Şimdi Ara

ati hd5850 ile nvidia gtx470 arasında kaldım (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahafiec

@MeLihhTripp
    verdin mi siparişi hocam?

quote:

Almayı kafaya koyanlar biraz daha beklesin. Eninde sonunda normal fiyatlara (GTX 470: $350, GTX 480: $500) inecektir.

almayı kafaya koyanlar 6 aydır bekliyor zaten daha da bekleyecekler bu gidişle.
    unutmayalım ki bu fiyatları ülkemizde görmeyebiliriz, maalesef.

Vatana girdiği gün inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

biraz inmiş fiyatlar görmek güzel. buna rağmen o fiyat aralığında halen 5870 çok daha mantıklı bi seçim.

Almayı kafaya koyanlar biraz daha beklesin. Eninde sonunda normal fiyatlara (GTX 470: $350, GTX 480: $500) inecektir.

şimdi usa'da olmak vardı dimi çağatay
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@MeLihhTripp
    verdin mi siparişi hocam?

quote:

almayı kafaya koyanlar 6 aydır bekliyor zaten daha da bekleyecekler bu gidişle.
    unutmayalım ki bu fiyatları ülkemizde görmeyebiliriz, maalesef.

TR'deki ATI fiyatları ABD fiyatlarıyla paralel gidiyorsa Nvidia fiyatlarının gitmemesi için bir sebep yok, eninde sonunda.

6 aydır bu kartı beklemiş olmak bile bu kartları bu fiyattan almaya geçerli bi sebep değil bana kalırsa.

demircibu: Abi valla baya bi yerde satılıyo gibi kart. Sürekli out of stock out of stock ama, görebildiğim kadarıyla biraz Newegg takip eden biri kısa zamanda alabilir bu kartlardan. Daha demin ASUS 480GTX geldi siteye, tükendi, 14 Nisan'da tekrar gelecekmiş. $499 hem de ASUS, bana kalırsa iyi kart + iyi fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 12 Nisan 2010; 23:56:35 >

• 8800 serisi, GTX 280 / 260 / 285 / 275 vb. bunların hepsinin TR fiyatı ile ABD fiyatı birbiriyle çok yakındı. Fermi fiyatları da mutlaka normal seviyeye inecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: 666

quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

PALIT GeForce GT470, 1280 MB, GDDR5, 320 Bit, Ekran Kartı

Ürün Kodu : 128.317.206
    Markalar : Palit
    Fiyatı : 449,00 $ + KDV (671,26 TL + KDV)
    Kdv Dahil Fiyatı : 792,08 TL
    Havale İnd. (%12) : 697,03 TL

işte gerçek fiyatlar geliyor exanın fiyatına aldanmayın vs dedik alınabilir seviyeye geliyor vatanda fiyatını açıkladığında çoğu arkadaş gtx 470sahibi olabilir
    bu fiyata varken 5850almakmı yok artık

2ay boyunca 5850 diyenlar onlar kendini çok iyi bilir şimdi kartlarını aldıkları fiyata 2.ele ilan açsınlar 550tlye 2.el 5850 satmaya çalışanlara geçmiş olsun

Senin niyetin belli zaten.700 liraya 470 alacağıma 5870 alırım sende 2.el 2.el diye bekleyip avucunu yalarsın.Sana afiyet olsun.

SAPPHIRE HD5850 540a 2.elde satan arkadaş değilmisin sen

http://forum.donanimhaber.com/m_38944815/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38944815

2.el 5850 kesinlikle lugatımda yok benim satcağım kart 2.elde gtx 470 olcaktır üzülme buda geçer işte rekabet böyle birşey fiyatlar ne güzelde düşüyor gtx 470 fiyatı 1000tl diye diye insanları yanlış yönlendirdiniz
    697,03 TL sıfır gtx 470 fiyatını görünce şok olmak böyle birşey

fermi çıkmasın yada fermi çok kötü sakın almayın vs çöp yanıyor bozuk dandik vs vs ile hayaller kuranlar başka markanın kartlarının aşırı fanatik kullanıcılarıydı zaten

/>

3 kere o kart benim değil arkadaşımındı dedim ama neyse...Kimse fermi çöp,dandik almayın vs demedi.Sadece bu fiyatlardan almayın dedik.Ama bu fiyatlara bile hala alınacak seviyede değil.5870 dururken 470 almak abesle iştigaldir.Ayrıca EXA yıda fahiş fiyat politikasından dolayı kınıyorum..Umarım en kısa zamanda onlarda fiyatlarını çekerler..

