Şimdi Ara

Ateizm mantıklı ise.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
0
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F54F98451

Kapasiten yetmediği için anlamaman normal. Bu yaptığın şeyi Tanrıya da uygularsın. Tanrıyı kim yarattı diye sormak makul olur burada. Kafan basmıyorsa zorlama.
    Senide hak dini "Mohameleti" davet ediyorum. gelmezsen cin çarpmışa dönersin.

bu akşam eyüp camiinde toplanıyoz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F54F98451

Kapasiten yetmediği için anlamaman normal. Bu yaptığın şeyi Tanrıya da uygularsın. Tanrıyı kim yarattı diye sormak makul olur burada. Kafan basmıyorsa zorlama.
    tabi tabi.. sen sapına kadar laf ebeliği yap, kapasiten ortaya çıkınca da milleti kapasitesi ile suçla..benim kapasitemi herkes görüyor merak etme..senin laf ebeliklerini bak yukarıda aşama aşama yazdım..kendi kendine birşeyi zorunlu ilan ediyorsun sonra zorunlu oldu bak diye onu yaratılamaz kabul etmeye çabalıyorsun dünya sana güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.jk

@Plantinganın Cini'nin laf ebeliğinin aşamalarını yazıyorum;

1- "doğa yasaları yaratılamaz" demesine dayanak hazırlamaya çalışıyor

2- bunun için doğa yasalarını kendi kendine "zorunlu" ilan ediyor!

3- sonra o "zorunlu" ilan ettiği doğa yasalarına "zorunlu olduğu için yaratılmaz" yaftasını yapıştırıyor

4- böylece aklı sıra haklı olduğunu hayaline kapılıyor..halbuki;

"zorunlu doğa yasaları" diye bir tabir yok yeryüzünde, hayatı laf ebeliği yapmakla geçiyor.
    Fena kapak olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TANZANYA'DA KÖLE PAZARINA GİTTİM!

• Ateizmin mantığını deistler, agnostikler falan sorgulasa anlarım. Ama tüm insanlığın 2 insanın ve onun çocuklarının evliliğiyle çoğaldığına, Tanrı'nın şeytanla iddiaya girmesine ve Tanrı'ya karşı insanları yoldan çıkarmasına çalıştığına falan inananlar böyle konular açınca gülesim geliyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 27 Nisan 2019; 18:9:7 >
  • Rockefeller dünyayı nasıl yönetiyor? Dünya hükümeti Başkanı olma yolu

• Hiclikten evren varolmaz. Bu acik ve net. 0=0 dir. Iki sifir birbiriyle carpissada 0x0=0 dir. Doga yasalarinin olusumu icin once doganin olusmasi gerekir, tum bu olusumlar ve bir yasaya maruz kalmalari, kaosla olustugu varsayilan evren ve doga icin aykiri degilmidir. Birseyde hem kais hem duzen oluyor, yani nereye ceksen oraya gidiyor. O zaman kaosunda aslinda belli bir kanuna bagli oldugu goruluyorki evren olusabilsin. Buda demek oluyorki hicbirsey rastlanti sonucu olusmuyor. Herseyin bagli oldugu yasalar var. Peki o yasalar nedem var ve nasil ortaya cikiyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akp İlluminatinin Kurduğu Masonların Oluşturduğu Bir Parti mi?

• Deli Dumrul Masalı

• madde de madde..ağızlarında sakız olmuş..madde vardı diyelim hadi, hangi madde vardı da patlayıp bu kadar fizik kanunlarını doğa olaylarını renk ses ışık vs bu devasal bu döngüyü oluşturdu.

hadi onu da geçtim sihirli egzontoorrrriiikk bir madde vardı diyelim misal.. peki neden patladı? bu kainatı oluşturmak için patlamış olabilir mi?
  • Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.