Şimdi Ara

Ati Ekran Kartı Sapıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ati Radeon 700X 256 MB 128 BİT Ekran Kartı Açılırken ÇOOOOOOOK Yavaş Bide Çizgi Çizgi Bozuk Bozuk Görüntü Var Acaba Nasıl Düzeltilebilinir Bide Driver"i Olan Varmı Ona Uygun

• http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xp

Bu linkten driverı indirebilirsin.

Görüntü bozuk ise monitör kablosunun ekran kartına girdiği yeri kontrol edin belki yerinden oynamış olabilir , yada ekran kartı monitörün kablosunu takıp çıkarırken yuvadan oynamış olabilir.(Bunları sağlamlaştırın)

Bunları kontrol ettikten sonra driveri indirip kurun , sorun hala devam eder ise teknik servise ihtiyaç duyulabilir.
  • driver ile çözüme ulaşılamassa ki muhtemelen ulaşılamayacak kartı degiştrmenin zamanı gelmiş.
  • Sorun Halloldu Saolun Driver Yükledim Ohh Tamamdır Bu Arada Ekran Kartını 4 Saat Önce Aldım

• quote:

Orjinalden alıntı: ohhohh

Sorun Halloldu Saolun Driver Yükledim Ohh Tamamdır Bu Arada Ekran Kartını 4 Saat Önce Aldım

Yeni aldığın için driverini yüklememişsin.Sana tavsiye herhangi bir donanım aldıgında mutlaka driverlerini yükle.
  • YOK CD"Sİ BAŞKA Bİ DRİVER OLDUGU İÇİN YÜKLEYEMEDİM YANLIŞ VERMİŞLER ATİ YERİNE NVİDİA VERMİŞLER

Bu Arada Bende 1 GB Ram Var 1. Yerde 2. Yere 128 MB Ram Taksam İyimi Olur Kotumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohhohh -- 25 Şubat 2008; 15:38:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    4 ay önce açıldı
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.