Şimdi Ara

Atı radeon 9600 pro ekran kartı yazılımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese öncelikle , Atı radeon 9600 pro 256mb 128bit ekran kartı var ve 2005 6.1 catalyst yazılımını kullanıyordum biliyorum baya bi eski :) , güncellemek istedim ati yazılımını fakat amd resmi sitesinde eski versiyon ekran kartı güncellemeleri yapılmılyor yazmış ve 10.12 adlı bi ati yazılımı vermiş fakat buda directx 10 için ekli bi sitem bende directx 9.0 var lütfen bu karta en son yazılımı tavsiye edermisiniz 6.1 den daha iyi kafa yiycem.

• dx olayı farketmez onu çekeceksin. Zaten başka yok :)
  • Eşeğe altın semerde vursan eşektir. O karta ne yaparsan yap 9600 ati işte.
  • :) eyv biraz ağır bi söz olmuş ama , sağolun genede.
  • arkadaşlar bende bugün format attım pcye ekran kartı driverini kurdum.ama kafama takılan bişey var catalys conrol centeri kurmuyorum .ekran kartının performansını etkilermi .yani catalys control centeri kurmak mutlaka gereklimidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lincoln27

arkadaşlar bende bugün format attım pcye ekran kartı driverini kurdum.ama kafama takılan bişey var catalys conrol centeri kurmuyorum .ekran kartının performansını etkilermi .yani catalys control centeri kurmak mutlaka gereklimidir.

kart eskiyse bir getirisi olmaz, yeni ise kurmanda yarar var, çünkü bazı 3d ayarları ve renk ayarları falan mevuct CCC de. Kısaca kur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 12 Aralık 2011; 15:34:55 >
  • çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus GT 1030 ekran kartı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Eşeğe altın semerde vursan eşektir. O karta ne yaparsan yap 9600 ati işte.

Eşeğimi at yapın, yazılımla 256 mb yi 1 gb yapın gibi bi istekte bulunmamış zaten adam. Anlamıyorum, başkalarını aşağılayınca ne anlıyorsuz, belki adamın sistemi çok sağlamdır ama ekran kartına ihtiyacı yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.