Şimdi Ara

ATI Radeon hd 3650 agp ve anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ATI Radeon hd 3650 ekran kartı asus p4c800 anakartında çalşrmı arkadşlar??

• Evet çalışır.
  • sorunsuz bi şekilde çalışır
  • 300 watt power supplym var bu desteklermi çünkü ekran kartımdan verim alamıyorumda sorun nerde acaba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipod_nano -- 14 Eylül 2010; 20:53:10 >
  • Kartı yeni mi aldın acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipod_nano

230 watt power supplym var bu desteklermi çünkü ekran kartımdan verim alamıyorumda sorun nerde acaba..

ne tür bir verim alamıyorsun ?
  • evet yeni aldım başka kart verdiler ama kutusunu attğm için başka kart alamıyorum ve bence sorun kartta değil 2sndede aynı hataları alıyorum..hiç verim alamıyorum karttan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    15 yıl önce açıldı
    ATI RADEON 9800 PRO EKRAN KARTI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani filmler bile siyah ekran açılıyor directx kapatmam gerekiyor filmlerin izlenmesi için ses oluyor sadece pes2010 görntülerde karmaşa hakim bu gibi şeyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipod_nano

evet yeni aldım başka kart verdiler ama kutusunu attğm için başka kart alamıyorum ve bence sorun kartta değil 2sndede aynı hataları alıyorum..hiç verim alamıyorum karttan..

eyer performansı hakkında şikayet ediyorsan doğaldır kartın perfomansı kötü
    ne gibi hatalar aldın ?
  • oyunlarda bir performans söz konusu değil genelde açmıyor bile..

ayrıca ekran kartının driver güncellemek istediğimde format atmak zorunda kalıyorum driverda hata ve restart atıldğında siyah ekranla karşılaşıyorum ilk cdden çıkan driver kullanmak zorunda kalıyorum driver her yükseltmek istediğmde formatla sonuçlanıyor..
  • arkadaşlar yardımcı olabilcek kimse yokmu? yeni ekran kartı aldım resmen kullanamıyorum..
  •  ATI Radeon hd 3650 agp ve anakart

resimdeki oyun nba live 2006 düşünün eski bir oyun seçtim özellikle zorlamasın diye pes2010da da aynı şekilde değişik grafiklenmeler yapıyor bu ekran kartında sorun nerde biri yardımcı olsun lütfen..
  • en güncel driveri kur agp ye ait olduğuna dikkat et sürücünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

en güncel driveri kur agp ye ait olduğuna dikkat et sürücünün

bunu yaptım daha önce driver kurarken hata veriyor ortasında sonradan restart yapıldğında siyah ekranla karşılaşıyorum..
  • kart sorunlu servise yolla direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

kart sorunlu servise yolla direk

daha önce sorunludur diye değiştirdim 2 karttamı sorunlu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.