Şimdi Ara

ATI HD2900XT, 8800GTX’a Karşı!!!ATI'nin Milyarlık 8800GTX'e Kafa Tutuşu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATI HD2900XT, 8800GTX’a Karşı: Crysis Demo ve 3DMark06 Testleri

http://www.bilgiustam.com/?p=125

Sonuçlara baktığımızda ATI’nin en üst modeli olmamasına rağmen HD 2900XT ilk DX10 oyunu olan Crysis Demo testinde Nvidia’nın amiral gemisi 8800GTX’i her çözünürlük ve filtreleme ayarında rahatlıkla geçiyor. B

u noktada ATI’nin top modeli olan HD 2900XTX’in 1GB GDDR4 belleklerle donatıldığını düşünerek kartların performansı hakkında iyimser düşüncelere kapılmadan edemiyoruz. Umarım ATI, 300$ seviyesine kadar inen Nvidia’nın 8800GTS kartlarıyla rekabet edebilecek orta segment kartlarını en kısa zamanda duyurur. Özellikle 2007′nin 2. yarısından sonra DX10 oyunlarının da ard arda çıkmasıyla beraber ekran kartı donanım pazarı da oldukça hareketlenecek. Bizim umudumuz iki büyük üretici ATI ve Nvidia’nın çok yakın şekilde rekabete girmeleridir. Bir taraf ağır bastığında fiyat politikaları son derece acımasız olabiliyor. Bu nedenle iki tarafın da birbirine yakın performanslarla kıyasıya rekabet etmesi hem oyun dünyasının ilerlemesine hem de son kullanıcıların işine yarayacaktır.

ATI’nin yeni kartlarının fiyatları konusunda henüz net bir bilgi yok fakat HD2900XT modelinin 450$ seviyesinde satılacağı tahmin ediliyor.

Düzeltme: Test sistemindeki QX6800 olarak belirtilen işlemci E6600 olarak düzeltilmiştir

• günaydın bu kart 1 aydır satılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

günaydın bu kart 1 aydır satılıyor

Yeni Haberim olmadı zaten merak etme.sadece bilgilendirmek için açtım konuyu.Mesajlarımı incelersen bende 1 haftadır mesaj bırakıyorum bu kartla ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekta5h -- 20 Haziran 2007; 15:26:00 >
  • zaten verdiğin link 13 nisan tarihinde yazılmış inş. driverlar iyi olurda kart iyi bir seviyeye ulaşır bu gidişle hd2900xt alcam
  • Ayrıca crysis demo diye birşey hiç çıkmadı sonuçlar bariz fake zaten 8800GTX i hd2900xt geçemedi dostum 640MB 8800GTS ile kafa kafaya gidiyor hd2900xt oyunlarda artık benchlerin de bir özelliği kalmadı
  • para yetsede 8800GTX alsak
  • quote:

Orjinalden alıntı: reason666

Ayrıca crysis demo diye birşey hiç çıkmadı sonuçlar bariz fake zaten 8800GTX i hd2900xt geçemedi dostum 640MB 8800GTS ile kafa kafaya gidiyor hd2900xt oyunlarda artık benchlerin de bir özelliği kalmadı

bence kafa kafaya gitmesi bile iyi sayılır.Çünkü aradı fiyat 450 ytl civarı.bunuda düşünmek lazım.Ama net karar veremesemde sanırım alacağım hd2900xt'yi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekta5h

quote:

Yeni Haberim olmadı zaten merak etme.sadece bilgilendirmek için açtım konuyu.Mesajlarımı incelersen bende 1 haftadır mesaj bırakıyorum bu kartla ilgili

Bir süre sonra açtığın başlık silinince forumda arama yapma konusunda bilgilenmiş olucan.
  • arkandayım
  • quote:

arkandayım

açtığım fazla başlığınmı? yoksa HD2900 Kararımınmı?Hangisi?
  • 512MB’lık HD2900XT modeli güvenilir yabancı bir kaynak tarafından Crysis Demo Benchmark testine tabi tutuldu.

kimmiş bu güvenilir kaynak devlet sırrı mı fbi mı takipte
    sıkmayın kardeşim adam gibi siteler var dünyada onlar bile daha yapmadı böyle bir testi
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: bekta5h

quote:

Bir süre sonra açtığın başlık silinince forumda arama yapma konusunda bilgilenmiş olucan.

aRAMA Yapma ihtiyacı duymadım çünkü burada sadece link değil farklı görüşleride duymak amacım 2 kart arasında.