Şimdi Ara

Ati 9200 Ekran Kartları Kalitelimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet cafeme bilgisayar alıcam bi kaç tane . Ekran kartlarım 128 Mb GF4 MX440 8X ler . Malum bu kartlar kalmadı yeni makinelere Ati 9200 alıyım diyom siz nederisiniz . Kullanıpta Şikayeti olan varmı önerirmisiniz bu kartı bana . Yoksa Nvidia Fx 5200 den şaşmıyımmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyluLPasa -- 7/7/2004 13:28:33 >

• kardeş
    benim bildiğim oyunlarda testlere göre ati ler daha üstün
    ama tabiki nvidianın kalitesinden de şaşmamak gerek
    ben şu an fx5200 kullanıyorum her hangi sorunuyla karşılaşmadım oyunlarda teklemedi bile...
    tavsiyem fx5200 olur.
  • ya hepsi aynı performans veriyo al birini e fark ederki
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 1 Kasım 2020; 23:36:32 >
  • Evet 9200'lerde fan yok sadece pasif soğutucu var. Kasanın havalandırması iyi değilse sorun çıkabilir. Ekstradan bir fan takmanız gerekebilir. Fanın kablosu için giriş var ama..
  • Yani bide cafe oldugu için makineler 12-13 saat çalışacak eger ısınma problemi fazlaysa hiç düşünmiyim bu kartı . Fx 5200 lerden şikayeti olan varmı peki
  • biz fx5200 kullanıyoruz 14 bilgisayarda bi şikayetimiz yok gayet iyiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EyluLPasa

Yani bide cafe oldugu için makineler 12-13 saat çalışacak eger ısınma problemi fazlaysa hiç düşünmiyim bu kartı . Fx 5200 lerden şikayeti olan varmı peki

winfast fx 128 5200 üm var hic ama hic problem yok ama ati görüntü kalitesi olarak biraz daha iyi
  • bende fx5200 tavsiye ediyorum...
    tabiiki 128bit rami olması şartıyla...
  • Eğer internet kafeye alacaksan asus ati radeon 9600xt ' yi sana öneriyorum zaten şu anda ucuzladı
  • o pahalı hocam..
    tabiiki en önce bu tavsiye edilir ama cafeler genelde pahalı kartları pek tutmazlar...
    fx5200 ile 9200 arasında seçim yapacaksa fx5200 diyorum...
  • 128 bit olsunda tastan olsun isterse
  • 5200 dioruz bende 5200 diecem ama 128bit alman lazım yoksa 64bit ile parana yazık
  • ati radeon alcaksan bence anakartla arasında problem çıkarmamasına dikkat et bence..
    ben yeni aldım asus ati radeon 9200se 128mb ama intel i865perl rocklake anakartla arasında sorun çıktı ekran kartını değiştirmedim anakartı değişicem
    görüntü kalitesi için bence atiden vazgeçme ama gforce alacaksanda 5200 ün üzerinde bir kart al bence....
  • Karasız kaldım ucuz ve sağlam bir kart istiyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.