Selam arkadaşlar bugün msı x1950pro ekran kartım yandığı için hdmı çıkışlı fiyatı iyi bir ekran kartı almayı düşünüyorum araştırmalarıma göre hepsiburada'da sapphire hd 4650 1 gb ddr 2 (http://www.hepsiburada.com/sapphire-ati-hd-4650-1gb2.8gb-hm-ddr2-hdmi-directx-10.1-pci-e-x16-2.0-ekran-karti-11140-30-20r/productDetails.aspx?categoryid=204&productid=bd53705) bu ekran kartını buldum sistemime takdığım zaman sorunsuz olarak çalışırmı ?
anakartın pcı ex 16 desteği var sanıyorum herhangi bir sorun olmaz
512mb ddr3 HD4670 alın , saat hızları 750-2000 olanlardan.
4650 alma hele ddr2 tavsiye etmem 9600gt veya 4670 al
quote:
Orijinalden alıntı: Chris Brown
512mb ddr3 HD4670 alın , saat hızları 750-2000 olanlardan.
Arkadaşlar kusura bakmayın mesajınızı okumadan heyecanla 4650 ddr2 dediğim ekran kartını aldım 130 liraya dediğiniz ekran kartı ise 160 liraydı arada 30 lira fark vardı size siparişi iptal etmeme değermi bu aldığım ekran kartının performansı çokmu kötü ? birde ben çok oyun oynamam bu sistemle gta 4 vs crysis belki oynarım çünkü xbox360 konsola sahibim bu sistemide 2 sene sonra değiştiricem onun için sadece hdmı çıkışı olması yeterli diye aldım
Önerileriniz üzerine ürünü iptal ederek Powercolor HD 4670 1 GB DDR3 modelini aldım sizce nasıl bir ürün yorumlarınız nelerdir
güzel tercih.
oyunları orta detaylarda guzelcene oynarsınız.. hatta dusuk cozunurlukte sistem dusmanı olmayan oyunlarda high detay bile acılır aa acmayı unutun ama:)
1950prodan sonra dişe dokunur bir performans artışı hissedeceğini sanmıyorum...eger karta 160 verdıysenız yanlıs olmus
onun yerıne 180 tl ye hd4770 alıp 4670ten en az yuzde 30 daha performanslı bı karta sahıp olurdunuz.....
Valla 150 liraya aldım dediğiniz ekran kartı bu kadarmı iyi zaten bende xbox360 oyun konsolu olduğu için bazı oyunları full seviyede oynasam bana yeter diye düşünüyorum
Arkadaşlar bu siparişide iptal ettim şimdi kesin olarak hd4770 alıcam fakat sizce powercolor mu hismi alayım kesin olarak yazın bu gece internet üzerinden ürünü alıcam
quote:
Orijinalden alıntı: tolgacem
güzel tercih.
oyunları orta detaylarda guzelcene oynarsınız.. hatta dusuk cozunurlukte sistem dusmanı olmayan oyunlarda high detay bile acılır aa acmayı unutun ama:)
ben o kart ile NFS Shift'i 1680x1050 4xAA Bütün Ayarlar High Antisoptic Filtering 16x ile 30-35 Fps oynuyorum seni ne dion
arkadaşlar; hdm adaptörü ile HD desteği vermek ne demek =) mesela bu kart için yazıyor heryerde.
Arkadaşlar kafam çok karıştı sistemim yukarda gördüşünüz sizce hd 4770 mi almalıyım yoksa gts 250 mi hangisi daha performanslı olur benim için birde gts 250 (gddr3 ram kullanıyor)
hangisini almalıyım birde son soru olarak hd 4770 de hdmı adaptör ile sağlanıyor fakat palit gts 250de direk olarak hdmi çıkışı var ben pc yi aynı zamanda lcd tvye bağlayacağım için görüntü fark edermi
1- GTS250 2- HD4770
Olur du benim tercihim. Seçim size kalmış ikisi de güzel kartlar. Vallahi D-Sub-DVI-HDMI çıkışlar arasında görüntü farkı olur mu olmaz mı? bir deneyene sormak lazım. Kendi gözleriyle görüp deneyenlerin fikrini alın. Yoksa benim gibi farazi konuşacak olanların söyleyecekleri bir anlam taşımaz.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
1- GTS250 2- HD4770
Olur du benim tercihim. Seçim size kalmış ikisi de güzel kartlar. Vallahi D-Sub-DVI-HDMI çıkışlar arasında görüntü farkı olur mu olmaz mı? bir deneyene sormak lazım. Kendi gözleriyle görüp deneyenlerin fikrini alın. Yoksa benim gibi farazi konuşacak olanların söyleyecekleri bir anlam taşımaz.
Teşekkürler arkadaşlar önerileriniz sonrasında biraz önce exadan powercolor hd4770 512mb 128 bit ekran kartını aldım sizce iyi yapmışmıyım birde yine sormak istiyorum bu ekran kartında hdmı desteği adaptör ile sağlandığı için lcd tvye bağladığımda herhangi bir görüntü kaybı olur mu ?
çok iyi bir kart almışsınız. Hayırlı olsun
Arkadaşlar overclock işinden hiç anlamam herkesin dediğine göre bu kart overclock ile hd4850 gibi kartları bile geçebiliyor peki bunu nasıl yapabilirim bu karta oc yapmak çok kolay falan yazıyor ama ne yapabilirim coolermaster 430w power var - amd x2 5200 - 2 gb ram ddr ıı 800 mhz - windows xp professional bu karta nasıl oc yapabilirim ?