Şimdi Ara

Ati HD 6850 vs Geforce GTX 570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde Ati HD 6850 var. Performansımı skyrim ve batman arkham asylum gibi oyunlarda arttırmak istiyorum. Sizce GTX570 almaya değer mi ? Çünkü güç kaynağı da almak durumundayım, bendeki 500W coolermaster yeterli olmayacak. Yapacağım masrafa değer mi ?

• paran varsa yap hacı şimdi bi çokbilmiş gelir kendi keyfine göre değmez der o zaman vaz mı geçeceksin? eğer sen zevk alacaksan değer bu kadar basit... değip değmeyeceği görecelidir. daha iyi grafiklerle oynamak seni mutlu edecekse paran da varsa al gitsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benjamin.Linus

paran varsa yap hacı şimdi bi çokbilmiş gelir kendi keyfine göre değmez der o zaman vaz mı geçeceksin? eğer sen zevk alacaksan değer bu kadar basit... değip değmeyeceği görecelidir. daha iyi grafiklerle oynamak seni mutlu edecekse paran da varsa al gitsin...
    biraz araştırdım, peki bi fark olmayacağı yazıyor, ben de deneyenlerin paylaşmasını istedim, boşuna para harcamak istemiyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: n0th1n2b3sa1d

biraz araştırdım, peki bi fark olmayacağı yazıyor, ben de deneyenlerin paylaşmasını istedim, boşuna para harcamak istemiyorum yani

Alıntıları Göster
    gtx 570 ile hd6850 arasında çok büyük bir fark olacaktır bu kesin....
  • quote:

gtx 570 ile hd6850 arasında çok büyük bir fark olacaktır bu kesin....

Alıntıları Göster
    bak mesela, şimdi gaza geldim. Birazdan HD6850 ve Coolermaster güç kaynağımı satışa çıkarıcam
  • quote:

bak mesela, şimdi gaza geldim. Birazdan HD6850 ve Coolermaster güç kaynağımı satışa çıkarıcam

Alıntıları Göster
    6850 ye talibim
  • quote:

6850 ye talibim

Alıntıları Göster
    6850 gtx 560 seviyesinde bir kart iken gtx570 560 tan yaklaşık %30 daha performanslıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

6850 gtx 560 seviyesinde bir kart iken gtx570 560 tan yaklaşık %30 daha performanslıdır...

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_55345271/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55345271
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_55345271/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55345271

Alıntıları Göster
    Aslında oyun oynadığınız çözünürlüğü de yazsaydınız, o zaman tam olarak tavsiyede bulunabilirdik. Eğerki 1920x1080 gibi bir çözünürlükte oynuyorsanız, emin olun 6850 yetersiz gelecektir. Dolayısıyla kesinlike 570 yada yaklaşık muadili 6970 almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erai

Aslında oyun oynadığınız çözünürlüğü de yazsaydınız, o zaman tam olarak tavsiyede bulunabilirdik. Eğerki 1920x1080 gibi bir çözünürlükte oynuyorsanız, emin olun 6850 yetersiz gelecektir. Dolayısıyla kesinlike 570 yada yaklaşık muadili 6970 almanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    oynadığım çözünürlük 1440 x 900 . fakat kenar düzeltme, gölgelendirme ve blur efektlerini de açınca oyunlarda sorun yaşıyorum.
  • quote:

oynadığım çözünürlük 1440 x 900 . fakat kenar düzeltme, gölgelendirme ve blur efektlerini de açınca oyunlarda sorun yaşıyorum.

Alıntıları Göster
    önce bi monitör lazım sanki
  • o lcd ye o vgalar bile fazla gelir.milletin gazina gelmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kudretx -- 7 Aralık 2011; 5:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

o lcd ye o vgalar bile fazla gelir.milletin gazina gelmeyin derim.
    Diğer bileşenleriniz nedir? İşlemci v.s.

Yukarıda bir arladaşın da dediği gibi, bu iş zevk meselesi ve aynı zamanda paraya bakar. Paran varsa, diğer donanımların alacağın ekran kartı için yeterliyse iyi bir psu ve iyi bir ekran kartı alabilirsin.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sadece 2 oyun için mi ekran kartını değiştireceksin? Yoksa ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse ayarları düşürüp oyna bence. Tek bir oyun için o kadar masrafa girilir mi hiç?
    Tabi çok paran var ve harcamak istiyorsan ayrı mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 7 Aralık 2011; 10:09:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Sadece 2 oyun için mi ekran kartını değiştireceksin? Yoksa ben mi yanlış anladım? Eğer öyleyse ayarları düşürüp oyna bence. Tek bir oyun için o kadar masrafa girilir mi hiç?
    Tabi çok paran var ve harcamak istiyorsan ayrı mesele.

Alıntıları Göster
    O çözünürlükte 6850 mevcut oyunlardan hangisine yetmiyor merak ettim. Herşey paraya bakar tabi ama %30 luk bir performans içinde 800~900 lira verilirmi tartışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SCCR

O çözünürlükte 6850 mevcut oyunlardan hangisine yetmiyor merak ettim. Herşey paraya bakar tabi ama %30 luk bir performans içinde 800~900 lira verilirmi tartışılır.

Alıntıları Göster
    sistem toplarim ben 700-800 tl ye

veya ps3 al bagla lcd ye elindeki kart sana yeterli maceraya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

sistem toplarim ben 700-800 tl ye

veya ps3 al bagla lcd ye elindeki kart sana yeterli maceraya gerek yok.

Alıntıları Göster
    800 TL'ye iyi bir oyun PC'si toplayamazsın belki ama konsol alabilirsin ki bence en mantıklısı da bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F003D65FB

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1440 x 900 çözünürlükte 6850 gayet yeterli sağlıklı yorumlar için diğer sistem bileşenlerini işlemci anakart ram psu hdd ve işletim sistemini yazman gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

1440 x 900 çözünürlükte 6850 gayet yeterli sağlıklı yorumlar için diğer sistem bileşenlerini işlemci anakart ram psu hdd ve işletim sistemini yazman gerekli.

Alıntıları Göster
    GTX570 yerine anakartın x8 x8 crossfire destekliyorsa işlemci darboğaz yapmicaksa bi hd6850 daha alıp crossfire yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

GTX570 yerine anakartın x8 x8 crossfire destekliyorsa işlemci darboğaz yapmicaksa bi hd6850 daha alıp crossfire yapabilirsin.

Alıntıları Göster
    evet önce bi monitör almam gerekecek, ekran kartı işini sonra halledeceğim. %30luk bir performans için masrafa değmez. HD bi monitör bakacağım. memnun olan varsa tavsiye beklerim. konsola hiç gerek yok çünkü oynadığım oyundan tat alamıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.