Bildirim
Ateşim çıktı :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
O değil de özgürlük heykelinin acayip bir cazibesi var? -
onu bunu geç sen.... yemişsin -
domuz gribi olmayasın? -
Of yaa ciddmsniz -
evet ciddiyiz -
Bittin sen -
Klasik domuz gribi belirtisi. -
1 haftalık ömrün var -
quote:
Napmam lazım he bide biskrem yedik
Biskrem yediyseniz sorun yok
Yarına geçer yat kalk düzelirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: WariorStyLee
Bugun rüzgarı yedik . Çay sigara falan yaptık deniz kenarında baya yürüdük fotoğraf falan çektirdik şimdi eve geldim ateşim çıktı offffff. Napmam lazım he bide biskrem yedik
işte onu yapmıyacaktın -
o rüzgarda sigara ha..durum vahim,zira çıkardıgın dumanlar da rüzgardan içine kaçtı desek malesef kanser olmuşsun..biskrem yemen sayesinde kurtulabilirsin panzehir etkisi var diye duymuştum..Kendine dikkat et...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Healthliker -- 30 Ekim 2009; 17:48:28 > -
Benimde dünden beri ateşim var.Yüzüme su çarpamıyorum buz gibi geliyor -
Birşey olmaz yarın uyandığında eskisi gibi olursun -
hamilesin -
rüzgar bastırmışsa hamile olabilen -
Parmak at geçer -
Biskrem yediysen -
Özellikle fotoğraf çektirmen ölüm sebebin olabilir dünyada saniyede her 5 kişisen 6'sı fotoğraf çektirmekten ölüyor. Dikkat et bir doktora git... -
Benim kolum çıkmıştı doktora gittim yerine taktı.Sende git ateşini yerine soksun
Benzer içerikler
- mevlana pide nedir
- kolonya kafa yapar mı
- çorum ağzı kelimeler
- dilimi ısırdım kanıyor ne yapmalıyım
- paralı sevgili
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
- suudi arabistan
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X