Şimdi Ara

ATI HD 5970 (1GHz OC) Yeni Kral iş başında! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
75.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kartın özellikleri çok iyi fakat fiyatı çok yüksek olacağından alınabilirlik düşiük olacaktır.
  • mesut bey bugüzel inceleme için teşekkürler.ayrıca bayramınız kutlu olsun.bayram seyran demeden inceleme yaptınız. biz koyun kestik sizde gtx 295i doğradınız:))

kart çok güzel ancak çok fanatik olmayan ve parası sınırlı kullanıcılar için çok fazla.ben 5850 aldım ve o bile bana fazla geliyorsa bu kartı varın siz düşünün.

ama atiyi yürekten tebrik ediyorum. nvidianın aşğılamalarına yalan haberlerine düzenbazlıklarına rağmen kulak asmadan, veya tam tersi gaz bile vermiş olabilir:)) böyle bir seri çıkarmış olduğu için çok takdir ediyorum.

nvidianında yeni seriyi çıkarması ve piyasanın daha çok oturması dileklerimle tekrar teşekkür ediyorum.
  • inceleme süper olmuş mesut bey.Ben ati'ler arası cf yapılarak bir inceleme yaplımsını bekliyorum örn:5970 ile 5850 cf vb.
  • Bence kısa süre sonra Nvidia ATI'ye cevabını verecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MARSHALL_ -- 28 Kasım 2009; 17:19:44 >
  • @tembeler

Merhaba,

Nasıl olduysa soruyu atlamışız kontrol ettim 2-3 yerde de hatırlata yapmışsınız kusurumuza bakmayın.

Bunun altında daha çok ticari bir amaç var. Kart zaten şu anki en hızlı kart, en hızlı kartı enerji tasarrufu konusunda da iyi yapmak varken hızı biraz daha arttırıp enerji tüketimini arttırmak biraz anlamsız olacaktı.

Az güç tüketmetisi sayesinde ses çıkartmadan tek fan ile kendini soğutabiliyor, bu sayede aynı zamanda yüksek hız aşırtma potansiyeline sahip olması bir diğer avantaj oluyor tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@tembeler

Merhaba,

Nasıl olduysa soruyu atlamışız kontrol ettim 2-3 yerde de hatırlata yapmışsınız kusurumuza bakmayın.

Bunun altında daha çok ticari bir amaç var. Kart zaten şu anki en hızlı kart, en hızlı kartı enerji tasarrufu konusunda da iyi yapmak varken hızı biraz daha arttırıp enerji tüketimini arttırmak biraz anlamsız olacaktı.

Az güç tüketmetisi sayesinde ses çıkartmadan tek fan ile kendini soğutabiliyor, bu sayede aynı zamanda yüksek hız aşırtma potansiyeline sahip olması bir diğer avantaj oluyor tabii.

Mesut hocam cevap için teşekkür ederim, nihayetinde 4870x2 de zamanının en hızlı kartıydı malum nvidianın 300 leri çıkınca bu kartları geçeceğini varsayıyoruz. bu yüzden bende düşünmüştümki güç tüketimini aşşağıya çekip hızı düşürmek yerine kartı default hızlarda çalıştırıp güç tüketiminide kabul edilir düzeyde tutup en azından 300 lerin işini birazdaha zorlaştırmak bana daha mantıklı gibi geliyor nedense

Bu sayede daha hızlı olacağını varsaydığımız 300 ler ile 5970 arasındaki performans farkını minimumda tutmak mümkün olurdu. Şu var tabi oc ile o değerlere tabiki çıkabiliyor ama sonuçta listelerdeki sıralamada 5970 default değil oc olarak boy gösterecek bu seferde diyeceğizki 5890 gt300 lere ancak oc olarak yetişebiliyor. bilmem anlatabildimmi

olaya diğer taraftan bakarsak çok haklısınıztabi bu kart benzerlerinden hatta daha alt modellerinden bile daha az enerji çekiyor bu önemli bir başarı ama bence gereksiz gibi. Sonuçta gt300 ler çıkıpta bu kartı geçtiğinde belkide 4-5 katı daha fazla enerji çekiyor olacak ama kimse olayın bu kısmını görmeyecek belkide

