Şimdi Ara

of nedir bu diş ağrısı 2 gündür geçmiyor lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
23.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaslar dıger hesapla 15 agustosa kadar mesaj yollayamıyorum bunla yazayım persembe gunu un helvası yemıstım ondan 2-3 saat sonra agrımaya basladı ama dün ve ondan önceki gün az agrıyordu simdi cok kotu agrımaya basladı ve gecmıyor Majezik gibi ilaçlar içtim ama yine geçmiyor ne yapmam lazım bu saatte hiçbir yerede gidemem hava zaten sıcak agrıdanda uyunmuyor ne yapayım ?

• büyük ihtimal iltihaplanmıştır dişin yediğin şeyle alakalı değildir 3 dişime oldu bu dediğin olay hap atıyorsun alkol basıyorsun geçmiyor değil mi? eğer böyle ise bi su bardağının yarsını viskiyle doldur fondip yap 15dk sonra ağrı hissetmiyorsun güzel bir uyku :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı_Geç

Bu mesaj silindi.
    ben zaten üyeyim o PolatAlemdar23 onla mesaj yollayamıyorum..buda vardı zaten yedek olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı_Geç

Bu mesaj silindi.

tatlıyla beraber gelen bir ağrıysa emin ol güzel bir çürük mevcut dişinde
    ECZANEYE GİT "DİŞİNOL" ol ve sür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agili -- 8 Ağustos 2010; 1:46:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrefemir

büyük ihtimal iltihaplanmıştır dişin yediğin şeyle alakalı değildir 3 dişime oldu bu dediğin olay hap atıyorsun alkol basıyorsun geçmiyor değil mi? eğer böyle ise bi su bardağının yarsını viskiyle doldur fondip yap 15dk sonra ağrı hissetmiyorsun güzel bir uyku :)

viski mi ne viskisi viski ne arar la evde ? nerden bulacam sımdı vıskıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polat.Alemdar23

quote:

büyük ihtimal iltihaplanmıştır dişin yediğin şeyle alakalı değildir 3 dişime oldu bu dediğin olay hap atıyorsun alkol basıyorsun geçmiyor değil mi? eğer böyle ise bi su bardağının yarsını viskiyle doldur fondip yap 15dk sonra ağrı hissetmiyorsun güzel bir uyku :)

viski mi ne viskisi viski ne arar la evde ? nerden bulacam sımdı vıskıyı

Alıntıları Göster
    herhangi bir alkol iç bedenin uyuşsun yarında doktora git sakın ihmal etme

dediğin ağrı şöyle birşey demi ağrıyor su içiyorsun su değince geçiyor ağrısı sonra tekrar başlıyor bastırıyorsun daha çok ağrıyor ne yapsan ağrıyor ben kolonya bile bastım dudağım şişti fazla şeyden geçmedi en sonunda alkolü içtim ohh

• quote:

herhangi bir alkol iç bedenin uyuşsun yarında doktora git sakın ihmal etme

dediğin ağrı şöyle birşey demi ağrıyor su içiyorsun su değince geçiyor ağrısı sonra tekrar başlıyor bastırıyorsun daha çok ağrıyor ne yapsan ağrıyor ben kolonya bile bastım dudağım şişti fazla şeyden geçmedi en sonunda alkolü içtim ohh

Alıntıları Göster
    rakı varsa pamugu daldır sonra agrıyan dişe bas.ardından ohhhhh be dünya varmış diyeceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 yaş çok mu büyük beyler?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever&Young

rakı varsa pamugu daldır sonra agrıyan dişe bas.ardından ohhhhh be dünya varmış diyeceksin

Alıntıları Göster
    rakı yok bira vardı :D esrefemirin dedigi gibi su içerken geçiyor sonra tekrar baslıyor
  • quote:

rakı yok bira vardı :D esrefemirin dedigi gibi su içerken geçiyor sonra tekrar baslıyor

Alıntıları Göster
    agrı kesici varsa onu kullan bari
  • quote:

bira uyuşturmazki alkol değeri yüksek olan bi içkiyi normalde içmediğin seviyede fondip yap tmm dır başka yöntemi varsa ben bilmiyorum yarın doktora kesinlikle git
  • quote:

agrı kesici varsa onu kullan bari

Alıntıları Göster
    agrı kesıcı kullandım gecmıyorr bıktım ya agrıdan
  • quote:

agrı kesıcı kullandım gecmıyorr bıktım ya agrıdan

Alıntıları Göster
    apranax fort kullan 15dk okdir
  • quote:

apranax fort kullan 15dk okdir

Alıntıları Göster
    dişin iltahaplanmış antibiyotik kullanman lazım... augmentin varsa 2 güne geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: channex

dişin iltahaplanmış antibiyotik kullanman lazım... augmentin varsa 2 güne geçer.

2 gün mü :S 2 gün beklemem lazım mı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: channex

Alıntıları Göster
    kolonya evde denemeyin valla üzüldüm bu saatte.. çok eskiden başıma gelmişti içmediğim hap sürmediğim ilaç çekmediğim ot işemediğim içki kalmamıştı daha 12 yaşında genceciktim uyuyamadım ertesi gün doktora gittim o gün bugündür hassas dişlere özel diş macunu ve sıkı dişler için olmazsa olmaz diş ipimi kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: taffijun

kolonya evde denemeyin valla üzüldüm bu saatte.. çok eskiden başıma gelmişti içmediğim hap sürmediğim ilaç çekmediğim ot işemediğim içki kalmamıştı daha 12 yaşında genceciktim uyuyamadım ertesi gün doktora gittim o gün bugündür hassas dişlere özel diş macunu ve sıkı dişler için olmazsa olmaz diş ipimi kullanıyorum

hangi diş macununu kullanıyorsun ben ne kullanmam lazım sızce?

• quote:

quote:

valla tvlerdeki reklamlar gibi bi olay yaşadım diş hekimim bana dişlerin çok sıkı ve bu yüzden hassaslar bunun için "sensodyne f" kullan dedi

• quote:

quote:

quote:

valla tvlerdeki reklamlar gibi bi olay yaşadım diş hekimim bana dişlerin çok sıkı ve bu yüzden hassaslar bunun için "sensodyne f" kullan dedi

Alıntıları Göster
    ben diş ağrısı için dicloflam kullanıyorum.15dk içinde(ağrı şiddetine göre 15 dk)geçirir.ama yan etkileri de vardır.salaklaştırır.bir arkadaşım başı ağrıyo diye 2 tane atmış.okula geldğinde tam anlamıyla yürüyen bir maldı.yan etkilerini oku ona göre iç derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1902bcf -- 8 Ağustos 2010; 4:34:30 >

• quote:

quote:

quote:

Hort sebebi : Dişim ağrıyor geçmiyor yatınca daha çok ağrıyor alt ve üst arka dişler bir taraf yardım alınır ayaktayken ağrı yok doktora gidicem üşeniyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

quote:

quote:

quote:

Hort sebebi : Dişim ağrıyor geçmiyor yatınca daha çok ağrıyor alt ve üst arka dişler bir taraf yardım alınır ayaktayken ağrı yok doktora gidicem üşeniyorum :)

Aynen hocam benimde şuan fena ağrıyor uyuyamıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.