Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon HD 5650 Overclock Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze merhabalar...Benim laptobumun markası Toshiba Satellite L655.Ekran kartı AMD Mobility Radeon HD 5650.Bugün windows yükledim 64 bit programları , driverleri kurdum herşey tamamdı, bir tek oyun oynamak kalmıştı . Ekran kartına overclock yapayım dedim ayarları girdim sonra yanlışlıkla default settings e bastım ve ekranda siyah çizgiler geçmeye başladı , mouse yi oynatınca daha fazla çizgi oluyordu fakat arada çizgiler yok oluyordu ve birsüre sonra tekrar gelmeye başlıyorlardı.Ekran kartı sıcaklığına baktım 76 dereceyi gösteriyordu , laptobu kapattım 10 dk bekledim ve açtım siyah çizgiler yoktu.İnternette izlediğim videoda bu ekran kartı ile gta 5 , bf4 oynayan adamlar gördüm , bu oyunları oynamaya tabiki özelliklerim yetmiyor fakat ben Shadow Of Mordor oynamak istiyorum . Oyunun çözünürlüğünü yükselttiğimde oyun bulanık ve ağır çekim gibi oluyor.Sizce bu çizgiler neden oldu overclock yaparsam laptobum zarar görürmü ve dediğim oyunu en yüksek çözünürlükte oynaya bilirmiyim ?(Not: Ayarlar low dada olabilir , benim için çönürlük önemli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDevil2 -- 17 Eylül 2015; 0:10:51 >

• UP
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm . DirectX 11 yükledim ve jun 2010 güncelleme diye birşey vardı onuda yaptım sorunsuzca oynuyorum

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm .DirectX 11 kurdum ve Jun 2010 diye bi güncelleme vardı onuda yaptım sorunsuz oynuyorum

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.