Şimdi Ara

ATI HD 4870 SORUN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bilgisayarımın özellikleri PALIT SONIC HD4870 ekran kartı,4gb Kingston ram,AMD Phenom X4 işlemci

Oyun oynarken fps anlık düşüoyor mesela com_maxfps 125 yapıorm anlık olarka 110a 80e düşüor hemen 125 tekrar çıkıor böyle oyun bayabi donarak ilerliyor.Diğer şeylerden örnek vermem gerekirse mesela explorer sayfasını yada ne bileyim msn sayfasını fln taşırken arkasında iz kalıyor bilmem anlatabildimmi.Sorun nedir,ne yapmam lasım?Eskiden böyle şeyler olmuyordu bir gün bir anda böyle şeyler olmaya başladı 2 kere format attım düzelmedi ne yapmam lasım?Bilgisayar yaklaşık 1 aylık.
    Şimdiden teşekkür ediyorum...

• ekran kartı sürücün yüklümü? formattan sonra sürücüler gitmiş olabilir.
  • bütün driverlarını kurdum.Ayrıca formattan önce başladı bu olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eno99 -- 11 Ocak 2009; 11:13:46 >
  • Şu msn ve pencereleri taşırken arkadaş çıkan iz olayı, bana bir ekran kartı sürücüsü sorunu gibi geliyo. Ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp tekrar yüklemeyi denedinizmi ? Ayrıca bazn windows update, saçmalayıpta üstüne vazife olmayan şeyleride update edebiliyor, ben bunun yüzünden 4 gün internete girememiştim, ethernet sürücüsünü update etmiş ve çalıştıramadım modemi filan, zarzor keşfettim sonunda düzelttim. Bunun bi kontrol edebilirsiniz.

Bu arada com_max 125 olayı nedir ? Ben ilk defa duydum, ati sürücülerinden böyle birşey mi yapmamız gerekiyor ?
  • işletim sistemi nedir?
  • Sürücü sorunu gibi görünüyor, aynı sürücüyü tekrar kurun, olmazsa bir eski sürücüye geçin.
  • com_maxfps 125 olayı cod4 için geçerli fpsyi 125 sabitliorsun ekran kartıyla bir ilgisi yok.İşletim sistemime gelince Microsof Windows XP Professional Version 2002 ServicePack2.Ayrıca dedigim gibi önceden olmuyordu bilgisayarı ilk aldıgım zamanlarda bi gün böle olmaya başladı fps düşmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eno99 -- 11 Ocak 2009; 12:13:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    Hd 4770 oc sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BEyler sorunu buldum sanırım sppedfan adlı programdan işlemcinin sıcaklıgına baktım ve 82 DERECE!Ne yapmam lasım???Bu 82 derece oyun oynamazken
  • quote:

Orjinalden alıntı: eno99

BEyler sorunu buldum sanırım sppedfan adlı programdan işlemcinin sıcaklıgına baktım ve 82 DERECE!Ne yapmam lasım???Bu 82 derece oyun oynamazken

Rive tuner yada Ati catalsyt center dan ekran kartının fan üfleme ayarını artırabilirsiniz. Boşta yük için biraz fazla o sıcaklık değeri bence. KAsa içersindeki kablo düzenini kontrol edip, kasaya fan eklemekte bir nebze olsun düzeltebilir sıcaklık sorununu...
  • Arkadaşım şu başlığı değiştirir misin.. Her türlü sorun için yangın var gibi "4870 BLA BLA BLA !!!!!" yazıyorsunuz şu başlıklara sonra ATI'ler pis kaka oluyor herkesin gözünde...
  • ...Ne yazmamı bekliorsun??!!!İlla biri böle saçma sapan şeyler sölemek zorundamı ya adam gibi soru soruyoruz adam gibi cevap bekliorz şu yazdıgına bak!!!!
  • Tam birileri gelir seni paylar diyordum, gelmiş biri Bu forumda atiye sorunlu gözüyle yaklaşmayacaksın, önce kendinde arayacaksın sorunu... Şaka bir yana bırakında millet rahat rahat yazsın sorunlarını, milleti korkuttunuz vallahi, sorunlu olanlarda yazamayacak bundan sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.