Şimdi Ara

ATİ 6370M driver sorunu.acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim laptopum da 6370m ekran kartı var.Win 7 home premium 64 bit işletim sistemi kullanıyorum.Win 7 zaten otomatik yüklüyor driveri.bende CCC yi yükledim en son sürümünü.Ama BlackBox'u açtığımda ekran kartımı görmüyor.Modelini gösteriyor sadece.Ama ısı değerlerini ve diğer bilgileri alamıyorum.ATİ'nin sitesinde de 63 serisi için driver yok.Bu kartın güncel driverini nerden bulabilirim acaba arkadaşlar?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx buradan bulabilirsin seçeneklerde 6xxxm series diye geçer bütün 6000 serisi kartlar için geçerlidir birebir yazmaz
  • cevabın için sağol arkadaşım ama işte kendi sitesinde yok.CCC var driverini yayınlamamış.girip bakarsan ne demek istediğimi anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas80

cevabın için sağol arkadaşım ama işte kendi sitesinde yok.CCC var driverini yayınlamamış.girip bakarsan ne demek istediğimi anlarsın

CCC'nin içinde zaten driver vardır arkadaşım. Bütün kartları için 1 driver vardır
  • iyi bakman lazım olmaz olurmu eski kart olsa tmm diyeceğim.onun içinde var zaten
  •  ATİ 6370M driver sorunu.acil yardım

bu sorunu nasıl halleceğim arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.