Şimdi Ara

Ati'mi GeForce'mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Winfast PX 7600 GT 256MB ile Saphire Ati X1650XT 256MB arasında kaldım hangisi sizce ve sebep hakkında kucukde 1 acıklama yazarsanız çok memnun oluırum..

• agp mi yoksa pci platformundamı?
  • ne farkeder ikisindede 1650 alinir
  • pci express..
    1 bilgisarcı arkadaşım Atı yerine Geforce almamı tavsiye etti o yuzden soruyorum...
    Yani bu seçimde 1650XT yi sölemişsin kucuk 1 acıklama yapabilirmisin sebep olarak.
  • Başlığa göre cevap yazmışım

Bu iki kart arasında 7600GT tercih edilmelidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi-Knight -- 18 Aralık 2006; 20:09:16 >
  • Teşekkurler çok oluyorum ama sebep konusunda kucuk ayrıntı verebilirmisin secim sebebi nedir..gpu hızı vv.s. ne cezbediyo bu kartta..bu arada 2 kartında Fiyatı aynı belirteyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd mi Intel mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu iki kart arasında 1650 xt derim çünkü 16 pipe ve testlerde 7600 gt den önde
  • :(
    3 ayrı kişi 3Ayrı cevap....
    Ama arkadaşım söledin testlerde başarı olayı ve 16pipe olayına gore tabiki 1650XT oluyo ...
    Başka fikrini belirtcek arkadaş varsa bekliyorum :D

Ayrıca 1 soru daha eklemeliyim...
    Forumda Ekran Kartları Hakkında Bilgi almak için dolanırken...
    Palit'in yazısına denk geldim.....

Fikirlere göre Palit - Winfastden daha iyi diyolar...(Yanlış anlamadıysam)
    7600 diyenlerde de bole 1 cevap istesem Palitmi - Winfastmi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrioNx -- 18 Aralık 2006; 21:59:18 >
  • O diyenler muhtemelen overclock potansiyeline göre demişlerdir. Palit olabilir belleklerinin daha iyi olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys_tweaker -- 18 Aralık 2006; 22:39:37 >
  • Forumda çok kişi palit öneriyor...
  • bu soru benimde kafamı karıştıryor açıkçası pek fazla fikrim yok forumdaki yorumlara göre bi sistem kurmaya çalışıyorum
    2 seçenek arasında kaldım:sapphire x1650xt mi xfx 7600gt mi?? (o/c suz kullanıcam)
  • küçükken sorarlardı annenimi daha cok sewiyosun babanımı:)tabüküde nvidiabide cemduy çawuşum 7600gs sonic,fabrika çıkıslı o.clocklu resmen:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nartt -- 18 Aralık 2006; 23:31:41 >
  • Eğer leadtek alacaksan Leadtek'in 7600GT'de Extreme versiyonu da var. İmkanın varsa $20 fazla ver
    Core Clock'u daha yüksek Leadtek Winfast 7600GT Extreme al...
  • Bu konu 1905 kere tartışıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: icaktan

Bu konu 1905 kere tartışıldı

Çok doğru

• Şu tartışılan 1905 konudan 2-3 tanesine link verebilir misiniz hocam?
    Ben aratında bi b~~ çıkmıyor da :(
  • Forum DH ın arama motoru pek iyi değil gerçekten arkadaş haklı bi nevi yahu bu sitede arama yapıyorum çıkmıyo google dan aratıyorum aradığım şeyi bu site çıkıyor direk ama aynı kelimeyi bu sitenin aramasında yapınca çıkmıyor ne biçim iş anlamadım
  • Eft aynı fikirdeyim...Ben o/c yapmayı dusunmuyorum.....anlamam ve umrudma değil stabil çalışsın başka derdim yok benim...
    7600extreme bakayım 1 bulursam ona gecerim teşekkurler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

Bu iki kart arasında 1650 xt derim çünkü 16 pipe ve testlerde 7600 gt den önde

Bir kere 16 pp değil 8*3=24 pp ye tenkabül ediyor ve tabiiki safkan 24pp kadar da performans vermiyor, bu saatten sonra tavsiyem inventus ta 169$ a 7900gs satılıyordu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.