• gtx 295 bırak 2xgtx 295 i bile rezil etmiş yeni kral

acep cıkması bile efsane olan fehmi amca gecebilcek mi yeni kralı dicem de zor gibi baya
  • nvidia nin tek gpu ile 5970 i gecebilecegini soylemek utopya.
  • @tembeler
    nvidia adına fazla iyimser tahmin olmuş.gt300 oc ile 9870 e yetişecek desen neyse de
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulo61gun

@tembeler
    nvidia adına fazla iyimser tahmin olmuş.gt300 oc ile 9870 e yetişecek desen neyse de

hocam çift gpu lu 300 serisi için konuşmuşdum yanlış anlaşılmasın. (artık nezaman çıkacaksa tabi) gerçi ozamana kadarda ati yeni bi revizyon çıkartabilir bilemeyiz
  • çift gpu ile tahminim şimdi testlerde gördüğün farkı atacaktır gt300.doğaldır yani atması da.ama atinin önünde buna karşılık verecek zamanı var.hatta indirim kartı da var elinde.yani şuan ibre atiden yana
  • Böyle giderse 5000 serisi ara model olacak. tamamen yeni bir mimari ile 6000 serisi ferminin çıkışına belki yetiştirilebiir.
  • Nvidia çok geç kaldın çok:).Ati kaymağını yedi bitirdi sen halen karttan bir haber bile vermiyorsun.Gene kullanıcının cebine olacak zarar eğer şuan kart alacak olsaydım 5850 alırdım şuan için.5970 benim için baya bi lüks ama güzel kart hakkını yememek lazım atinin çok güzel kartlar çıkarıyor.
  • Kart güzelmiş oyun meraklıları için üretilmiş adeta inceleme de güzel olmuş elinize sağlık.
  • Neden çoğumuz gt300 serisi çıkınca muhakkak 5970'i geçecek kanısındayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

Neden çoğumuz gt300 serisi çıkınca muhakkak 5970'i geçecek kanısındayız.

nvidianın sürekli bu tarz reklamlar yapıp söylemlerde bulunmasından dolayı ister istemez herkesin bilinç altına yerleşiyor zaman geçtikçe "nvidia herzaman geçer" gibi.

gerçi ben zaten nvidianın sadece çift gpu lu versiyonunun geçeceğini düşünüyorum bu kartı rakibide odur bana göre. buda olması gereken zaten okadar zaman sonra belkide 1 yıl sonra çıkacak x2 li versiyonu yinede geçemezse nvidia kapatsın tükanı

• ATI işte İnceleme için teşekkürler Fiyatı ortalama br seviyeye düştüğünde alırız belki
  • 1400 TL nedir ya? Saka falan mi?
    Hani Ati Kullanici dostuydu?
    Yine su an en iyi secenej HD5850 gibi duruyor.
  • Benim Görüşüm şu.
    Güzele Güzel Demem Güzel Benim olmadıkça Atasözünü Alıntı Yaparakdan.
    Bir kart 1400 tl gibi bir fiyata satılıyorsa bunu 100 tl lik bir oyun için almak pek mantıklı gelmedi
    bugün bile i7 nin en yüksek derecede dediğimiz işlemcileri bile ekran bu ekran kartına eşit iken hangi mantık bu kartı 1400 tl ye satıyor ?
    Oyunlarda 70 fps ve yukarısı çok önem arz etmez.
    Şahsen çok zengin olsam alırım bu kartı ama sadece hava atmak için.
    Yoksa 1400 liraya bu kartı alıpda performans bekleyipde ohh be performansa bak diyorsanız ciddi bir mantık sorununuz var demekdir.

Benim Performans Anlayışım Şudur.
    Performans=Fiyat+Zevk

Eğer Performansı Fiyatına Uygun ise İşte bu Performans Demektir.
    Eğer Performans Bekliyorsanız NASA' nın Sisteminden Edinin.

Bu nedenle NVDİA Ve Ati yi Kınıyorum.Bu kadar yüksek fiyatlara ürünleri Sattıkları için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan109

Assassin's Creed'de directx 10.1 yaması kullanıldı mı ?
    Benim bildiğim Assassin's Creed'de directx 10.1 özelliğini devre dışı bırakan yama var.Oyunun yamasız hali directx 10.1,yamalı hali ise directx 10 özellikli.Oyunu bu yama ile test ettilerse gtx295'in aldığı 1 puanı geri vermesi gerekebilir.Malum yamayı directx 10.1 destekli ati kartların Assassin's Creed'deki üstünlüğünü baltalamak adına Nvidia tarafından yaptırıldığı biliniyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.