Şimdi Ara

Ati Radeon HD 4500'de HD yayın sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim Toshiba laptop üzerinde Ati Radeon HD 4500 ekran kartım var. Görüntü kalitesi HD yayınlarda tam randımanlı değildi. Geçen gün Sony EX500 aldım ve HDMI kablo ile bağladım. Maalesef TVye verdiği görüntü de aynı. Bunu düzeltebilcek yeni bir yazılım ya da sürücü var mı bilen var mı acaba? Ati'nin sitesini araştırdım ama sonuç alamadım. Cevaplar için teşekkürler.

• ne anlayalım şimdi biz bundan...

sorun ne, randımansız olan ne, tv ile arasında nasıl bir görüntü farkı bekliyordunuz...

vs vs...
  • laptoplardan masaüstü bilgisayarın ekran kartının verdiği performansta film kalitesi alamazsın dikkatli göz hemen anlar farkı hem film hem oıyunlarda webcamdaki görüntüde bile farkeder masaüstü daha net doygundur keskindir görüntü
  • Anlamadım bende ,tv ekranında neyden rahatsız oldun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANVİN1

laptoplardan masaüstü bilgisayarın ekran kartının verdiği performansta film kalitesi alamazsın dikkatli göz hemen anlar farkı hem film hem oıyunlarda webcamdaki görüntüde bile farkeder masaüstü daha net doygundur keskindir görüntü

masaüstünde bir inca monitör, en üst seviye laptopumuzun ekranından daha keskin görüntü verir diyorsun yani...

yeter ki ekran kartımız iyi olsun...

valla helal olsun...

+

masaüstü bilgisayar nerden çıktı, adam sorusunda masaüstünün "m"sini yazmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 4 Şubat 2011; 13:43:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

ne anlayalım şimdi biz bundan...

sorun ne, randımansız olan ne, tv ile arasında nasıl bir görüntü farkı bekliyordunuz...

vs vs...

demek istedğim şu, laptopu 1 yıl önce ilk aldığımda da mkv film izlerken görüntü kalitesi pek iyi değildi, görüntüde flulaşma oluyordu, bu sadece hd değil divx,avi ve video formatı olan ne varsa hepsinde aynıydı, tvye yansıttığımda da aynı flu görüntü oluyor, ati ekran kartının yeni yazılımı yok ama sürücü de amd sitesinden yükleyemedim, bu video oynatırkenki görüntünün kötülüğünü nasıl çözebilrim, bunu demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: grknkr

quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

ne anlayalım şimdi biz bundan...

vs vs...

demek istedğim şu, laptopu 1 yıl önce ilk aldığımda da mkv film izlerken görüntü kalitesi pek iyi değildi, görüntüde flulaşma oluyordu, bu sadece hd değil divx,avi ve video formatı olan ne varsa hepsinde aynıydı, tvye yansıttığımda da aynı flu görüntü oluyor, ati ekran kartının yeni yazılımı yok ama sürücü de amd sitesinden yükleyemedim, bu video oynatırkenki görüntünün kötülüğünü nasıl çözebilrim, bunu demek istedim

sorun sürücünüz ile değil codec ile alakalıdır büyük ihtimalle...

k-lite codec pack full'ün ya da km player'ın son sürümünü yükleyip sonucu yazın bi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 4 Şubat 2011; 14:21:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az önce her ikisini ede yükledim sonuç aynı maalesef, özellikle divx görüntüde çamur gibi olabiliyor hem laptopta hem tvde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grknkr

az önce her ikisini ede yükledim sonuç aynı maalesef, özellikle divx görüntüde çamur gibi olabiliyor hem laptopta hem tvde.

hocam çamur gibi dediğiniz görüntüyü paylaşabilmeniz mümkün mü???
  • capslar burada 1.si mkv film, 2.si divx film ve maalesef tvye de aynı görüntü aktarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grknkr -- 5 Şubat 2011; 0:46:19 >

• bu iki resim görüntülerdeki flulaşmayı daha iyi anlatıyor...
  • cevap veren yok galiba ya da tvde laptopsuz fat32ye çevrilmiş bir bellekle hd film izleyebilir miyim. tv sony 40ex500
  • vlc ve gom deneyin ben ikisini kullanıyorum gayet güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.