünde.

Ateizm mantıklı ise..

Amerikan emperyalizminin tek bir gayesi vardır.

Türkü - Kürdü - Arabı - Ermeniyi birbirine kırdırmak

Sizde ispatı yukarıdaki 9 ışığa giden yoldaki Alman doktirinleri.

Bu doktirinlerin alındığı yer Adolf Hitlerin Kavgam kitabıdır.
    Burada seni adam yerine koymuyorum.
    Gençler MHP ve Adolf Hitlerin Birlikteliğini görsün.İsteyen alır isteyen almaz.

Siz geçmişte katlettiğiniz işçi köylü öğrencilerin vebalini sonsuza kadar taşıyacaksınız.

Aşağıdaki Kitap sayfası sizin tüm gerçek ırkçı kafa tasçı yüzünüzü ortaya koyuyor.

Ateizm mantıklı ise..

• konuyu toparlayacak olursam;

@Plantinganın Cini ile tartıştık..kendisi doğa yasalarını "yaratılamaz" kılıfına sokmak için doğa yasalarını kendi kendine "zorunlu" ilan etti..böyle bir durum kabul edilemez..kendi fikrini savunmak için mesnetsizce hiçbir şey "zorunlu" ilan edilemez.

@heyula07 ile tartıştık..kendisi hawking'in bir sözüne atıf yaptı..hawking bigbang öncesi zaman yoktu dedikten sonra bigbang öncesi zamandan bahsetmiş bir yerlede..ben de bigbang'den önce zaman yoksa bigbang öncesindeki zamandan nasıl sözediyor dedim..hawking'in hikmetinden sual olmaz dedi

evet konu hala geçerli..hala ateizm mantıklı temelleri üzerine oturtulmuş bir inanış şekli olarak tanıtılamadı..benim iddam hala bakidir, ateizm tutarsız ve temelsiz bir inanış biçimidir

• Yüce zeus, tanrıların tanrısı yarattığın evren ,seni kanıtlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

Yüce zeus, tanrıların tanrısı yarattığın evren ,seni kanıtlıyor
    zeus dediğin şey "sadece" göğün tanrısı tasfiridir, sürekli bu tanımın dışında konuşuyorsun sana elli defa söylemekten bıktık ama sen anlamamaktan bıkmadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.jk -- 1 Mayıs 2019; 3:45:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

zeus dediğin şey "sadece" göğün tanrısı tasfiridir, sürekli bu tanımın dışında konuşuyorsun sana elli defa söylemekten bıktık ama sen anlamamaktan bıkmadın

Alıntıları Göster
    Ne yaparrsın ,iinanç işte,ya varsa diyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.