Şimdi Ara

ATI HD 5970 (1GHz OC) Yeni Kral iş başında! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
75.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden çoğumuz gt300 serisi çıkınca muhakkak 5970'i geçecek kanısındayız.

quote:

nvidianın sürekli bu tarz reklamlar yapıp söylemlerde bulunmasından dolayı ister istemez herkesin bilinç altına yerleşiyor zaman geçtikçe "nvidia herzaman geçer" gibi.

fanboy falan değilim kesinlikle yanlış anlaşılmasın zaten öyle şeylerle işim olmaz.ama şunu söylemeden geçemiyeceğim;bu kadar borozandan sonra yeni gt300'lerle nvidia atiyle başa baş giderse ya da 50-10 fps geçipte aha geçtik diye sevinirlerse, şu oturduğum sandalyeden gülmekten düşerim herhalde

• Maşallah uzay gemisi kadar olmuş kart.

Hangi kasaya sığacak bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 29 Kasım 2009; 9:30:01 >
  • Gerçekten mükemmel bir ekran kartı
  • Mesut bey size bir sorum olacak acaba 3D Mark Vantage testinde GTX 295'de PhysX kapalıyken mi bu sonuç alındı?

ATI HD 5970 (1GHz OC) Yeni Kral iş başında!
  • hardiskimi yerinden çıkarıp yukarı almam ve demir testeresiyle harddiskin eski yerini kesip ekran kartını sığdırmam gerekicek galba. bune yaa 46 numara pabuç gibi olmuş :)
  • 4xaa bnece çok yetersiz bu kartlara ben farcry2 ve crysis hariç bütün oyunları 8xaa ve 16xaf ile hd4870 le rahat oynuyorum yani 200+ fps yerine sınırları zorlasanız ve kartların tam sıkışmada ne yaptığını görsek ben bu kartların %100 çalıştığına hayatta innanmam ben shiftte kartımı sonuna kadar zorluyorum ve %90 ı anca gördüm cod4 ki çok dandik oyun yani kaldırın artık onu bence hiç zorlamıyor sistemi arkadaşım hd3650 ile full ayar bitirdi o oyunu
  • Zuahaha. Quad SLI'lı gtx295 O/Cli HD5970i geçemiyor. Yandı bu sefer nVidia.
  • Helal ATi mükemmel bir ekran kartı olmuş resmen ağlatmış
  • hahha ben bu filmi gtx295 çıkmadan önce görmüştüm sanki...

anlayan anlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky27

Neden çoğumuz gt300 serisi çıkınca muhakkak 5970'i geçecek kanısındayız.

zaten gt300 ün düzgün çalışan 5970 ı geçeceğini düşünen varsa fanatiktir ama düşük saat hızları yüzünden eğer çift gtx 285 performansı verirse yaklaşabilir ama nvidiadan ses çıkmaması Fermi hakkında olumlu şeyler söylemiyor
  • Gerçekten mükemmel bir kart keşke bende alabilsem
  • ati nvidia ati nvidia ati nvidia ws ws ws ws böyle gider bu olan tüketiciye olyuo inceleme güzel olmuş ama fiyat ne kadar olucak bilen varmı 1000 TL yi gecer herhalde birde çok ufak olmuş o kart biraz daha büyütsünler super olucakmış sorf tahtası gibi
  • @source

Evet Physx kapalıydı. Physx, 3D Mark Vantage'da sadece CPU puanını etkiliyor. Bizim için kartların sadece 3D Performansları önem taşıdığından dolayı Nvidia kartlarda Physx'i kapatarak testi gerçekleştiriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@source

Evet Physx kapalıydı. Physx, 3D Mark Vantage'da sadece CPU puanını etkiliyor. Bizim için kartların sadece 3D Performansları önem taşıdığından dolayı Nvidia kartlarda Physx'i kapatarak testi gerçekleştiriyoruz.

Çok doğru yapmışsınız teşekkürler
  • Abicim çok pahalı kart fiyatları ya.Yani sürekli gelişen teknolojide kart fiyatları hala uçuk seviyede.Kullanıcı ise çok yuksek zarar ediyor.5970 al 1300 liraya.Seneye bu zamanlar satmaya çalış edeceği 600-700 lira ancak:S
  • 5970 bekleneni vermiş sonuçlarda abartılacak birşey yok. Aynı zamanda çift gpu'lu kartların oyun desteği ve sürücü sorunları karşısında ne duruma düşeceğini bir kez daha görmüş olduk.

quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

fehmi bile buna yetisemez artık dunyanın en hızlı ekran kartını yapmıs adamlar

ondan emin olma

GTX 275'i sattım 7 ay kullanmıştım her oyunda performansından memnun kaldığım bir kartdı. Şimdi iş Fermi'yi beklemeye kaldı en geç Şubat sonuna kadar çıkarsa sorun yaratmaz. Nvidia sürpriz yapmayı sever sonradan keşke bunu alsaydım diyerek pişman olmak istemiyorum. 2. Senaryo fazla gecikirse veya fiyat performans olarak bekleneni veremezse 5850 veya şimdikinden daha ucuza 5870 alıp yine keyfime bakacağım. O zamana kadar özel soğutuculu modellerde çıkar yani alternatif her zaman var. Tabi bellide olmaz beklemeye sabredemeyip 5850'de alabilirim bu birazda yakın zamanda hangi oyunların çıkacağına bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Kasım 2009; 20:10:27 >

• Bu kartlar bakalım nereye kadar büyüyecek :D
  • Kartı hiçbişeyi için değilde sadece 'Doku kaplama hızı & Nokta doldurma hızı' için alırım :)
    Benim ekran kartım (HD3450) :
    512 MB 64 Bit
    2.6GPixel N.D.H
    2.6Texel D.K.H
    5970 :
    116GTexel D.K.H
    46.4GPixel N.D.H

GTA IV v.b oyunlar için çok lazım olan birşey açıkcası(GTA IV de az bile geliyor.Binalarda çizgi çizgi-nokta nokta boşluklar görmek benim kartımda normal birşey :)
  • İyi güzel de şu anda bu karta para vermek resmen enayilik olur :S 3-4 ay sonra fiyatlar büyük ihtimalle inecektir. Beklemek en doğrusu diye düşünüyorum.
  • marsa rakip olabilecek bir kart yapmış atı hellal
    asıl ben gtx285 1gb 2xSLI ile arasında o fiyata değecek bir performans farkı oluşuyormu bunu merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.