Şimdi Ara

ATI HD 5970 (1GHz OC) Yeni Kral iş başında! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
75.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musandia

quote:

Orijinalden alıntı: --TURAN--

quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

ATI intikami fena oldu desenize........ gtx 295

Nvidia en azından şeref golünü attı...

Maketle mi

skor 10-1 ya onu kastettim, yani 10-0 olmakta var en azından 1 gol attı.

• quote:

Orijinalden alıntı: groll

nvidia nın golü yeni driver gelince ofsayt kararıyla iptal olcak

Fermi gelincede atininki.
  • ATI 3000 serisi ile geliyorum dedi..4000 serisi ile çok ses getirdi 5000 serisi ile ise işte budur dedirtti.
  • aslında 90 fps ile 240 fps arasında bi fark yok insanlar icin ama napalim iste teknoloji dur denmiyo... eski oyunların tadi yok artık isterse 10000fps olsun ...
  • Vayyy bee, helal olsun AMD ATI ye... İnceleme içinde ayrıca bir teşekkür ederim.
  • Assassin's Creed'in tam olarak hangi bölgesini test ettiniz? Bu oyun da duruma göre bayağı değişebilen farkların görüldüğü örneklerdendi sanırım.
    Bunun yanında, AA-AF durumu nasıldı Assassin's Creed için?

Son olarak, kartları güç tüketimi değeri ölçümü için yük altına alırken hangi uygulamaları, ne şekilde(ayar - demo vs.) kullandınız?

Ek: Sizin testleriniz sadece ekran kartı tüketimini gösteriyormuş.
    Olasılıklar daha az öyleyse. Ben sistem tüketimi olarak algılamışım fark oranlarını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 27 Kasım 2009; 21:53:29 >
  • yuhhh 5970 vmod ile gtx295 quad sli'a bile bazı yerlerde fark atmış.Yalnız skorboard yapmışlar 10-1 çok hoşuma gitti

birde testlere 5870X2 cf ilave edilseydi güzel bir karşılaştırma olurdu.nede olsa fiyat olarak; 5970:2x5870
  • Fermi falan çıkmayacak bu gidişle Fermi ATI bunu yer mi ? Yazık günah ya gtx295 düştü gitti kral çıplak oldu
  • Ve Tanrı 5970'i indirdi..
  • bence bu seviyedeki kartları test etmek için 2560*1600 den aşağı çözüürlükler yetersiz.bence testleri birde bu çözünürlükte yapınondan sonra skora bi daha bakalım. ayrıca atinin çıkabildiği en yüksek çözünürlükte 2560*1600 değil malumunuz bari şunun yanına 2 tane daha 1920*1080 koysaydınızda eyefinity nin nasıl çalıştığınada baksaydık.
  • Merhaba Arkadaşlar,

Merak edilen bazı noktalar var bunları cevaplamak istiyorum;

- Testler boyunca işlemci standart hızında çalıştırıldı. Eğer herhangi bir donanımda değişiklik yaparsak bunu test sistemini anlattığımız kısımda belirtiyoruz.

- Güç testlerinde 3DMark kullanıyoruz. Vantage'ın Extreme modunda görülen en yüksek güç tüketim değerini kayda geçiriyoruz. Şu ana kadar yaptığımız testlerde olması gerekenden daha düşük güç tüketim değerleri ölçme gibi bir sorunla karşılaşmadık.

-Assassin's Creed'de tarikatın merkez şehrinde testleri yapıyoruz. Sokaklar arasında gezme, binalar üstüne çıkma ve dövüş sahneleri teste dahil ediliyor.
  • Hiç de fırtına öncesi sessizlik yok ortada ati gümbür gümbür titretiyo ortalığı fermi kavuğuna pusmuştur çoktan
  • ATI şov için yapmış kartı. Fiyatı muhtemelen uçuk olacak. Eh, biz de 70FPS alıyorsak HD4870 ile, 150-200FPS almak için servet vermeyiz. Zira aradaki farkı anlamak hayli zor. Fakat fiyatı iki adet GTX295 fiyatından oldukça düşük olursa, o zaman makul, geleceğe dönük bir kart olabilir.

Ayrıca, bayram arefesinde yapılan inceleme için teşekkürler.
  • 1400 liralık kart edidorun seçimi olur mu??onu çözemedim...
  • @t-mac6

Editörün seçimi ödülü, inceleyen editör üst seviye bir kart alacak olsa bu şu an için HD5970'den başkası olmaz anlamına geliyor.

Donanımhaber Tavsiye Eder ödülü ise bu donanımı satın aldığınızda pişman olma olasılığınızın bizce düşük olduğunu gösteren bir ödüldür.

Ödüllerden sadece Fiyat / Performans ödülü ürünün satış fiyatı da göze alınarak verilir diğer ödüller ürünün taşıdığı teknoloji ve sunduğu fonksiyonlarla ilişkilidir.
  • zaten f/p kartı olsa onu da eklerlerdi altına editörün f/p kartı diye
  • Assassin's Creed'de directx 10.1 yaması kullanıldı mı ?
  • Kart mukemmel, ati bence bekleneni fazlasiyla verdi ve liderlik koltuguna oturdu.
  • mesut hoca fena hırpalamış x295i :)
  • Güzel video teşekkürler Mesut abi.
    ... Quad SLI çuvallarken ... lafında koptum :)

Alıntı:"aslında 90 fps ile 240 fps arasında bi fark yok insanlar icin ama napalim iste teknoloji dur denmiyo... eski oyunların tadi yok artık isterse 10000fps olsun ... "

Aslında söylediğin doğru.Ama 1400 lira bayılıp kart aldıktan sonra iyi FPS verdiğini görememek de insanı kötü yapar,değil mi? :)

Alıntı:
    "ATI şov için yapmış kartı. Fiyatı muhtemelen uçuk olacak. Eh, biz de 70FPS alıyorsak HD4870 ile, 150-200FPS almak için servet vermeyiz. Zira aradaki farkı anlamak hayli zor. Fakat fiyatı iki adet GTX295 fiyatından oldukça düşük olursa, o zaman makul, geleceğe dönük bir kart olabilir.

Ayrıca, bayram arefesinde yapılan inceleme için teşekkürler. "
    Yukarıda yazdığım cümleye ek olarak,

En ucuz GTX295: 950 TL (O da nakit)
    HD5970 : 1400 TL (Bildiğim kadarıyla)
    2 GTX295'ten çok daha ucuz yani.

Ama 1400 liraya 5970 alacağıma 5850'li sistem toplar keyfime bakarım daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.