Merhaba arkadaşlar. Yeni ekran kartı aldım. Driver yükledim. Sitesinden güncellemek için dosya indirdim. Yükleme sırasında hata oluştu pc resledim ve bu hatayla karşılaştım. Defalarca silip yüklememe rağmen olmadı. Bazı renk ayarlarını yapmak isteyip CCC açmaya çalıştığım zaman bu hatayı alıyorum. Çözüm yolunu bilen varsa allah rızası için söylesin.
Up... Lütfen arkadaşlar yardım edin. Renk ayarları şuanda çok kötü :S
Yok mu bir cevap acil lazım...
windows 7'yi yüklediğimden beri bu hatayla yaşıyorum ve alıştım maalesef. ekran kartı 4850.
bende cc panel hiç açlmıyor :/ çift tıklıyorum açılmıyor başlattan tıklıyorum açılmıyor. silip yükleyince açılıyor ama ertesi gün yine aynı hata. 10.12 miydi neydi yeni driver ve ccc panel o çıkınca benim problemim de sizin probleminizde inşallah biter.
Merhaba Yardımcı olmaya çalışayım ...
-Windows Xp Service pack 3 yüklümü sistemde ? -NET Framework Version 2.0 Yüklümü sistemde ?
aynı sorun bendede var ve -NET Framework Version 2.0 Yüklenmiyor hata veriyor dün 9.12 driverını yükliycektim yüklerken hata oluştu ve ondan sonra ccc açılmamaya başladı ne yapıcam nasıl gidicek bu sorun
aynı sorun bendede var arkadaslar win 7 kullanıyorum ekran kartı 4650 onceden acılan catalyst center artık acılmıyor. command line interface calısmayı durduruyor..