Şimdi Ara

Ati Ekran Kartı Seçememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle benim ekran kartım ati mobilty raedon hd 4500/5100 series bide onboard ekran kartı var ben ati mobilty raedonu seçmek istiyorum nasıl geçicem burdaki bir çok konuyu okudum ya dediği şeyler yok yada hiç bir etkisi yok nvidia ekran kartımda inspector ile geçirmiştim ama bunda optimize etmek istiyorum oyuna ekran kartını.
    Bilenler cevaplarsa çok mutlu olurum

• verdiğin bilgiler belirsiz ve karışık laptop mu masaüstü mü ? ekran kartı modelin belli değil önce kendin verdiğin bilgileri düzenlemelisin
  • laptop kardeşim ati ekran kartımı seçemiyorum normal onboard ekran kartı ile oyunlara giriyorum.
  • Bilen yok mu beyler ?
  • MERHABA WİN 7 DEN WİN 10 A GEÇTİM.. VE AYNI SORUN BENDEDE VAR.. ŞUAN OYUNLARI İNTEL EKRAN KARTI AÇIYOR..
    ÇÖZÜM BULDUYSANIZ PAYLAŞIRMISINIZ.. BİR ÇOK YOLU DENEDİM.. YADA GENEL BİR SORUN.. CASPER NOTEBOOK .. İ5 ..ATİ 5000 SERİSİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanmüzik

MERHABA WİN 7 DEN WİN 10 A GEÇTİM.. VE AYNI SORUN BENDEDE VAR.. ŞUAN OYUNLARI İNTEL EKRAN KARTI AÇIYOR..
    ÇÖZÜM BULDUYSANIZ PAYLAŞIRMISINIZ.. BİR ÇOK YOLU DENEDİM.. YADA GENEL BİR SORUN.. CASPER NOTEBOOK .. İ5 ..ATİ 5000 SERİSİ

sadece caspera özel bir şey bu, bios güncellemesi gerekiyor.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/h36st-h36stpg-h36ca-guencel-bios-dosyalari.148675/

burada anlatımı ve bios dosyaları var ama uyarayım çok riskli bir şey, bir sorun olursa bilgisayar gider
    teknik servis 100 lira istedi benden çöken biosu yeniden yazmak için, güncelleme için de 40 lira istemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmngngr -- 6 Nisan 2016; 22:45:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler senin de casperdı galiba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    Hangi ekran kartı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanmüzik

teşekkürler senin de casperdı galiba..

evet casper,
    i7 640m - ati 5650m li laptop kullanıyordum.
    bir kaç bios güncellemesi denedim yapamamıştım ama bios da sorun olmamıştı. daha sonra başka bir tane denedim, dondu zannetip pc yi kapattım bios u göçerttim.
    şimdi casper serviste pc, 100 lira istediler, uygun bios bulamamışlar.
    casper teknik servis, casper bilgisayar için bios bulamıyor.

bugün aradılar vestel biosu bulduk, pc açılırken vestel yazısı falan çıksa rahatsız olurmusunuz diye sordu. bende driverlar sorun çıkarmayacaksa sorun olmaz dedim mecbur.

o yüzden dikkatli ol güncelleme yapmayı düşünürsen. ne kadar donsa da en az 10 dakika pc yi kapatma.

ekleme: anakartı yazmayı unutmuşum, modeli h36st di benimkinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slmngngr -- 6 Nisan 2016; 23:04:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tamam dır. benimde ati 5650 .. şimdi win 10 geçtim 5000 series yazıyo..
    casper in sitesinde win 10 güncellemesi yok.. bende win 7 nin ekran kartı setup inı yüklicem.. ondan sonra bios a bakarım..
  • EVET ATİ EKRAN KARTI SORUNU ÇÖZDÜM.. LİNK TEKİ BETA SÜRÜMÜ İNDİRİN VE KURUN .. BENİM ÇİFT KART VARDI. VE HER ŞEYİ İNTEL YAPIYORDU..
    OYUNLARDA SİYAH EKRAN VARDI ..

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows+10+-+64
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.