• SLI ve CF kadar yalan teknolojiler yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

SLI ve CF kadar yalan teknolojiler yok ya

Size bu konuda katılıyorum,insanların parasını cebinden almak icin
    cok güzel bir oyun ve yöntem,SLI VE CF
  • Çaresizlik ve ekran kartlarının yetersizliği nedeniyle çıkarılmış teknolojiler.
  • Arkadaşlar bir şey soracaktım bu gtx 470 benim fsp 500 w la çalışırmı sizce?
  • İşte bu konu en profesyonel inceleme sitelerinin bile atladığı bir nokta. Tama güç tüketim testleri gördük ama ciddi ciddi Rail'lerden kaç Ampere ihtiyaç duyulduğu gibi testlere hiç denk gelmedim. Yine de 470 için pek sorun olacağını zannetmiyorum. Asıl risk 480 için mevcut bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercan_160

Arkadaşlar bir şey soracaktım bu gtx 470 benim fsp 500 w la çalışırmı sizce?

sisteme overclock yapmazsanız yetmesi lazım güç kaynağınız 33A verebiliyor 12V'a..
  • quote:

Orijinalden alıntı: annihilator

8800 serisi, GTX 280 / 260 / 285 / 275 vb. bunların hepsinin TR fiyatı ile ABD fiyatı birbiriyle çok yakındı. Fermi fiyatları da mutlaka normal seviyeye inecektir.

Eğerki yeterli sayıda gelmezse buraya bu dediğin çok zor olacak..
  • quote:

Yanlış bilgi vermek istemiyorum ama fermi haberlerinin ortalıkta yoğunca dolandığı vakitlerde ( yalan da olabilir diye belirttim ) nerde okuduğumu hatırlamamakla beraber, sistemin stabil çalışabilmesi için 600watt powera ihtiyaç duyduğunu okumuştum. Tabi bu sadece gtx 480 için de olabilir, malum fermi denince akla hep gtx 480 geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Vayvalak -- 13 Nisan 2010; 9:15:26 >
  • Bu arada eksendeki fiyat mesela gtx480 için 929 lira ama havale ile alırsanız yani peşin.Kaç kişi bu kartı peşin alabilir ki? Sizde sevinin eksen fiyat indirdi diyeEksene girin,önce kdv dahil fiyata sonrada havaleli fiyata bakın..
  • quote:

Bu arada eksendeki fiyat mesela gtx480 için 929 lira ama havale ile alırsanız yani peşin.Kaç kişi bu kartı peşin alabilir ki? Sizde sevinin eksen fiyat indirdi diyeEksene girin,önce kdv dahil fiyata sonrada havaleli fiyata bakın..

Afedersiniz ama sizde neredeyse zil takip oynayacaksiniz kart pahali diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erikakerstedt

quote:

Bu arada eksendeki fiyat mesela gtx480 için 929 lira ama havale ile alırsanız yani peşin.Kaç kişi bu kartı peşin alabilir ki? Sizde sevinin eksen fiyat indirdi diyeEksene girin,önce kdv dahil fiyata sonrada havaleli fiyata bakın..

Afedersiniz ama sizde neredeyse zil takip oynayacaksiniz kart pahali diye.

Niye sence çok mu ucuz? Bu arada işyerinde çiğ köfte partisi verdik FERMI pahalı geldi diye zorunuza gitmesin. Biz sadece fiyatlar düşmez dedik o kadar.Keşke düşse tabi.Ben de düşünürüm niye olmasın ki? Bundan önceki kartım gtx275 di

• quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

quote:

sisteme overclock yapmazsanız yetmesi lazım güç kaynağınız 33A verebiliyor 12V'a..

500W ve 33A

• 36 A
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Megailker

quote:

500W ve 33A

http://80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=37&type=2

incelerseniz genelde o seviyedeler..

• Konuyu açan vatandaş nerede?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.