Arkadaşlar, Bir süre önce hobi odama aldığım LCD TV'ye PC'den çıkış yapmak ve Hd Rip filmleri panel TV'den izlemek gibi bir hevese kapıldım ama bu heves kısmen kursağımda kaldı. Çünkü Palit marka HD2600 Pro ekran kartının HDMI çıkışına bağladığım 10 mt. kablo ile (GG.den 40 YTL civarı almıştım. filtreli falan) ne yazıkki hiçbir şekilde görüntü alamadım. bir sürü driver denedim ama sonuç nafile sad.gif Carrefour'dan aldığım 2 YTL'lik 1.5 mtlik kablo ile görüntü aldım fakat bu seferde kasayı devamlı taşımak zorunda kaldığım için pek fonksiyonel olmadı. Kablo arızalı herhalde deyip konuyu unutmuştum ama yeni oyuncağım Panasonic BD10 Blu-ray player'i bu akşam aynı 10 mt kablo ile umutsuzca denediğimde ekrana gelen pırıl pırıl görüntü ve ses karşısında şaşırdım. Yani kablo sağlam! Hemen 21 Temmuz tarihli en son catalyst sürücülerini yükledim fakat yine PC'den görüntü gelmedi.
Durumumla ilgili fikir sahibi olup yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır? yazılım yoluyla bir iyileştirme yaparak bu sorunu aşmak mümkünmü? cevaplarınızı ilgiyle takip edeceğim. iyi geceler
Dostum bende de msi 2600xt war.5 metreden ne yaptıysam görüntü alamadım.Sende sorum dewam ediyor mu?
Selam Canoz, Benim anakart 690G çipsetli idi yani üzerinde DVI çıkış vardı. Dvi-Hdmi bir dönüştürücü takarak onboard ekran kartımdan bağladım ve mükemmel görüntü aldım. Şu an sorunsuz izliyorum. Sanırım ucuz ekran kartlarının üzerindeki DVi ve Hdmi'ler uzun kablolar konusunda yetersiz. Ekran kartını da hdmi ile işi olmaycak birine sattım. (2 mt'lik kablo ile çalışıyordu)
Açıksacı ben 170 ytl ye aldığım bir karttan daha iyi performans belerdim.Yarın bir ümitle kısa kablo ile denicem umarım görüntü alırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme