arkadaslar bende atı 9800 pro var ve oyun oynarken goruntu donup kalıyor ve hicbisey calısmıyor.. bilgisayarı resetlemek zorunda kalıyorum .. bilgisayar yeniden calıstığında ise bi hata raporu cıkıyo ve ati 9800 un goruntuyu çizemediiğini soyluyor. acaba bunun nedeni nedir bilen varmı sürücüyü mü güncellemeliyim ? lutfen yardım edermisinis?????????
www.ati.com dan en güncel driver i yükle daha sonra vpu recovery i kapat
donup kitlenme sorunu bendede oluyodu sonradan ekran kartının kutusundan çıkan driverları yükledigimde herşey normale döndü... sen istersen en güncel driverı indir sana kalmış ama sorunun driverdan oldunu bil
driver sorunu da olabilir. en güncel driver dene. yüksek o/c varsa gpu veya ram yemeyebilir, normal değerlerde dene. en kötü ihtimal gpu veya ramler nanay olmuş olabilir...
başka da olmaz heralde???
psu sorunuda olabilir psu yeterli mi
O/C FAZLA YÜKLENMİŞ DE OLABİLİRSİN. AMA HIRT DİYE GÖRÜNTÜ BOZULUYORSA PSU YETERSİZ GİBİ BENCE..
genellikle bu sorunlar psu nun yetersiz kalmasından dolayi olur arkadaşlarin dediği gibi driver dan olabilir driver güncelle
psu dan kaynaklandıını sanmıyorum fan da bi sorun olabiliceğini soylediler .. bugun fanı deistircem umarım duselir.. cok buyuk bi sorunu yoktur insallah.. surucuyu guncelledim tekrar donma yada kapanma yapmadı ama cok fasla kasmadan oynadıım oyunları simdi oynarken cok kasmaya basladı bilgisayarım....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme