Şimdi Ara

ati hd5850 ile nvidia gtx470 arasında kaldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
4.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

inanmadınız di mi ona

eğer bu sence iftira değilse "yalancı" demek değilse senin gözünde, benim söyleyecek başka bir sözüm yok. asıl ben senden özür bekliyorum son mesajından sonra.

edit : milletin yanlışları herkesi ilgilendirir, eğer ki başkalarına zarar veriyorsa o yanlışlar. ister devlet memuru ol, ister devlet başkanı ol. bu benim en doğal yasal hakkım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 12 Nisan 2010; 0:57:15 >
  • cengiz yazmış siz oynuyorsunuz be olmadı şimdi harbi inanmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

sen niye üstüne alınıyorsun?

quote:

inanmadınız di mi ona

eğer bu sence iftira değilse "yalancı" demek değilse senin gözünde, benim söyleyecek başka bir sözüm yok. asıl ben senden özür bekliyorum son mesajından sonra.

edit : milletin yanlışları herkesi ilgilendirir, eğer ki başkalarına zarar veriyorsa o yanlışlar. ister devlet memuru ol, ister devlet başkanı ol. bu benim en doğal yasal hakkım.

Çünki o arkadaşla aynı fikri savunmuştum o yüzden üstüme alındım.Neyse herkese iyi geceler.Kırdıklarım varsa herkesten özür dilerim..

• cengiz vga galiba uzak dogu urunu bulmus

test için dagıtılanlardan felandır muhtemelen

bu arada exadaki fiyati ciddiye alanlara guluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 12 Nisan 2010; 1:21:00 >
  • exanın elinde kart yok kafasından fiyat salladı maksımum bir taban üst fiyat belirledi sadece o aslında o bir nvıdıa sunum sayfası gibi birşeydi

çünkü exa çamlıca merkezdeki arkadaşımı aradım bizzat teyit aldım bana yalan söylecek hali yok eski hukukumuz var böyle bir ürün şuan yok dedi bana 2haftadır yazıyorum bunu hala ithalatçılara gelmiş nvıdıa gtx 470 gtx 480kart yok

son aldığım haberde kartların yüklendiği yolda olduğu ,piyasaya giren ilk kartlarda yüzde90 zotac olcakdır
  • 400 serisi satışı resmi olarak başlamış, herkese hayırlı olsun. "Adamların elinde kart yok, sitesindeki kafalarından salladıkları fiyat, satış günü gerçek fiyatı görürüz" gibisinden iddia sahipleri de aşağıdaki resmi satış linkine bir gözatsın bir zahmet:

http://www.exa.com.tr/palit/ekran_kartlari_kategorisinde/palit_gtx470-334-10790.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

cengiz vga galiba uzak dogu urunu bulmus

test için dagıtılanlardan felandır muhtemelen

Bakacazzzz
  • PowerColor HD5850 PCS+ 1 GB 256Bit GDDR5 620 TL

PowerColor HD5870 PCS+ 1 GB 256Bit GDDR5 886 TL

Palit GTX470 1280 MB 320Bit GDDR5 975 TL

Exanin satis fiyatlari.Birde Powercolorin ozel sogutuculu modellerinin fiyatlari bunlar aradaki fiyat farki korkunc . Bu fiyattan karti alana plaket verilmesi lazim

"....... Proud Owner of a GTX 470"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Konuyu açan arkadaş kusura bakamsın, şu forumda onca şeye denk geldim ama 550 ile 1000 TL arasında kalmayı da ilk kez duyuyorum.

Çok güzel söyledin adamın amacı belli
  • quote:

400 serisi satışı resmi olarak başlamış, herkese hayırlı olsun. "Adamların elinde kart yok, sitesindeki kafalarından salladıkları fiyat, satış günü gerçek fiyatı görürüz" gibisinden iddia sahipleri de aşağıdaki resmi satış linkine bir gözatsın bir zahmet:

http://www.exa.com.tr/palit/ekran_kartlari_kategorisinde/palit_gtx470-334-10790.html

Hemde alıp kullanmaya bile başlamışlar,

quote:

fatih biricik - diyor ki,Nisan 2, 2010 // 22:26

superharıka bı ekran kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: senko

evet arkadaşlar, bu iki kart arasında kaldım. performansları kafa kafaya bu iki kartın testlerde, dx11 konusunda nvidia biraz daha başarılı ama iş teknolojiye gelince ati çok altta kalıyor, nvidia physx cuda 32xAA gibi şeyler vaad ederken ati tarafında birşey yok. ama hd5850 gtx470'ten 200tl daha ucuz yaklaşık.

şimdi size sorum, sizce 200tl fark için cuda phsyx gibi teknolojileri almaya değer mi?

Hadi bakalım açtın konuyu attın ortaya bombayı ayıkla şimdi pirincin taşını
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

400 serisi satışı resmi olarak başlamış, herkese hayırlı olsun. "Adamların elinde kart yok, sitesindeki kafalarından salladıkları fiyat, satış günü gerçek fiyatı görürüz" gibisinden iddia sahipleri de aşağıdaki resmi satış linkine bir gözatsın bir zahmet:

Hemde alıp kullanmaya bile başlamışlar,

quote:

fatih biricik - diyor ki,Nisan 2, 2010 // 22:26

superharıka bı ekran kartı

Bottur herhalde o

• yurt dışı fiyatları ile 470 türkiyedeki fiyatlarla 5850 cf yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

quote:

onlarda bol bol sana gülüyor merak etme...
    bugün belli olacak durum nihayet nisan 12 geldi.

hadi bakalım görelim aylardır imzasında Fermiyi taşıyanları, hiçbir yorumunda eksik etmeyenleri ve alınacak tek kart hemen alacam diyenleri.
    hodri meydan....

quote:

exanın elinde kart yok kafasından fiyat salladı maksımum bir taban üst fiyat belirledi sadece

az kaldi

bakalim son gulen iyi gulecek mi

bu arada hala exanin fiyatini soyleyenler soylemesinler

kart hala newegg e bile gelmedi

• Son gülen zaten iyi gülüyor şu anda, son gülmesi mi kaldı? Exa şu anda ön duyuru yapmıyor dikkatini çekeyim, resmi olarak satışını yapıyor adamlar. İstersen gir sitesine ver siparişini, denemesi bedava. Newegg derken yabancı forumlarda millet 2-3 gün önce verdi zaten siparişini kartları kargoda çoğu kişinin.

Edit:  ati hd5850 ile nvidia gtx470 arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 12 Nisan 2010; 11:55:55 >

• Sadece Exa değil Novabilgisayar da da benzer fiyat var.

Palit GTX470 499$ + KDV
    Palit GTX480 655$ + KDV

Bu fiyatları iş olsun diye yazmazlar. İş olsun diye ilgi çekmek için yazsaydılar düşük bir fiyat yazarlardı.
  • Eeee hani fiyatlar düşüyodu? Noldu?
  • Exa'daki fiyata şaşmamak elde değil doğrusu
    Yurtdışı satış fiyatı 349 $ olan kart nasıl olur da Türkiye'de 549 $ olur
    Hadi +20$'ı anlarım da +200$ da neyin nesi ?? bi sıfır fazladan bindirmişler sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Vayvalak -- 12 Nisan 2010; 14:26:46 >
  • elbet Türkiyede de kartları gerektiği fiyattan satan bir firma çıkar. yoksa o kadar parayı kim verecek bu kartlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

elbet Türkiyede de kartları gerektiği fiyattan satan bir firma çıkar. yoksa o kadar parayı kim verecek bu kartlara.

Valla ben genelde tercihimi hep nVidia'dan yana kullanırdım ama bu fiyattan bana bile kart satamazlar.
    Fiyatlara bi müdahale şart ama ben fiyatların elbet hakettiği seviyeye gerileyeceği ümidini taşıyor olucam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.