Şimdi Ara

ATi 4870 PERFORMANS ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE herkese merhabalar....geçen hafta almış olduğum powercolor 4870 ekran kartımından tam anlamıyla verim alamıyorum...önceki ekran kartım asus 8600 gt..5*80mm zalman fan ile windows vista puanım 5.6 iken bu ekran kartını takınca 5,2 ye düştü..3dmarkda'da düşüş var....vistayı yeniden yükledim...işlemcim amd black edition 5000+ (3.2 ghz) 2 gb ram....sanırım problem güç kaynağı....430 watt tagan sahibiyim....sizlerin tahminleri nelerdir....gerçekte sorun; sistemi, psu' unun yeterince besleyememesimidir..? Zira ekran kartının kitapçığında min. 600 watt power supply gerekli yazıyo....şimdi birde 600-700 wattlık psu mu alıcaz...:)

• Psu'dan filan olduğunu sanmıyorum.Sistemin her parçası %90 load da çalışıyor olsa bile 400W'ı geçmez.Ancak şöyle bir şey varki forumdaki bir kaç konudada hd 4870'lerin az puan alındığını görmüştüm.

Ancak bir tek puanla performans ölçülmez.İmkanın varsa bir kaç oyunda test et.

EDİT.İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 31 Temmuz 2008; 11:20:03 >
  • 8.7 diriweri kurmayı dene
    bide güç kablolarının takılı olduğundan emin ol
  • ati control panerl programını kaldırıp denermisin. driveri kalsın sadece
  • çok ilginç.3 d markı baz almamak gerekir tamamda 8600 den sonra bir düşüşün olması,vista puanında bir düşüş olması,tekrardan vista kurulup aynı şeylerin yaşanması tuhaf !
    evertest programını kurup grafik kart özelliklerinde bir resim çekip koyarmısın.kartta fabrika hatası ihtimali aklıma geldi.
    basit ama akla gelmeyen bir problemde olabilir tabi,endişelenme hemen.
  • bu kaçıncı ati 4*** sorunu
  • aynı marka bendede var vistanın verdiği puan 5.9 bi kontrol et sistemini gerekirse format+8.7 driver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede 8800 gts 320 mb var. vista 5.9 puan veriyor. demekki neymiş vista puanına bakmıyacaksınız.
    oyunlarda test et sen.
  • gpu-z de herşey normal görünüyor...sistemim vista...oyunlarda arasıra donma yapıyo..crysisde 1280*10024 de 40-50 fps ile oynuyo..3dmark vantage kurup deniycem..bakalım kaç puan yapıcak

• quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Orjinalden alıntı: uludagnet

gpu-z de herşey normal görünüyor...sistemim vista...oyunlarda arasıra donma yapıyo..crysisde 1280*10024 de 40-50 fps ile oynuyo..3dmark vantage kurup deniycem..bakalım kaç puan yapıcak

Memory'nin 3600 mhz olması lazım değil mi??Kart sorunlu.

EDİT:İmla

Kart sorunlu değil memory(900Mhz) 4 ile çarpılıyor GDDR5 olduğundan...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.