Şimdi Ara

ATI 6770M Sürücüsü Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu ekran kartının sürücüsünü aradığımda ne 12.6'da ne de 12.8'de sürücüsünün notlarında ekran kartımın yazdığını görmedim.. Bende sıkıntı çıkmasın herhangi bir sorun çıkarmasın diye güncelleme yapmıyorum. Bu sorunu nasıl aşabilirim?1
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microt -- 18 Ekim 2012; 0:58:16 >

• amd sitesinden bakmadınızmı 6000 serisi kartların sürücüleri mevcut yeni çıkan 7000 serisi kartlarda sıkıntı oluyor sürücü çıkartmadığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

amd sitesinden bakmadınızmı 6000 serisi kartların sürücüleri mevcut yeni çıkan 7000 serisi kartlarda sıkıntı oluyor sürücü çıkartmadığı için.

Baktım yalnız dediğim gb kendi ekran kartımı göremedim M serilerinin içerisinde benim ekran kartımın adı yok.
    Örnek olarak -http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalystSoftwareSuiteVersion126ReleaseNotes.aspx

• ekran kartının adını direk yazmaz amd 6xxx m serisi yazar çıkardığı sürücü bütün 6000 serisi kartları kapsan ondan göremedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 18 Ekim 2012; 1:41:40 >
  • quote:

ekran kartının adını direk yazmaz amd 6xxx m serisi yazar çıkardığı sürücü bütün 6000 serisi kartları kapsan ondan göremedin.

Sorunda o işte eğer verdiğim linke bakarsan 6xxx serisi gb birşey yok.. 6900M 6800M 6300M var.. Ayrıca sürücü aradığımda ise 1.1 mblık internetten indirme linkini veriyor o da birşeye yaramıyor zaten...
  • Yanlış yere bakıyorsun amd sitesinde bütün bilgiler dediğim şekilde var.Ekran kartı listesinde karyın yoksa bile alt satırda boş yer var orada kartın modelini yazıyorsun sürücünü buluyor ben listede bulunmayan kartların sürücülerini defalarca yükledim.O liste önemli değil sitede Automatically Detect and Install yazan yerden kartın sürücüsünü bulabiliyormu bazen bulamıyor bulamazsa uzun yolu takip etmnelisin sağ üstte dowland drivers bölümünde,gerekli bilgileri gir ileri dediğinde optional dowlan bölümü var orada amd media codec yerinden karşıka liste çıkacak onları doldurup en altta kart listesi var kart listesinin sonundaki satıra kartın modelini amd hd 6770m diye yazarsın olur
  • quote:

Yanlış yere bakıyorsun amd sitesinde bütün bilgiler dediğim şekilde var.Ekran kartı listesinde karyın yoksa bile alt satırda boş yer var orada kartın modelini yazıyorsun sürücünü buluyor ben listede bulunmayan kartların sürücülerini defalarca yükledim.O liste önemli değil sitede Automatically Detect and Install yazan yerden kartın sürücüsünü bulabiliyormu bazen bulamıyor bulamazsa uzun yolu takip etmnelisin sağ üstte dowland drivers bölümünde,gerekli bilgileri gir ileri dediğinde optional dowlan bölümü var orada amd media codec yerinden karşıka liste çıkacak onları doldurup en altta kart listesi var kart listesinin sonundaki satıra kartın modelini amd hd 6770m diye yazarsın olur

Evet saolasın dediğin şekilde yaparsam 12.8i veriyor ama benim ekran kartı notda yazmıyor. Bakalım deneyecem. Tekrar Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • win8de sorun yasayan var mi? bi türlü görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zykons

win8de sorun yasayan var mi? bi türlü görmüyor

Windows 8 için sp58788 dosyasını indirip kullanabilirsiniz. Bu dosya HP nin Windows 8 için çıkardığı AMD (12.10) ve Intel ekran kartı hybrid sürücülerini içerir, ben bunu kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 28 Ekim 2012; 23:44:37 >

• Yukarıda arkadaşta vermiş zaten, bu linkten indireceğiniz sürücü 6770M için de sorunsuz çalışıyor. Ben DV6-6020st notebook'umda şu an Windows 8 kullanıyorum ve değiştirilebilir grafiklerde bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious

quote:

Orijinalden alıntı: zykons

win8de sorun yasayan var mi? bi türlü görmüyor

Windows 8 için sp58788 dosyasını indirip kullanabilirsiniz. Bu dosya HP nin Windows 8 için çıkardığı AMD (12.10) ve Intel ekran kartı hybrid sürücülerini içerir, ben bunu kullanıyorum

teşekkür ediyorum şimdi denicem , ben avinin sistesimden 12.11 beta olması gerekiyor onu yükledim tanıdı gibi ama sıkıntı var gibi geliyor bana.Gecen gün win7deyken ekran mavi ekran verdi ve sonra win8e geçtikten sonra tanıtamadım bile dün avinin sitesinden yüklediğim sorunu halletti sanarken şimdi denemek icin inteli devre dışı bıraktım herşey karıştı.Şimdi sizden geleni yükledikten sonra calişmazsa anlayacagım ki ekran kartı gümlemiş ve servise gidecek

• en sonunda düzelttim , biostaki ekran kartı ayarladı dinamik/fixed şeklindeydi düzelsin diye önceden fixed yapmiştim şimdi dynamic yaptım sürücüleri yükledim sonra tekrar fixed yaptım ve düzeldi şimdi tekrardan notlandırdım 6.7 aldı.Şu ekran kartını iki parca yapsalar ne güzel olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: clearsky

Yukarıda arkadaşta vermiş zaten, bu linkten indireceğiniz sürücü 6770M için de sorunsuz çalışıyor. Ben DV6-6020st notebook'umda şu an Windows 8 kullanıyorum ve değiştirilebilir grafiklerde bir problem yok.

ben oyun yükledim sıkıntı yaşadım , siz şimdi hangi driveri kullanıyorsunuz ?
  • Aynı driver'ı kullanıyorum değiştirmedim o zamandan beri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd sitesinden kart modelini buldum yükledim şimdi intel kartını görmüyor çalışan sistemi bozdum... sırf pc ekran kartı için aldım arakart olmadığı için seçmiştim 6770m birdaha asla ati. şimdide driver kabul etmiyor. win 8 sistem geri yükleme noktasının yerini bilen varmı beyler yardım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

amd sitesinden kart modelini buldum yükledim şimdi intel kartını görmüyor çalışan sistemi bozdum... sırf pc ekran kartı için aldım arakart olmadığı için seçmiştim 6770m birdaha asla ati. şimdide driver kabul etmiyor. win 8 sistem geri yükleme noktasının yerini bilen varmı beyler yardım...

Bozduğunu kendin söylüyorsun sonra AMD ye suç atıyorsun. AMD nin sitesinde Üreticinin verdiğini kullanın diye özellikle yazıyor. En son yüklediğini kaldır sonra da bunu kur ->http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp59501-60000/sp59850.exe

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.